Merih Banner  

Gösterilen Mesajlar: 11 mesajdan 1 ile 11 arası

Konu: Solo Se v2 Sorularım

  1. #1
    Member
    Giriş Tarihi
    17-11-2004
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Yaş
    43
    Mesajlar
    175
    Üye No
    41481

    Solo Se v2 Sorularım



    Merhabalar

    solo se v2 cihaz aldım ancak bu konularda çok yeniyim baya bir yer okudum gezdim ancak bazı sorunlarımı halledemedim. yardımcı olursanız sevinirim
    1- Acaba pc de kanallarımı nasıl izlerim stream konusunu arastırdım ama tam net ayrıntılı anlaymadım.
    2- televizyonum philips led akıllı kumanda kodlarını bulup girdim ama ise yaramadı acaba bulduklarımmı eski
    3- kanal piconlarını nasıl getirebilirim. cihazımıa hdd baglamadım ama flash bağlayarsam yararı olurmu surekli duran bir flash


    Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür edeirm.

  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    19-04-2005
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    38
    Mesajlar
    676
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    93788

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi idefixtr Mesajı Göster
    Merhabalar

    solo se v2 cihaz aldım ancak bu konularda çok yeniyim baya bir yer okudum gezdim ancak bazı sorunlarımı halledemedim. yardımcı olursanız sevinirim
    1- Acaba pc de kanallarımı nasıl izlerim stream konusunu arastırdım ama tam net ayrıntılı anlaymadım.
    2- televizyonum philips led akıllı kumanda kodlarını bulup girdim ama ise yaramadı acaba bulduklarımmı eski
    3- kanal piconlarını nasıl getirebilirim. cihazımıa hdd baglamadım ama flash bağlayarsam yararı olurmu surekli duran bir flash


    Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür edeirm.
    Merhabalar
    1-Bu konuda size en iyi yöntem 192.168.0.X diyerek cihaz içinden Tv bölümünde en sonda Tv için m3u olarak indirip izlersiniz. Vlc player kullanmanızı tavsiye ederim.
    2-Ben de bu konuda kurcaladım ama olmadı.
    3-Önce sizinde belirttiğiniz gibi flashı sabitleyin.Önce bunun cihaza tanıtın
    Mount setup girin cihaza flashı tanıtın. Sonra da elinizdeki picon dosyalarını flasha atın.
    Düzenleyen byskandal : 20-11-2015 at 08:26

  3. #3
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-07-2009
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    722
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    501031

    2 numaralı sorun için burayı inceleyin ve deneyin,


  4. #4
    Member
    Giriş Tarihi
    17-11-2004
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Yaş
    43
    Mesajlar
    175
    Üye No
    41481

    hepinize çok teşekkür ederim hemen uygulamaya çalışayım

  5. #5
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    09-03-2008
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    5,523
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    423711

    Solo Se v2 Sorularım

    Cihazın eklenti paneline girin eklentilerde tuner server diye program var onu indirin cihazı restart yapın , cihaz acılınca eklentilere girin tuner serverı acın buıld yazar kırmızı tusla buıld edin ve cıkın eklentiden cşhaza baglı olan ve hdd olarak tanıytıgınız usb nizin içinde bir dosya olusacak tuner adında o dosyayı pc masaustune kopyalayın ve ıcınde sızın cıhazınızdaki butun tv kanalları mevcut şatediğini acıp vlc playerla ızlersınız, bunları yaparken dşkkat etmeniz gereken Sey usb takılı olması lazım ve mount ayarlarından usb yı hdd olarak mount etmenız lazım, ayrıca ag ayarlarından dns kapalı secın ve cıhaz ıp sını sabıtleyın cunku pcye attıgınız tuner ıcındeki streamler aynı ipde kalması lazım makına ıp degıstırırse ızleyemeSınız


    Sent from my iPhone 6s
    Düzenleyen remzi arslan : 20-11-2015 at 21:25

  6. #6
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    19-07-2012
    Mekan
    10 Balıkesir
    Yaş
    42
    Mesajlar
    870
    Üye No
    581972

    benimde bir sorum olacak, cihaza imaj attıktan sonra bootlogo bir önceki imajın bootlogosu oluyor... örnek cihaz açılırken open atv yazıyor sonra openpli bootlogo çıkıyor içinde openpli yüklü bir öncesi open atv yüklüydü... buna çözüm nedir.. açılışta vu+ yazsın mesela sonra openpli veya hangi imajsa onun resmi gelsin..

  7. #7
    Member
    Giriş Tarihi
    17-11-2004
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Yaş
    43
    Mesajlar
    175
    Üye No
    41481

    Teşekkür ederim Remzi Bey dream vlc stream diye bir program buldum bu forumda önerilen ve onunla işi çözüm ancak hd kanallarda mozaiklenme var modemden midir acaba birde flash ı taktım mount ayarlarından media/hdd olarak usb mi yaptım acaba media/usb mi yapmam gerekirdi orada soru işareti var kafamda

  8. #8
    Member
    Giriş Tarihi
    17-11-2004
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Yaş
    43
    Mesajlar
    175
    Üye No
    41481

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi idefixtr Mesajı Göster
    Merhabalar

    solo se v2 cihaz aldım ancak bu konularda çok yeniyim baya bir yer okudum gezdim ancak bazı sorunlarımı halledemedim. yardımcı olursanız sevinirim
    1- Acaba pc de kanallarımı nasıl izlerim stream konusunu arastırdım ama tam net ayrıntılı anlaymadım.
    2- televizyonum philips led akıllı kumanda kodlarını bulup girdim ama ise yaramadı acaba bulduklarımmı eski
    3- kanal piconlarını nasıl getirebilirim. cihazımıa hdd baglamadım ama flash bağlayarsam yararı olurmu surekli duran bir flash


    Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür edeirm.
    Çözülenler
    1- Dream VLC Stream diye bir programla hallettim. Ancak hd kanallarda moziklenme takılmalar var sebebi acaba modemmi bilemiyorum.
    2- Verilen linkteki kod ile akıllı kumanda işini hallettim
    3- picon işini önce ts panelden halledeyim dedim yarısı geldi diğer yarısı gelmedi ancak Remzi beyin imaj altında verilen tarifi yaparak dosyasını usb ye atınca hepsi geldi. Süper oldu. :)

    HEpinize çok teşekkür edeirm. İlk parti sorunlarım saenizde haloldu çok ama çok teşekkür ederim. Yarımlarınız için.

  9. #9
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    19-04-2005
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    38
    Mesajlar
    676
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    93788

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ketoral Mesajı Göster
    benimde bir sorum olacak, cihaza imaj attıktan sonra bootlogo bir önceki imajın bootlogosu oluyor... örnek cihaz açılırken open atv yazıyor sonra openpli bootlogo çıkıyor içinde openpli yüklü bir öncesi open atv yüklüydü... buna çözüm nedir.. açılışta vu+ yazsın mesela sonra openpli veya hangi imajsa onun resmi gelsin..
    usr/share içinde iki tane bootlogo.mvi dosyası vardır.

  10. #10
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    19-07-2012
    Mekan
    10 Balıkesir
    Yaş
    42
    Mesajlar
    870
    Üye No
    581972

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi byskandal Mesajı Göster
    usr/share içinde iki tane bootlogo.mvi dosyası vardır.
    bu nasıl çözülür peki.. cihazda openpli yüklü ama ilk açılırken 2-3sn open atv çıkıyor sonra openpli çıkıyor... cihazı ilk aldığımdada blackhole yazıyor sonra openpli yazıyordu... yani hangi imajı atarsan at bir önceki imajın ismi çıkıyor ..

  11. #11
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    19-04-2005
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    38
    Mesajlar
    676
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    93788

    Google bootlogo Değiştirme yazın size bi program çıkacak onun sayesinde yaoarsınız


    iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

  12. Merih Banner Alt

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı