48 tl
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hem D-Smarta hemde D-Smart İnternete abone olup tek fatura ödeyen arkadaşlar ne kadar ödediklerini yazabilirler mi acaba ?
Özellikle bu konuyla ilgili başlık açmak istedim konuları bulandırmayayım diye.. Bunla ilgili ayrı bir konu varsada kusura bakmayın bulamadım.. Adminlerden biri taşırsa sevinirim
48 tl
Full paket hd Blu 50 gb sınırsız internet
aynen burda bu konu açılmış güzel olmuş bende sadece 24mb hız fiber yalın dsmart net var 12 ay 49 tl idi şimdi 59 tl ne yaptım defalarca aramama rağmen şikayette bulunmama rağmen fıyata dsmart yayın koymadılar.koysalara bile fıyat farkı artı sözleşmeyi uzatılyorlar.bende kabul etmedim.acaba herkes burda kullandığını paylaşırsa herkes ne kadar kazık yemiş yada ne kadar avantajlı olduğunu görebiliriz.
Merhaba,
D-Smart Sinema - Dizi - Spor Paketi + 12 GB Kotalı internet 52 TL ödüyorum. Bu fiyata bağlantı, aktivasyon, modem vs. ücretleri dahil.
Full paket + 16 mbt 75 gb akk sınırsız yalın adsl 73 TL.
Düzenleyen morische : 12-11-2015 at 14:11 Sebep: eksik bilgi
Aile-dizi-spor + 8 Mbit Netlimitsiz yalın internet 68 TL.
24 aralık ta bitiyor dsmart aboneliğim ful paket 31 tl ödüyordum müşteri hizmetlerinden aradılar 37 tl dediler bende dedim niye bu kadar zam dedim eski üyenizim hem ligleri rakip platforma kaptırdınız dedim bayan da dalga geçer gibi bizde veloybol ligi var dedi ya bayan kapat adamı sinir etme dedim dalaga mı geçiyorsun dedim kabul etmiyorum dedim. 3 gün sonra aradılar tekrar beyfendi yetişkin kanallarını izlemiyorsanız o paketi çıkaralım o zaman aynı fiyat devam edin dedim kabul etmedim ful paket yani şimdi ismi değişti mega paket herhalde kaç ödüyorsunuz
Fiyatlar düşecektir tahmınımce
Fiyat artışı en az 3 aydır var, her yer de bunu görebilirsiniz, öyle eskisi gibi düşük fiyata almak çok zor, gene de fena değil teklifler
Hocam yanlış anlamayın ama teklifler bölümü için zaten başlık var. Böyle çok karışıyor ve bilgiyi bulmak zorlaşıyor..
Bu başlığın amacı (d-smart tv + internet) ikisini bir arada kullananların fiyat kıyaslamasını yapabilmesini sağlamak..
Arkadaşlar bu konu içerisine Dsmart+Dsmart Net üyeligi olanlar yazsın sadece dsmart üyeligi olanlar aldıkları teklifleri diger konuya yazarsa karışıklık olmaz.
Düzenleyen Mete Han : 13-11-2015 at 11:44
mevcut modül kartıma sinema+spor hd 8mbit hız sınırsız internet 78tl 24 ay taahhütle yeniledim
D-Smart HD Mega (Full) Paket + Xtra Paketi + Blu Paketi + 8 Mbit'e kadar limitsiz internet + Yalın ADSL ücreti =75 tl ödüyordum iki senedir.
aralık ayının başında yani bikaç hafta sonra sözleşmem bitecek. d-smart müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede indirim beklerken şimdiki tarifenin üzerine 5 tl daha ekleyerek yani aylık 80 tl ile üyeliğimi devam ettirebileceğimi söylediler. telefonu gülerek kapattım :) D-smartın bütün hizmetlerini kapattırıp ttnet'e dönüş yapacağım galiba.
D-Smart HD Sinema-Dizi Paket + 8mbit limitsiz yalın internet+ hd kutu +adsl kutu = 73tl (herşey dahil)
1 yıl oldu tam 73 tl nin ne altı ne üstü fiyat geldi. Memnunum.
Kutulu Mega paket HD + Blu + 16mbit 50 GB AKN sınırsız internet + Yeni modem = 12 ay taahhütlü 48 tl'ye kullanıyorum 3 aydır.