Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 16 mesajdan 1 ile 16 arası

Konu: vu uno kumanda "ok" çalışmıyor

  1. #1
    Member
    Giriş Tarihi
    21-04-2007
    Mekan
    20 Denizli
    Mesajlar
    87
    Üye No
    343422

    vu uno kumanda "ok" çalışmıyor



    arkadaşlar uno cihazımda "ok" tuşu çalışmıyor, dolayısıyla menüde hiç bişey yapamıyorum, kumanda da "ok" tuşuna alternatif bir düğme varmı? alternatif oluşturma imkanı var mı? kumandanın düzeltilme şansı olur mu? yoksa yeni kumanda edinmem mi gerekir, internetten şöyle bi baktım yeni kumanda birçok uydu alıcısından daha pahalı ne yapcaz, fazla kumandası olan var mı ekonomik olarak nasıl temin edebilirm, teşekkürler

  2. #2
    New Member
    Giriş Tarihi
    26-03-2005
    Mekan
    23 Elazığ
    Yaş
    49
    Mesajlar
    22
    Üye No
    86932

    benimde kumanda bozulmuştu türkiyede araştırdım fiyatlar bayağı yüksekdi. bende aliexpres ile çinden 20 tl le sorunsuz getirdim hiç bir sorun çıkmadı çok güzelde çalışıyor

  3. #3
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    30-09-2009
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    1,505
    Üye No
    508318

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi bltablt Mesajı Göster
    arkadaşlar uno cihazımda "ok" tuşu çalışmıyor, dolayısıyla menüde hiç bişey yapamıyorum, kumanda da "ok" tuşuna alternatif bir düğme varmı? alternatif oluşturma imkanı var mı? kumandanın düzeltilme şansı olur mu? yoksa yeni kumanda edinmem mi gerekir, internetten şöyle bi baktım yeni kumanda birçok uydu alıcısından daha pahalı ne yapcaz, fazla kumandası olan var mı ekonomik olarak nasıl temin edebilirm, teşekkürler
    kumandanızı acıp temizlemeyi denediniz mi ? vu+ kumandaları kolay kolay bozulcak tipden kumandalar değildir. kendiniz becerebilirseniz içini açıp bi güzel devrelere zarar vermeden temizleyebilirsiniz. eğer yok benim elimden gelmez bişi olur die sıkıntı yaparsanız bi tv tamircisine gidip ordada temizlik yaptırabilirsiniz..

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    04-04-2006
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    51
    Mesajlar
    543
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    204533

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi thawtes Mesajı Göster
    kumandanızı acıp temizlemeyi denediniz mi ? vu+ kumandaları kolay kolay bozulcak tipden kumandalar değildir. kendiniz becerebilirseniz içini açıp bi güzel devrelere zarar vermeden temizleyebilirsiniz. eğer yok benim elimden gelmez bişi olur die sıkıntı yaparsanız bi tv tamircisine gidip ordada temizlik yaptırabilirsiniz..
    Cok isterim ama bir turlu acamadim. Pilin oradaki vidalari söktüm ama sonrasini getiremedim. Bir dügmesi takili kaliyor. Surekli bir dugmeye basiliymis gibi bir problem var. Yenisini alayim dedim, cihazin fiatini istiyorlar :Ç
    Aslinda sökmesini youtube ye koysalar ne güzel olurdu....

  5. #5
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    30-09-2009
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    1,505
    Üye No
    508318

    tmm bu akşam sökme videosu yapıp koyarim buraya :) vidaları actikdan sonra yanlardan ince bisi ile hafif kastırarak acabilirsin

    HTC cihazından Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Düzenleyen thawtes : 05-01-2016 at 19:41

  6. #6
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-08-2006
    Mekan
    09 Aydın
    Yaş
    77
    Mesajlar
    3,007
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    253451

    Teşekkürler Thawtes,bu sorun tüm "vu+" kullanıcıların başına gelebilir;bende de cihazı aldığımın 3.ayında kucağimdan yere düştü ve "OK" tuşu düştü.Ozaman sağolsunlar Dikey Elektronik ücretsiz değiştirmişti.Demem o ki,bu onarım videosu hepimiz için gerekli olacak.:wave::wave:

  7. #7
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    03-08-2006
    Mekan
    77 Yalova
    Yaş
    40
    Mesajlar
    47
    Üye No
    246508

    bu konuyla ilgili tecrübemi aktarayım. Yaz sonuydu sanıyorum birden ok tuşu menü tuşu ve av tuşum çalışmamaya başladı, bende tabii ki söktüm baktım içine, hiç bir sorun yok, temizledim üstünü ki temizlenecek bir şey yoktu, tekrar taktım, çalışmadı, açıkçası bir sürü para verdim, orjinal aldım, Bu konuyla alakası şu ki benim en çok kullandığım tuşlar bunlardı, her zaman bunlarla iş görüyorum, görüşüm ise konu temizlik değil, bir süre sonra sanırım bir kısa devre oluşuyor ve o tuşun arkasındaki devre iş görmez oluyor, tabii ki bu bir deneyim, kolay gelsin.

  8. #8
    Member
    Giriş Tarihi
    21-04-2007
    Mekan
    20 Denizli
    Mesajlar
    87
    Üye No
    343422

    arkadaşlar konuyu ben açtığım için sonuçları paylaşmak istedim, burada bir arkadaşın tavsiyesi üzerine aliexpresten 6,65 dolara yani 20 tl ye spariş vermiştim, bu gün itibariyle kumanda ta çinden ücretsiz kargo ile ayağıma kadar geldi, akşam deneyeceğim bakalım, söküp temizleme işi boş, hiç faydası olmuyor, izlenimleri paylaşırım çin malı vu+ kumandası hakkında...

  9. #9
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    03-08-2006
    Mekan
    77 Yalova
    Yaş
    40
    Mesajlar
    47
    Üye No
    246508

    paylaşırsan sevinirim, malum olmazsa biz de getirtiriz bir adet

  10. #10
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    08-02-2004
    Mekan
    67 Zonguldak
    Yaş
    48
    Mesajlar
    958
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    2129

    Evet adres ve ön izlenimlerini bekleriz.

    ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  11. #11
    Member
    Giriş Tarihi
    21-04-2007
    Mekan
    20 Denizli
    Mesajlar
    87
    Üye No
    343422

    arkadaşlar gelen cihazı deneyim dedim ama maalesef hevesim kursağımda kaldı, gelen kumanda zaten çin malı olmanın hakkını veriyor, ağırlık karşılaştırması orjinalin 1/3 ü kadar, ama asıl sorun şu ki kumandayı yanlış sipariş etmişim, unoyu çalıştırmıyor, gelen alet "for solo" imiş, sadece solo da çalışırmış, napcaz bilmiyorum

  12. #12
    Member
    Giriş Tarihi
    21-04-2007
    Mekan
    20 Denizli
    Mesajlar
    87
    Üye No
    343422

    acaba unoya solo imaj atsam olur mu olursa solo kumandasını kullanabilir miyim

  13. #13
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    03-08-2006
    Mekan
    77 Yalova
    Yaş
    40
    Mesajlar
    47
    Üye No
    246508

    Aman solo yazılım atmayı deneme, yeni kumanda sipariş et bence, olmaz öyle.

  14. #14
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    24-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    1,116
    Üye No
    4155

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi bltablt Mesajı Göster
    arkadaşlar gelen cihazı deneyim dedim ama maalesef hevesim kursağımda kaldı, gelen kumanda zaten çin malı olmanın hakkını veriyor, ağırlık karşılaştırması orjinalin 1/3 ü kadar, ama asıl sorun şu ki kumandayı yanlış sipariş etmişim, unoyu çalıştırmıyor, gelen alet "for solo" imiş, sadece solo da çalışırmış, napcaz bilmiyorum
    Selam,

    Black Hole imajlarda Remote Control Code eklentisi var. Burdan kodu değiştirerek ( Gerekirse Open Webif kullanarak ) kumandayı kullanmayı deneyebilirsiniz.



    Mode 1 : SOLO / DUO
    Mode 2 : UNO

    Ben VU+ zero'da 1 yaparak hem duo hem zero'yu kontol ettiğini test ettim. Ancak bu eklenti duo' da desteklenmiyordu. Uno'da destekleniyor mu bilmiyorum.

    İyi Akşamlar.
    Düzenleyen m35istan : 23-01-2016 at 19:53

  15. #15
    Member
    Giriş Tarihi
    21-04-2007
    Mekan
    20 Denizli
    Mesajlar
    87
    Üye No
    343422

    tavsiyeniz için teşekkürler ama, zaten kumandanın ok tuşu çalışmıyor, ok tuşu olmayınca da ne imaj atabilirsin ne de cihazı kurabilirsin, sağlam bir kumanda edinmeden cihaza dokunmam mümkün değil, şu an sadece 6 haric rakamsal tuşlarla ve aşağı yukarı akanal değiştirme tuşalrı ile kullanabiliyorum, birde ses açma kapama çalışıyor.

  16. #16
    New Member
    Giriş Tarihi
    26-03-2005
    Mekan
    23 Elazığ
    Yaş
    49
    Mesajlar
    22
    Üye No
    86932


    link vermek doğrumu ama bilmiyorum. ben bu adresteki kumandayı satın aldım çinden. kumanda sorunsuz çalışıyor. ne kadar orjinali kadarda olmasa da sorun çıkarmadı şu ana kadar. vu uno cihazda iki ayı geçti hiç sıkıntı yaşamadan kullanıyorum.

  17. Merih Banner Alt

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı