Havuza çevirdiler kanallari hic sanmıyorum çıkacağını
Havuza çevirdiler kanallari hic sanmıyorum çıkacağını
Çıkacak gibi. Bugün tv de yeni frekans gösteriliyor. Bunlar samanyolundan da beter çıktı. Gidip Eutelsat 10A dan frekans alıyorlar.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düzenleyen hayresoglu : 16-11-2015 at 18:30
Malesef doğru az önce kanaltürk ana haberde gece 12.00 itibari ile Kanaltürk ve Bugün Tv yayınlarının Türksat tarafından alınan karar gereği sonlanacağını ve yayınlarının Eutelsat üzerinden devam edeceğini belirtiler..
Kanalların yeni frekansı 11543 H4900 Eutelsat 10A uydusudur ordan izleyebilirsiniz.
samanyolu tv den dizi bakan o kadar insan var ki benim kayin validem mesala ne uzgun su ve bir baska tanidik hotbirde çevirtmek istiyor çanagini oradan takip edebilmek için çok bedddu alacak galiba bu kanallari kaldiranlar
Zaten bütün işiniz beddua etmek oda dünüp dolaşıp gene geldiği yeri buluyor
avrupadan TRT lerin HD lerinide alin bisey kalmadi zaten BATI beam de..
Yazıklar olsun başka diyecek birşey yok
neden çıkarıyorlar? terör soruşturması vs yok şuan? kayyum yönetiminde gayet yandaş yayın yapılıyor?
Murat UZUN
@MuratUzun1970
43 dk.
Bu geceden sonra Kanaltürk Türkiye'nin uydusunda yok artık. Bizi izleyenlere, sevenlere hoş bir seda bıraktık umarım. Görüşmek üzere........
Eutelsat uydusunu çokmu aramışlar Azerspace hotbird uydularının suyumu çıktı..
Yapılanlar yasalara aykırı..
Kanaltürk ü telegol den sonra izlemeyi bırakmıştım,
Bir ara ne izlerdim en çok seyrettiğim kanallardandı,
Sonra programları falan çok bozdu,
Ters cephe tartışma programı çok güzeldi
Ümit zileli, fikri akyüz, sami dadağlıoğlu, şamil tayyar, ümit özdağ falan ne tartışmalar olurdu, sonra rasim ozan falan girmişti ne olduysa kalktı gitti program
Bu gidişle uyduda HD kanal kalmayacak! Kayyum atandıktan sonra haberlerini takip etmesem de her türlü sansüre karşıyım!
tek sesli türkiye gelinmek istenen nokta bu..
Maşallah biri 10 derece biri 4 derece biryere toplansanız olmazmı ))))) artık türksatın tadı kalmadı
Ne yapsınlar!? Silahlı terör örgütü değil ki bunlar silaha sarılıp dağa çıksınlar. Yapacakları şey karşısındakiler dini kavramlardan haberdarsa beddua etmek, bu kanallardaki programlarını seyretmek isteyenlerin engelledikleri için haklarını helal etmemek vs. gibi "inançsız kimseler" için önemsiz tepkiler. Ya da kendilerini hukuka saygılı bir ülke vatandaşı olduklarını sanıp "protesto" vs. gibi tırıvırı!! tepkiler.:)
Yahu adamlar gitmiş Eutelsat10A (10 Derece Doğu) Uydusuna geçmişler. Kardeşim gidin HOTBİRD'e geçin.
Yinede Yeni Frekanslarını vereyim; 11543-H-4900-3/4.
Bu Uyduda şifresiz olarak yayın yapan 26 kadar kanal var (ki buna Kanaltürk ve BugünTV'de dahil). Çoğunlukla Arap ve Ortadoğu kanallarıyla Kürtçe yayın yapan Kuzey Irak Menşeli kanallar var. Samanyolu Yayın Grubu Kanallarına ek olarak Kanaltürk ve BugünTV'de dahil edilip Hotbird üzerinden yayına başlamaları şart, yoksa kimse izlemez.
Düzenleyen radyokolik : 16-11-2015 at 20:24