AzerSpace uydusuna da bekliyorum. Gerekli yerlere e-posta attım.
Astra 4A @ 4.8° East
12692 H 2400 7/8
AzerSpace uydusuna da bekliyorum. Gerekli yerlere e-posta attım.
Bende çıkmadı, neden sembol oranını bu denli küçük tutarlar anlamış değilim. TÜRKSAT'taki sembol karmaşasını buraya taşımışlar, 27500 olsa ne olurdu? Paket halde 27500 sinyalle bekliyoruz HD versiyonlarda dahil edilerek...
Düzenleyen discovery : 15-11-2015 at 11:39
İİyie astra uydusu herkeste yokki.hotbird veya azerspace genelde daha fazla gbi
yayın hotbird de var
SAMANYOLU TV YENİ UYDU FREKANSLARI
İşte Samanyolu'nun yayına devam ettiği yeni uydular ve frekansları;
Eutelsat uydu frekansları 12130 H 27500 3/4 - (KabelKiosk) Samanyolu TV
Avrupa
Hotbird uydu frekansları - 11054 H DVB-S/MPEG-2 27500 5/6 Samanyolu TV Avrupa w F 410 420 Tur 8004
MEHTAP TV VE BURÇ FM YENİ FREKANSLARI
Astra frakensları - 4.8°E
Yeni Turkiye Paketi Frekans:12692 H 2400 (SD)
Samanyolu TV
BURC FM
S HABER FM
Radyo Mehtap için de bu frekansları kullanabilirsiniz.
Düzenleyen kraldj : 15-11-2015 at 12:31
HD yayınlar kayyum tehdidi devam ettikçe gelmeyecek gibi...
Ne bu böyle parça parça uydulara dağılmışlar. Tek bi uyduya neden toplanmıyorlar
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın hayresoğlu merhaba.canım kardeşim herkeste değişik uydulara bakan çanaklar var.kimin çanağı hangi uyduya bakıyorsa ordan izlesin diye düşünmüşlerdir.
Azerspace uydusuna gelseler daha iyi olurdu.
herkesde hotbird olabiliyo hotbird + canaga lnb aparatı takması kolay oldugundan azerspace olsa yeterdi
Evet orası öyle de türkiye de türksattan sonra en çok hotbird izleniyor yanılmıyorsam. Özellikle merkezi sistemlerde. Hotbirdden yayın yapmaları daha mantıklı. Zaten kapanmadan iki gün önce bi milletvekili çıkmıştı programa oda söylemişti hotbird uydusundan yayın yaparsa daha rahat izlenir diye.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Astradaki o frekansta sadece irmak tv cikiyor samanyolu tv yok
Stv hd neden yok hem 2400 çok düşük eminim görüntü kaliteside düşüktür bari astra1m ye gelseydi o uyduda paylaşımla açılan kanalda yok boş bir uydu.
görüntü kalitesi düşük ama sinyal kalitesi satfinder 3 hd ile 85 cm çanak ile yüzde 80 aldı
Samanyolu TV'de Reklam Kuşakları Yayından Kaldırıldı Mı?
Arkadaşlar Samanyolu tv bu uyduda varmı ? net bişey söyleyebilirmisiniz ona göre anten ayarı yapacağım
Lenovo A369i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi