Tivibu Bizleri Modüllü üyelikle çagır..
Tivibu fırsatı her eve uydu!
Eski uydu alıcınızı veya TV aboneliği faturanızı hemen getirin, Tivibu ile dolu dolu TV keyfini yaşayın!
Düzenleyen fb_44 : 19-11-2015 at 19:51 Sebep: İlave yapıldı...
Tivibu Bizleri Modüllü üyelikle çagır..
Tv ile bana modüllü gelecek bakalım... Testini yapıp değerlendirmesini cam modül kısmında yapıcam inşallah...
Modüllü üyelik olmadan tivibunun te sini bile duymak istemiyorum
Ne saçma cihaz götüreceğiz aldığımız cihazın mülkiyeti tivibu'ya ait olacak
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Düzenleyen HLT : 19-11-2015 at 22:02
Daha çok çağırır!
Bu kampanya hiç iyi bir kampanyaya benzemiyor
Düzenleyen karfirtinasi : 19-11-2015 at 22:08
TV aboneliği faturasini getirine tivibu uydu süper paket 24ay sabit 29tl. 15tl aktivasyon ücreti var. Tivibu bu fiyatlarla bu kampanyalarla olmaz.olamaz.
Ağrı'da kurban bayramına bir hafta kale süper paket 29 tl idi arafe günü bityordu kampanya ama halen devam ediyor süper paket 29 tl ayrıca eski uydu alıcı fatura vs istemiyor kimse bugün bile baktım 29 tl
Burda kampanyalar. 29 tl cihaz vermeden de kampanya var. Nasıl bir satıcı mantığı.
cam modül istiyoruzz.... bu kampanya güzel değil.
Evet biliyorum.Kampanya için söylüyorum bu kampanyada eski alıcınızı getirin Tivibu Uydu verelim diyorlar
Bu şekilde ben evimde ki cihazı götüreceğiz Tivibu uydu alacağım ama üyeliğin sonunda Tivibu verdiği cihazı benden alacak bu kullanıcı için dezavantaj oluyor bana göre.
çok pahalı bu kadar para vermeye değmez pek beni çağırmıyor gibi...
TV aboneliği faturasini getirine tivibu uydu süper paket 24ay sabit 15tl. Yapsınlar bugün geçerim tivibuya
Modüllü üyelik olmadan üye artışı zor
ayın 26 bitiyor bedava deseler aman aman çamur gibi görüntü + hd boşyere ne para verecem kalabalıktan başka bir sey değil