Bence geçiştirme olmuş, hd olacağını sanmıyorum
ben TÜRKSAT digiturk üyesiyim kanal d star şifresiz yayına geçince hd yayın bedeli niye ödüyorum dedim ayrıca yeni paket yapınızda eutelsat avantajlı TÜRKSAT bişey kalmadı dedim olur mu öyle şey dedi müşteri temsilcisi ocaktan itibaren türksattaki paket yapımızda değişiyor ve türksattaki digiturk kanallarıda eğer eutlsatta hd si varsa tamamı hd olucak dedi dedim lig tv 2 3 4 evet efendim hepsi dedi gerçi müşteri hizmetlerine güven olmaz ama üstüne basa basa 2 3 sefer sordum
Bence geçiştirme olmuş, hd olacağını sanmıyorum
Inşallah olur.sirf ben yayınlar sd olduğu için iptal edip devam etmedim.Bakalim yeni yılda ne olacak göreceğiz
olmalı tabiki.fiyatlara bakınca iki uyduda da aynı fiyatlar çünkü.
Bir tek Lig tv için indirimli 7,5 Tl veriyorum :smiles22: Tüksat yayınları HD balon gibi Eutelsat a TRT Spor HD bekleyenlere benzeriz :smiles10:
ben üyeliğimi iptal ettirdim kurtuldum :)
kanald star için hd olayı değil değil bu .ligtv1 in hd olması en önemli etken...ayrıca hd için ödeme yapmazsan sistem kanalları sd tanımlıyor...mode tuşuna geçip kanalları hd sıralıyorsun ama çok sorun değil bu ... toparlayacak olursak.ligtv sporextra sevmiyor yada ilglenmiyorsan digiturke abonelik hatadır ... hd politakası olarak d smartı başarılı görüyorum.. tivibu uydu bile hala açılan hd kanalları listeye eklemeye tenezül etmiyor ... yiğidi öldür hakkını ver. alt lisanslama ile d smart süperlig yayınlasa .digitürk ağır darbe yer ...
ben digiturk türkat üyesiym şu an hd yayın bedeli lig tv yi hd istemiyorsan hd yayın bedeli yk artık am yeni yapı faaliyete geçerse türksattaki kanallarımız hd olucak dedi müşteri hizmetleri
beyler bn butun hd kanlar dahıl ligtv hd dahıl 7tl odıycm?ama ntvspor hd yok ama?dıgıturkte ntv spor hd yokmu? turksat uzarınden
Ben dün 5 TL HD fiyatı ile şampiyonlar paketi türksat ı HD açtırdim diğer kanalların HD geleceğine inanıyorum bu fiyata iken actirayim dedim :) sonra 20 TL filan isterler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Türksat'ta Lig TV harici Hd içeriği olmadığından Eutelsata kolay kurulum yaptım Lig TV kanalları HD oldu ama diğer Eurosport ve NTV spor Sports TV gibi kanallar izlenmiyor
Türksattan Next mini hd kampanyalı Şampiyonlar paketi+Aile paketi+Lig HD taplam 63 TL ödüyorum. Bu rakama göre paket içeriği çok kötü. Düşünün Türksat uydusundan 29 HD kanala hiç bir para ödemeden paketine koyuyorsun ve ilave HD kanal eklemiyorsun, neredeyse SD yayınlar kapanmaya başlayacak digitürk hala sd yayınları kakalamaya devam ediyor.
Bana surekli hediye veriyorlar ben anlayamadım durumu ılk 3 ay spor extra bitti 1 aydır abone için kayıt olmadım 2 gun once aradır yetıskin sporextra derbisiz lig tv yi subatın ortasına kadar hediye ettıler boyle giderse hıc bır paket almaya filan gerek kalmayacak. Sanırım eutelsattan veremedıklerının telafısını bu sekılde saglıyorlar. Sizde durum nasıldır bilemiyorum ama ben sd olsa bıle fıyat politikasından cok memnunum + tabikide moviemax premier geldi . Ona çok sevindim.
inşallah turksatta film lig tv 2 3 hd olur
Bana sadece filmleri önce ücretli vermeye çalıştılar sonra da bi yıl hediye dediler öyle beleş verilen bir şey yok. Bugün de spor extra satmak istiyorlardı almadım. Mh ye yarım saat ligtv 2 ve 3 ün hd olmadığını anlatamadım öyle yakında gelecek diye bir bilgi vermedim. Seneye eutelsatan devam edersem düşünürüm dedim beni rahat bıraktı. Mh ise bilgiler çoğunlukla yanlış oluyor. Tek kanal HD için 15 tl isteyen zihniyetin ne bekliyorsunuz.
SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi