Uydumarket Banner  

10 sayfadan, 1. sayfa 12345678910 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 189 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: Vu+Solo SE v1_v2_OpenATV5.1_GST 1.6.X_ ReMy MaTRiX MoD_KODI EDITION

  1. #1
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    09-03-2008
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    5,519
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    423711

    Vu+Solo SE v1_v2_OpenATV5.1_GST 1.6.X_ ReMy MaTRiX MoD_KODI EDITION



    Vu+Solo se v1_v2_OpenATV5.1_GST 1.6.X_ ReMy MaTRiX MoD_KODI EDITION
    DİKKAT:KODİYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE AŞAGIDAKİ LİNKTE BULUNAN KODİ DOSYALARINI ZİPTEN CIKARTIP DİREK USB NİZİN İÇİNE ATIN...
    USBNİZİ HDD OLARAK MOUNT EDİN DOSYALARI ATTIKTAN SONRA KODİYİ ÇALIŞTIRIN AKSİ TAKTİRDE FLASHINIZA YÜKLERSENİZ İMAGE YAVASLAMAYA BASLAR__
    Skin olarak MetrixHd skin editlenmiştir extra olarak dostum AdrenalinNRW Skinleri kullanılmıştır Kendisinine tesekkurlerimi sunarım


































    HbbTv(YoutubeTv) eklentisi kurulmuştur..

    FTP ID:ROOT ŞİFRE: yoktur

    BOOTLOGO: Backupı güncelledikten sonra suanki bootlogo gşderse usr/share içinde yedek bootlogo vardır bootlogo2.mvi adında bootlogo.mvi olarak isimi değiştirseniz rekrar kullanabilirsiniz yedek almayı unutmayınız

    Tuner ayarları Tuner A-Yapılandırılmamış Tuner B- Motor Olarak Ayarlanmıştır..
    Siz Basit olarak asagıdakı gıbı yapınız
    Diseq A/B/C/D
    42E Turksat--Lnb 1
    7E Eutelsat--Lnb 2
    13E Hotbird--Lnb 3
    19.2E Astra--Lnb 4

    ses/görüntü
    HDMI
    1080P
    Multi
    Tam ekran
    Tam ekran
    ---------
    ses
    3D Ses___HDMI
    3D Surround Speaker___merkez

    Turkçe altyazı problemi yasamamk için subsSupport settings eklentisine girip general setting Türkçe yapınız

    Picon sadece iptv ve default piconları yüklenmiştir etc/enigma2/picon içinden alıp kendi piconlarınıza katabilirsiniz,
    Picon gösterimi için Usb stickinizi Media/Hdd olarak Mavi tuşa basıp -mount-device manager-mounttan ekleyiniz >> Device managerden mount ediniz.. alttaki linklerden xpiconları indirip picon dosyası olarak oluşturup hdde gönderiniz...

    PİCON: LİNKTEKİLER XPİCONLARDIR
    TURKSAT 220x132(usb:media/usb/picon)----hdd:media/hdd/picon



    DIGITURK 220x132(usb:media/usb/picon)----hdd:media/hdd/picon



    ASTRA 220x132(usb:media/usb/picon)----hdd:media/hdd/picon



    HOTBIRD 220x132(usb:media/usb/picon)----hdd:media/hdd/picon



    piconprov-piconcrypt_piconsat_piconcam v.s(usr/lib/enigma2)




    Ağ ayarları
    mavi tuş ag ayarlarından ayarlarınızı yapınız..
    DHCP kapatıp alttaki dnsleri verin
    DNSleri aşagıdaki gibi ayarlayınız
    Dns1 208.67.222.222
    Dns2 208.67.220.220
    Dns3 208.67.222.220
    olarak ayarlanmıştır.Bu şekilde daha fazla yasaklı sitelere giriş yapılıyor..

    SOFTCAMLER

    Ccam2.2.1---ccam.cfg etc içine
    POWERVU OSCAM---oscam.k-ey ve oscam.server----usr/ke.y içine

    biss ve cw ler oscam kanal k.e.y.leri ok


    Düzenleyen remzi arslan : 02-12-2015 at 10:14

  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    27-01-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    600
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    1056

    ellerinize sağlık kolay gelsin kodi dosyası iniyor imaj inmiyor sayfa görüntülenemiyor diyor
    Düzenleyen adnan : 13-11-2015 at 08:00

  3. #3
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    14-03-2004
    Mekan
    47 Mardin
    Yaş
    66
    Mesajlar
    1,260
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    7012

    Remz usta,eline sağlık.Backup dosyası inmiyor,hata veriyor,bir bakarmısın.(sunucu bulunamadı hatası)
    Düzenleyen Manager : 13-11-2015 at 10:16

  4. #4
    Average Member
    Giriş Tarihi
    03-03-2007
    Mekan
    63 Şanlıurfa
    Yaş
    53
    Mesajlar
    308
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    327098

    tşk remzi usta hata veriyor link inmiyor

  5. #5
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    19-04-2005
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    37
    Mesajlar
    662
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    93788


    arkadaşlar şu şekilde deneyin. Link düzelene kadar.
    Çünkü 2 tane http girmiş.
    Bu arada sağol abi.
    Düzenleyen byskandal : 13-11-2015 at 13:50

  6. #6
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    09-02-2007
    Mekan
    74 Bartın
    Yaş
    43
    Mesajlar
    618
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    318368

    Bu yazılım solo Se V1 ve V2 diyor ikisinede aynı yazılım oluyormu?

  7. #7
    Adviser
    Giriş Tarihi
    12-03-2004
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    52
    Mesajlar
    11,153
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    6787

    Eline sağlık remzi.

  8. #8
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    01-04-2009
    Mekan
    48 Muğla
    Yaş
    39
    Mesajlar
    912
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    487381

    Ellerinize sağlık
    Düzenleyen GokhanFethiye : 13-11-2015 at 16:46

  9. #9
    Member
    Giriş Tarihi
    12-02-2004
    Mekan
    33 İçel
    Mesajlar
    104
    Üye No
    2508

    link çalışmıyor galiba usta bir kontrol edermisiniz..

  10. #10
    New Member
    Giriş Tarihi
    17-05-2005
    Mekan
    63 Şanlıurfa
    Yaş
    53
    Mesajlar
    26
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    101795

    teşekurler usta

  11. #11
    Average Member
    Giriş Tarihi
    03-03-2007
    Mekan
    63 Şanlıurfa
    Yaş
    53
    Mesajlar
    308
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    327098

    byskandal link vermiş ordan indir calışıyor

  12. #12
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    04-01-2005
    Mekan
    41 Kocaeli
    Mesajlar
    957
    Üye No
    59311

    USBNİZİ HDD OLARAK MOUNT EDİN DOSYALARI ATTIKTAN SONRA KODİYİ ÇALIŞTIRIN AKSİ TAKTİRDE FLASHINIZA YÜKLERSENİZ İMAGE YAVASLAMAYA BASLAR_ demişsin

    ama usb biçimledirmede hdd seçeneği yok, usb yi nasıl hdd olarak mount edeceğiz, açıklarsan sevinirim..

  13. #13
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    05-07-2006
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    52
    Mesajlar
    1,835
    Kan Grubu
    AB Rh ( - )
    Üye No
    234563

    eline sağlık remzi ustam

  14. #14
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    19-04-2005
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    37
    Mesajlar
    662
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    93788

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi solakoglu Mesajı Göster
    USBNİZİ HDD OLARAK MOUNT EDİN DOSYALARI ATTIKTAN SONRA KODİYİ ÇALIŞTIRIN AKSİ TAKTİRDE FLASHINIZA YÜKLERSENİZ İMAGE YAVASLAMAYA BASLAR_ demişsin

    ama usb biçimledirmede hdd seçeneği yok, usb yi nasıl hdd olarak mount edeceğiz, açıklarsan sevinirim..
    Flash Takın
    Mavi tuş.
    Mounts
    Device Manager
    Yeşil Tuş (Setup Mounts)
    Kendisi kurduktan sonra kendini yeniden başlatıyor cihaz.
    Flash belleğiniz hdd olarak tanıyor

  15. #15
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    04-01-2005
    Mekan
    41 Kocaeli
    Mesajlar
    957
    Üye No
    59311

    teşekkürler dostum..

  16. #16
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    19-04-2005
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    37
    Mesajlar
    662
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    93788

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi solakoglu Mesajı Göster
    teşekkürler dostum..
    Sen de sağol üstad

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi kayabrt Mesajı Göster
    Bu yazılım solo Se V1 ve V2 diyor ikisinede aynı yazılım oluyormu?
    Üstadım konu başlığında yazmış
    V1_V2 .
    Yani Oluyor.

  17. #17
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    27-01-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    600
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    1056

    vusolose v1 bootta kaldı cihaz

  18. #18
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    06-09-2008
    Mekan
    41 Kocaeli
    Yaş
    37
    Mesajlar
    1,593
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    453207

    emeklerine sağlık yine harika bir paylaşım.:ok:

  19. #19
    Member
    Giriş Tarihi
    11-08-2014
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    87
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    606852

    Kodi benim bir numaralı uygulamam ama yine tabletten devam edeceğiz gibi. Bir çok eklenti çalışmıyor çalışanlarda da filmler maçlar açılmıyor. Arayüz zaten kodu ile ilgisi yok. Yine de elinize sağlık umarım zamanla daha sağlıklı çalışır hale gelir.

    HTC One E9PLUS dual sim cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  20. #20
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-07-2009
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    693
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    501031

    iyi akşamlar,
    seyirtürk çalışmıyor devre dışı mı
    güncelleme mi gerekiyor

    teşekkürler

10 sayfadan, 1. sayfa 12345678910 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı