PowerVu kanalları imagelere uygun emularla Enigma2'li Dreambox'larda da çalışıyor arkadaşlar, denenmiştir.
Son günlerde yabancı forumlarda Opli4'te PowerVU açan Oscam emu'larını görüyorum. Dosya adı aşağıdaki gibi;
"oscam_1.20-rev-11107-Pli-4.0-emu"
Zipten oscam yazan bir dosya çıkıyor, ipk dosyası değil. Bunu kullanabilmemiz için önce cihaza Oscamymod 18.5x şeklinde bir versiyonunu mu kurmamız gerekiyor?
E2'de Oscamin kurulumunu nasıl yapacağız? addonsda yok, telnet filan gerekiyor mu?
Düzenleyen alimaka : 20-11-2015 at 20:55
PowerVu kanalları imagelere uygun emularla Enigma2'li Dreambox'larda da çalışıyor arkadaşlar, denenmiştir.
Düzenleyen alimaka : 23-11-2015 at 21:42
Uzun uğraşlar sonucu çalıştrdım. Her oscam versiyonunda çalışmıyor sanırım. Oscam 10961 yükledim. (OpenPli4)
etc/init.d/ script dosyası
etc/ oscam config, server vs dosyaları
usr/bin/oscam emusu
usr/****/ softcam
Bu şekilde çalışıyor. 9E'de ki AFN paketinde sorun yok. 1W'de hepsini açamadım, keyle ilgili, 1W'de ses sorunu var. Ses için uğraşıyorum ama henüz olmadı. Yabancı forumlara bakacağım.
Sn alimaka nasıl kurduğunuzu detaylı olarak mümkünse resimli anlatırsanız bizler de kurmaya çalışırız.
Benim DM 800SE de oscam_ymod kurulu. Imaj Open PLI
Open Pli yüklü olan cihaz oscam ymod kuralım çalıştığından emin olduktan sonra Oscam emu Power vu editli oscam bin dosyasını ymod bin dosya ismi ile yanı şekilde değiştirin usr/bin içindeki ymod bin ile degiştirin ve cihazı yeniden başlatın Güncel K ey atın En basit yol bu.
Öncelikle @Galaxy2002 hocanın söylediği şekilde dener misiniz? Eğer bu şekilde olmuyorsa, güncel bir oscam sürümünü addonsdan yada manuel olarak kurun. Softcam atın, Oscamin çalışıp, çalışmadığını kontrol edin. Eğer oscam görev yapmıyorsa, açması gerekenler açmıyorsa, cihazdaki dosyaları açağıda verdiğim şekilde düzenleyin. 755 yapmayı unutmayın.
etc/init.d/ script dosyası
etc/ oscam config, server vs dosyaları
usr/bin/oscam emusu
usr/****/ softcam
Kafanıza takılan bir şey olduğunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Kolay gelsin:)
Düzenleyen alimaka : 24-11-2015 at 20:45
Burasi paylaşim forumu dileyen istediği bilgiyi paylaşır..
Konu dişı gereksiz mesajlar silindi.
çok teşekkür ederim ustam dediğiniz gibi çalıştırabildim. 9e deki afn paketi açılıyor. ben asıl ses6 40.5w deki latin Amerika kanallarını izlemek istiyorum. bunları
userbouquet.powervu.tv nasıl ekleyebilirim? yardımcı olursanız denemek istiyorum.
#SERVICE 1:0:1:4:B:16:21:0:0:0:http: //127.0.0.1:17999/1:0:1:4:1:9:5A0000:0:0:0::Pacific
Burdaki değerler neye göre yazılmaktadır?
Düzenleyen otokoc : 28-11-2015 at 22:15
Galaxy2002 ve Alimaka dostlarım mesajlarınızı yeni gördüm.
Çok teşekkürler, deneyip sonucu yazarım.
#SERVICE 1:0:1:4:B:16:21:0:0:0:http: //127.0.0.1:17999/1:0:1:4:1:9:5A0000:0:0:0::Pacific
#SERVICE 1:0:1:SID:B:16:21:0:0:0:http: //127.0.0.1:17999/KANAL REFERENCE:Pacific
galiba bu sekilde düzenleniyor
Kaç gündür OPEN PLI için sizin yüklediğiniz powervu editli oscam versiyonunu arıyorum.Halen çalışan oscam_ymod var. Bu nedenle kurulu dosyaların yerine powervu lu dosyaları atacağım. Dediğim gibi bulamadım. Sizde OPEN PLI de çalışan versiyonun dosyalarını zipleyip yükleyebilir misiniz zahmet olmazsa? :)
Arkadaşlar kanal üstüne geliyorum poverwu simgesi yeşil oluyor fakat kanal açmiyor ****** gelmiyor cw ler 00 00 00 00 00 00 00 00 oluyor ne yapmam lazım...
Orijinal MesaAlıntı Orijinal Mesaj Sahibi alimaka Mesajı Göster
Dosyaları 755 yaptınız mı?
Evet yaptım
dostum boşuna ugraşma olmaz şu an için e2 lerde olmuyor