-
Huawei’nin Yeni Şarjı Bataryanızın Yarısını 5 Dk İçinde Dolduracak
Teknolojik ürünler her ne kadar hayatımızı kolaylaştırsa da bazı durumlarda tam lazım oldukları an bizleri yarı yolda bırakabiliyor. Özellikle akıllı telefonların insanı çileden çıkaran en büyük sorunu şarj sorunlarıdır.
Günümüzde durum öyle bir hal aldı ki, şarjı bir gün gidenler dua eder duruma geldi. Firmalarda şarj sorununu çözmek adını yüksek mAh bataryalar üretseler de tam bir çözüme kavuşturulamıyor. Şimdi duyacağınız teknoloji sizlere yok artık dedirtecek.
Huawei yeni ürettiği şarj cihazıyla telefon bataryasının yüzde 48’ini 5 dakikada doldurabilirsiniz. 3000 mAh bataryayı 5 dakika içinde yüzde 48’ini dolduran şarj aleti daha az miliamperli bataryaları daha kısa sürede ve daha fazla şarj edebilecek.
Huawei’den yapılan açıklamaya göre bu şarj aleti telefon bataryanıza hiçbir şekilde zarar vermeyeceği yönünde. Japonya’da yapılan sempozyumda tanıtılan şarj aletinin ilerleyen günlerde üretimine başlanacağı bildirildi.
Kaynak: nededik.com
-
Senior Member
bataryaya zarar vermemesi kesinlikle süper .... umarım fiyatı makul olur herkes alabilir
-
Adviser
Ben yanımda yedek batarya taşıyorum bittigi an bataryayı degiştiriyorum böyle çözüm buldum.:)
-
New Member
Yani bu sarj cihazı diğer telefonlarla uyumlu mu yoksa sadece huawei için mi kullanılabilir olacak acaba? Bilginiz var mı?
-
New Member
cevap verilecek mi acaba?
-
New Member
Huawei de iyiden iyiye pazara ısınmaya başladı.Pazarın eksiklerini görebilmesi burda asıl nokta bana kalırsa
-
New Member
Huawei gerçekten iyi geliyor her alanda. Zaten adamlar tüm dünyada haberleşme sektöründe lider.
-
Gönderme Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konuda cevap yazamazsınız
- Eklenti yapamazsınız
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
-
- BB Kodları Açık
- Smiley'ler Açık
- Resim Kodları Açık
- Video Kodları Açık
- HTML Kodları Kapalı