-
Advanced Member
Number one hd logosunu fransa bayrağı renginde boyanmış
Aklınca Fransa daki saldırıyı kınıyor...
-
Advanced Member
Bizim Medya neden 24 saat Paris ile yatip kalkiyor anlamiyorum.
Türkiye de Sehit haberi geldinde veya patlama oldunda Avrupa da hic bir kanal bizimkiler gibi 24 saat yayin yapmiyorlar
-
Average Member
Bizim evlatlarımız hergün ölüyor ama kimsenin umrunda değil.
NR1'in yaptığı şeyin terörü protesto etmek olduğunu düşünmüyorum. Hatta terörün umurlarında olduğunuda düşünmüyorum. Tamamen biryerlere yaranmak maksatlı bir durum.
Tapatalk
-
Adviser
Batı aşkı var bizimkilerde iki dakika şehit haberi vermeyenler şimdi fransız olmuşlar.
Hergün Filistin,Irak,Suriye, ve farklı islam devletlerinde öldürülen masumları niye göstermiyorlar niye kınamıyorlar.?
Düzenleyen Mete Han : 15-11-2015 at 15:33
-
Senior Member
NR1'i ne diye açıp izliyorsun ki ağabey. İsterse komple boyasınlar ekranı fransa bayrağına. Umrumda değil :)
-
Ama demediginiz zaman bu dunya degisecek. Hem Fransaya hem kendi sehidine uzulebilirisiniz.Illa taraf turmak gerekmiyor.Kotu birsey yapmamis kanal.Kendi teror olaylarimiza da tepki verdiler yayinlarini agirlastirdilar. BU KADAR KOTU NIYETLI OLMAYIN
-
Advanced Member
Kötü niyet yok arkadaşlarda.kendi ülkendeki şehit ve saldırılarda tepki vermiyorsan fransadaki olay içinde vermemen lazım bu kadar kısa ve net.
Düzenleyen turkfatih : 15-11-2015 at 16:29
-
Adviser
Düzenleyen Mete Han : 15-11-2015 at 16:32
-
Advanced Member
Yüzlerce şehit verdik güzel ülkemde, hangi ülke yaptı sizin yaptığınızı? Çeki düzen verin kendinize Allah aşkına..Yalakalıkta bir yer kadar
-
Co-Administrator
Konu yanlış yönlere kayabileceğinden dolayı kapatılmıştır.
-
Gönderme Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konuda cevap yazamazsınız
- Eklenti yapamazsınız
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
-
- BB Kodları Açık
- Smiley'ler Açık
- Resim Kodları Açık
- Video Kodları Açık
- HTML Kodları Kapalı