keşkem biraz foto koysaydınız
çok sade bir yedeklemedir
yeni gstreamer ı benim gibi merak edenler için
Kayacan Bey'in kanal listesi + azerspace taralı
oscamymod 56 yüklü bss ok (açılmazsa mavi softcam reset ok açılır) günceldir
ccam 221 , 230 kurulu Tspanel içinde softcam dan girip çalıştırabilirsiniz
Turkvod sorunsuz
Kodi yüklü(sabırsızsanız hiç uğraşmayın)
TRT 4 k ses var görüntü yok
Düzenleyen o.aygoren : 22-11-2015 at 17:02
keşkem biraz foto koysaydınız
Emeğine sağlık
emeğine sağlık kardeşim.teşekkürler.:tflag::ok:
mediaportal yüklümü acaba.:)
eklenti olarak turkvod,kodi ve iptvplayer var ben böyle sade seviyorum tspanlde eklentileri indirebilir siniz
Kurarsın sorgit baba ama telnet den kur eklentilerde gözükmez ise ( python-pycrypto_2.5-r2_mips32el.ipk ) ihtiyac duyar tekrar ftp ile temp içine atıp telnetden opkg install --force-depends /tmp/*.ipk yazıp enter yap yeniden başlat eklentilerde görürsünüz.
Sevgiler
Bu arada hayırlı olsun backup aygören ellerine sağlık..
Elinize sağlık, uzun süredir OpenPli backup yoktu.
Teşekkürler
OpenPli sade ama sorunsuz bir imagedir.Macerayı sevmeyenlere önerilir.
Bu backup ı denedim. güzel ama içinde sadece oscamymod yüklü ve çok denememe rağmen cccam i yükleyemedim.
Tekrar orijinal OpnPli yi kurmak zorunda kaldım.
OpenPli'ye Vu+ gstreamer _H.265'i nasıl yüklediğinizi açıklayabilirmisiniz?
Teşekkürler...
Gelirse Güncelleme ile gelir gstreamer
Cfg bilgini oscamın okuyabilmesi için conwert etmelisiniz etc tuxbox config (oscamserver) dosyasını
Cevap için teşekkürler.
1. Cfg bilgisini oscamın okuyabilmesinden bahsetmemiştim ben, cccam 2.3'ü eklentilerden kurmak istediğimde checksum hatası verdi. cccam 2.1.3'ü ipk olarak tmp'ye attım. Kurmaya çalıştım, kurulamadı. opkg denedim, olmadı. Bu backup'a özel bir durum var, onu sormuştum.
2. Bu backup da Vu+ gstreamer _H.265 kurulu, bunun nasıl yapıldığını merak ettim, bilen varsa öğrenmek isterim.
Teşekkürler...
Düzenleyen cenko1 : 29-11-2015 at 21:08
Plinin kendi addonsunda eklenti eklenti indirde softcam bölümü var zaten oradan indirip kurabilirsiniz
Cfg dosyası okunmuyorsa cfg içerisindeki bilgini en üstde yaz yada bir tık alta al dene oscamınfo dan wep okuma hatası verecekmi bakarsın
İPK kurma buradan
gstreamer için anlatımlar Burada işleniyor
Sevgili Memorist, cevabınız için teşekkürler. Bu backup a özel bir durum var. Bahsettiğiniz şeylerin hepsini denedim, normalde softcam kurulumunda bir sorun yok. Bu backup sanırım GStream 1.7.0'i içerdiği için softcam kurulumuna izin vermiyor. Her neyse benim merak ettiğim bu backupdaki gibi GStream 1.7.0 OpenPli'ye nasıl yükleniyor?
Biraz önce OpenPli nin sitesinden solo2 için 1 Aralık tarihli dosyayı indirdim ve kurdum. Menü-information-about kısmına girdiğimde halen Gstramer karşısında 0.10.36(GIT) yazıyor, sizin backupdaki gibi 1.7 yazmıyor. Bunun başka bir yolu mu var?