Astra 4A'da yayın çıkmadı bende, sizde aktif mi?
Samanyolu Grubu hukuksuzca Turksat'tan ındırıldı yayınlar ıse hotbırd ve astra dan devam edıyor ayrıca kure tv platformu youtube ve daılymotıon dan grup kanallarını canlı olarak seyredebılırsınız...
ASTRA 4A 4.9 DERECE DOĞU UYDUSU Frekans: 12.692 Polarizasyon: Horizontal (H) Sembol Oranı: 2400 Fec: 7/8
Ekleme:Yayınlar karasal alıcılarda da devam ediyor
Düzenleyen aydin_393 : 15-11-2015 at 15:56
Astra 4A'da yayın çıkmadı bende, sizde aktif mi?
Bende Hotbird'de çıkmadı.
Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilgi için tşkler
Malesef o frekansta yayın yok mceu var o samanyolu avrupadır yayın var arkafaşlar:crashs:
Düzenleyen SERDAR3401 : 15-11-2015 at 08:52
Düzeltiyorum, yayın var isim farkından dolayı bulamamıştım.
Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sayfası 15 dakidaır açılmıyor. Herhalde adamların tamamen boğazını sıkacaklar.
Hotbird de ben de bulamadim. Hangi isimle cikiyor?
slm hort birta yazıyom sinyal yok nexnex star yeni frankası varmı yardım
AzerSpace'ye de gelirse süper olcak.
Azersatta da yayına başlayabilir
Astra 4A @ 4.8° East 12692 H 2400 7/8
Düzenleyen Anil-77 : 15-11-2015 at 11:18
Evet bu şekilde çıkıyor
İyi de stv türkiye hotbirdde yayın yapıyormu ki
Yumurcak ve s haber var mı hotbird de
Normalde izlemezdim bu kanalları, sırf son dönemdeki muhalif çizgilerinden dolayı izliyordum, Türksat'tan çıkararak izlemeyeceğimizi sanıyorlarsa yanılıyorlar!
İpek grubuna kayyum ata! STV grubunu uydudan çıkart! Her kanal TRT, A Haber, 24 gibi olsun! Sonra demokrasiden, milli iradeden, hukukun üstünlüğünden bahset! Yersen..
STV Grubu da bu operasyona hazırlıksız yakalandı sanki, şimdiye kadar 13,19,7E gibi uydulardan frekans kiralamaları gerekirdi.
Düzenleyen alimaka : 15-11-2015 at 12:58
Bence en ideal uydu hotbird samanyolu için.
Stv avrupa yerine stv türkiye yayına başlamalı. Ve hotbirdden bir frekans kiralayıp bütün kanalları ile ordan yayına başlamalı
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hotbird uydusunda bölgesel yayın hakları nedeniyle Avrupa versiyonu yayınlanıyor zannedersem, gerçi yayın hakları olan ne varsa...