merhaba , bir arkadaşım da 106 ekran lg tv vardı bir kaç kanalı dizmemi istedi ve zorda olsa kanal taşıma yı buldum ve yaptım sorun yok fakat bir başka arkadaşımda daha önce lg 24tk410u model tv almış ve oda bir kaç kanalı dizmemi taşımamı istedi ve daha önceki 106 ekran lg tv de yaptığım gibi kanal yöneticisi bölümüne geldim taşımak istediğim 1 yada 1 den fazla kanalı seçtim ve kumanda tuşuyla kanal listesinin sağ üst köşesinde ki taşı butonuna gidip taşımayı yapacaktım fakat bu tv de taşı seçeneği yok sadece tek seçenek var oda sıralama olarak geçiyor ve ona basınca aşağıdaki resimdeki gibi sadece harf yada favori gibi vs sıralama var , kısacası örnek 4. sıradaki bir kanalı 2. sıraya taşlıma gibi işlemi yapamadım bulamadım taşıma fonksiyonunu , internette genelde hep 82 yada 106 ekran yada daha büyük ekran modelleri için kanal taşıma nasıl yapıldığı anlatılmış ve o videolarda hep taşıma fonksiyonu var görünüyor fakat bu belirttiğim modelde yok , bu konuda bilginiz var mı ? yardımcı olabilecek var mı ?