Merih Banner  

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 26 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: dm800 web browser imaj yükleme sorunu

  1. #1
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    07-05-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    905
    Üye No
    99247

    dm800 web browser imaj yükleme sorunu



    arkadaşlar dm800 sim 2.01 klon cihazım var.cihaz ip vermesine rağmen browser üzerinden imaj yüklenmiyor mozilla ve choreme denedim fakat sonuç alamadım.cihazdaki herşey normal çalışıyor ftp,telnet ile sorunsuz bağlanabiliyorum openwebif,dcc,dream edit v.s hepsiyle sorunsuz bağlanıyorum ama yeni imaj atamıyorum..bilgisayarda virüs veya reklam önleyici yok.bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum iyi geceler

  2. #2
    Member
    Giriş Tarihi
    13-05-2012
    Mekan
    41 Kocaeli
    Yaş
    38
    Mesajlar
    140
    Kan Grubu
    B Rh ( - )
    Üye No
    579673

    Aynı problemi bende taşıyorum. Geçen yıl Internet Explorer ile 3-5 dakikada image yüklediğim DM 800 HD PVR makineye, şimdi hiç bir işlem yapamıyorum.
    Neden olarak modemden şüpheleniyorum. Son günlerde modemin Wireless gücü oldukça düşmüştü. Başka hiçbir gariplik olmamıştı.

  3. #3
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    12-12-2006
    Mekan
    27 Gaziantep
    Yaş
    42
    Mesajlar
    2,899
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    296027

    Aynı sorunlarla bı kaç kez bende karşılaşmıştım..
    Sorunu opera wep tarayıcısı ıle çözmüştüm. Opera yı bır deneyın..

  4. #4
    Member
    Giriş Tarihi
    13-05-2012
    Mekan
    41 Kocaeli
    Yaş
    38
    Mesajlar
    140
    Kan Grubu
    B Rh ( - )
    Üye No
    579673

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ADEM1980 Mesajı Göster
    Aynı sorunlarla bı kaç kez bende karşılaşmıştım..
    Sorunu opera wep tarayıcısı ıle çözmüştüm. Opera yı bır deneyın..
    Operaymış, aryaymış gibi abuk subuk tarayıcıları da bilgisayara sokma taraftarı değilim.

  5. #5
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    12-12-2006
    Mekan
    27 Gaziantep
    Yaş
    42
    Mesajlar
    2,899
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    296027

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi sicilian_41 Mesajı Göster
    Operaymış, aryaymış gibi abuk subuk tarayıcıları da bilgisayara sokma taraftarı değilim.


    Tarayıcının. nesı abuk subuk ben burda yardımcı olmak amaçlı oprayı onerdım
    Sız opera gıbı abuk subuk tarayıcıları bılgısayara sokma taraftarı degılım dıyorsunuz
    Deneyıp sılmek bukadarmı zor tarayıcıyı...
    Düzenleyen ADEM1980 : 10-11-2015 at 09:14

  6. #6
    Member
    Giriş Tarihi
    17-09-2013
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    47
    Mesajlar
    104
    Üye No
    597894

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi sicilian_41 Mesajı Göster
    Operaymış, aryaymış gibi abuk subuk tarayıcıları da bilgisayara sokma taraftarı değilim.
    Adem arkadasımız sadece cözüm sunmus.Varsa daha iyi bir öneriniz siz yardımcı olun buyrun arkadaşım.Tepkiniz çok gereksiz.!

  7. #7
    Member
    Giriş Tarihi
    13-05-2012
    Mekan
    41 Kocaeli
    Yaş
    38
    Mesajlar
    140
    Kan Grubu
    B Rh ( - )
    Üye No
    579673

    Geçtiğimiz yıllarda bir arkadaşa kanıp yandex browser yüklemiştim. Bilgisayarımın bütün konfigürasyon ayarları altüst oldu. Sonra bunu kaldırmak istedim. Uninstal komutunu tıklar tıklamaz bütün yazılım Rusçaya döndü ve her şey karıştı. Çareyi full format atmakta buldum.
    Bu nedenle Internet explorer ve Google Crome dan başka tarayıcıyı bilgisayasrıma sokmam.
    Sürçi lisan ettimse özür dilerim.

  8. #8
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    07-02-2004
    Mekan
    19 Çorum
    Yaş
    49
    Mesajlar
    6,256
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    1958

    Bu soru daha evvel forumda en az 100 kez sorulup cevaplanmıştır..!

    İnternet explorer kullanın cihaz ip aldıktan sonra exlorer den ayarlar bölümünden uyumluluk bölümüne cihaz ip adresini yazın ve yükleme işlemine başlayın.

  9. #9
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    07-05-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    905
    Üye No
    99247


    cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar internet explorer ile denediğimde de sorun çözülmedi cihaza 84d ssl dosyasını atabiliyorum fakat ne yaparsam yapayım imaj atamıyorum malesef.
    Düzenleyen onurboz : 11-11-2015 at 00:30

  10. #10
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    28-08-2011
    Mekan
    41 Kocaeli
    Mesajlar
    532
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    567581

    Bu sorunu imaj yüklerken bende yaşamıştım.
    Galaxy2002 ustanın söylediği yöntemle sorunumu çözmüştüm arkadaşlar.

  11. #11
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    07-05-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    905
    Üye No
    99247

    tam olarak nasıl yaptınız rica etsem açıklayıcı bir şekilde yazabilirmisiniz.internet explareri açıyorum sağ üstte bulunan araçlar/uyumluluk görünümü şu web sitesini ekle kısmına cihazın ip sini ekleyip kapat yapıyorum.ondan sonra yüklemeye çalışıyorum 84d ssl dosyasını sorunsuz yükleyip imaj yüklemeye gelince cihaz baglanıyor deyip duruyor anlamadım gitti.

  12. #12
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    07-02-2004
    Mekan
    19 Çorum
    Yaş
    49
    Mesajlar
    6,256
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    1958

    Önce imaj sonra peşinden ssl yükleyiniz.

  13. #13
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    07-05-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    905
    Üye No
    99247

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi Galaxy2002 Mesajı Göster
    Önce imaj sonra peşinden ssl yükleyiniz.
    yok malesef 5 tane farklı imaj denedim ama hiçbirini yüklemiyor :( opera ile de denedim sonuç aynı.
    Düzenleyen onurboz : 10-11-2015 at 23:26

  14. #14
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    07-05-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    905
    Üye No
    99247

    web arayüzüyle imaj atmaktan vazgeçtim arkadaşlar clone sim 2.01 cihaza dreamup ile imaj yüklenebilir mi?eğer yüklenebiliyorsa dreamup versiyonu ne olmalı?elimde estar ve universal dream up programları var.iyi geceler.
    Düzenleyen onurboz : 10-11-2015 at 23:53

  15. #15
    Member
    Giriş Tarihi
    13-05-2012
    Mekan
    41 Kocaeli
    Yaş
    38
    Mesajlar
    140
    Kan Grubu
    B Rh ( - )
    Üye No
    579673

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi Galaxy2002 Mesajı Göster
    Bu soru daha evvel forumda en az 100 kez sorulup cevaplanmıştır..!

    İnternet explorer kullanın cihaz ip aldıktan sonra exlorer den ayarlar bölümünden uyumluluk bölümüne cihaz ip adresini yazın ve yükleme işlemine başlayın.


    Arkadaşım yapılması gerekenleri basamak basamak ve açıklayarak yazarmısın.?
    Mesela; ayarlar/uyumluluk bölümü neresi?
    IP numarası nereye yazılacak?
    Uyumluluk görünümü ayarları diye bir yer var, ama, burada IP numarası girecek bir bölüm yok.
    Düzenleyen sicilian_41 : 11-11-2015 at 10:09

  16. #16
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    07-02-2004
    Mekan
    19 Çorum
    Yaş
    49
    Mesajlar
    6,256
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    1958

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi sicilian_41 Mesajı Göster
    Arkadaşım yapılması gerekenleri basamak basamak ve açıklayarak yazarmısın.?
    Mesela; ayarlar/uyumluluk bölümü neresi?
    IP numarası nereye yazılacak?
    Uyumluluk görünümü ayarları diye bir yer var, ama, burada IP numarası girecek bir bölüm yok.
    1 Arkadaşım yükleme yapmak için cihazınızın ön düğmesine basılı tutarak açın cihaz ip alınca elinizi çekin..
    2 İnternet explorer açın araçlar uyumlukuk görünümü ayarlarına girin cihazın almış olduğu ip adresini ekle ile ekleyin..
    3 internet explorer cihaz ip adresini yazın yükleme işlemine başlayın..

  17. #17
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    07-05-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    905
    Üye No
    99247

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi onurboz Mesajı Göster
    web arayüzüyle imaj atmaktan vazgeçtim arkadaşlar clone sim 2.01 cihaza dreamup ile imaj yüklenebilir mi?eğer yüklenebiliyorsa dreamup versiyonu ne olmalı?elimde estar ve universal dream up programları var.iyi geceler.
    sim 2.01 cihazlara estar dreamup ile imaj atılabiliyormuş belki birisini işine yarar bu bilgi.konu hakkında yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.

  18. #18
    Member
    Giriş Tarihi
    13-05-2012
    Mekan
    41 Kocaeli
    Yaş
    38
    Mesajlar
    140
    Kan Grubu
    B Rh ( - )
    Üye No
    579673

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi Galaxy2002 Mesajı Göster
    1 Arkadaşım yükleme yapmak için cihazınızın ön düğmesine basılı tutarak açın cihaz ip alınca elinizi çekin..
    2 İnternet explorer açın araçlar uyumlukuk görünümü ayarlarına girin cihazın almış olduğu ip adresini ekle ile ekleyin..
    3 internet explorer cihaz ip adresini yazın yükleme işlemine başlayın..

    Değerli kardeşim, çok teşekkür ederim.

  19. #19
    Member
    Giriş Tarihi
    13-05-2012
    Mekan
    41 Kocaeli
    Yaş
    38
    Mesajlar
    140
    Kan Grubu
    B Rh ( - )
    Üye No
    579673

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi onurboz Mesajı Göster
    web arayüzüyle imaj atmaktan vazgeçtim arkadaşlar clone sim 2.01 cihaza dreamup ile imaj yüklenebilir mi?eğer yüklenebiliyorsa dreamup versiyonu ne olmalı?elimde estar ve universal dream up programları var.iyi geceler.

    Dream UP 1.3.3.7 versiyonu en stabil çalışan program. Dream UP ta IP numarası kullanarak image yüklermesi yapılırsa, yükleme 5-6 dakikada yapılıyor. Eğer IP mumarası tanıtılmadan yapılırsa yükleme 1 saatin üzerinde sürüyor.

  20. #20
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    25-08-2012
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    816
    Üye No
    583079

    1.30 saat sürüyor ama sorun kalmıyor sll dosyasınıda yüklemek gereklidir yoksa eror hatası verir yoksa

  21. Merih Banner Alt
2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı