Zapper Hd Plus kullanmaktayım.İçinde gelen free İptv pek işe yaramaz.Meraklısı olduğum halde 1-2 hafta sonra etheneti çıkardım.Takıla takıla izlenebilr.Bedava etin yahnisi gibi pek de tadı yok.Cihaz 10 numara.Kesinlikle görüntü kalitesi medya oynatıcısı şahane.İp tv dediğim gibi çok işe yaramıyor.Para verip alayım dedim kanallar tek tek atılıyor.Server takıldığı için vazgeçip yükletmedim.Cihazın tek eksi yanı bence kumandası çok kalitesiz ve ele oturmuyor.Cihazla ilgili tek şikayetim kumandası.Akıllı kumandam var ama tam olarak tanıtamadım cihaza.Kesinlikle parasını hakediyor.Bu cihazdan önce korax vipbox hd almıştım.Onu iade edip zapper hd plus aldım.İp tv konusunda korax daha başarılı free iptv si bundan çok daha iyi.Tabi takılmalar onda da fazlasıyla var.Kanal sayısı korax free de daha fazla.Koraxı bilgi ekranı 4-5 saniye ekranda kaldığı ve donarak kanal geçişi yani siyah ekranla kanal geçtiği için iade etmiştim.Bu iki özellik olsaydı o cihaz çok daha güzeldi.Siyah ekran kanal geçişi sizin için önemli değilse birde kumandayı tam gözüne tutmaktan etkilenmezseniz tavsiyem korax vipbox hd olur.Zapper hd plus parasını hakeden kesin pişman etmeyen bir cihaz.Zaten çok satılıyor.Dediğim gibi tek eksi yanı kumadanın kalitesizliği.Görme anlamında sıkıntısı yok başka yöne tutsanızda kanal değiştiriyor benim elime oturmadı ve kanal değiştirme tuşu çok kötü o kadar .Ama dediğim gibi bu durum çokta önemli değil sizi pişman etmeyecek bir cihazdır.En azından beni etmedi.