yeni kanallar bence de yılbaşında gelir. kabloludan baya bi frekans boşaldı... elle tutulur bi değişiklik olacak sanırsam.
Yeni konuya buradan devam edelim arkadaşlar...
Eski konu ----->
Düzenleyen sametykcll : 09-11-2015 at 20:37
yeni kanallar bence de yılbaşında gelir. kabloludan baya bi frekans boşaldı... elle tutulur bi değişiklik olacak sanırsam.
Konu nun mesaj kotası doldu, daha teledünyada tık yok :)
SPI 'nin sitesinde gezinirken yerel kanallar olduğu gördüm ve sanırım FILMBOX TURK de olacak :)
STAR TV HD de uyduda şifresiz yayına geçti. Teledünya hala yerinde saysın.Bakar mısınız bizde olmayıp da uyduda ücretsiz şifresiz olan kanallara :
* Star tv HD
* Kanal D hd
* Kanal Türk HD
* Bugün TV HD
* CNN Türk HD
* TV2 HD
* SAMANYOLU TV HD
* S HABER HD
* FOX TV HD
Rezillik başka bir şey demiyorum.
Uydudan izlemek daha avantajlı duruma geldi artık teledünya yerine...Bir tek belgesel kanallar avantajdı teledünya'da onlarda 1-1,5 yıldır sürekli aynı tekrar programları veriyor, zaten doğru dürüst yeni bir şey yok artık...Orijinal Mesaj Sahibi mabeth Mesajı Göster
Kanal D HD uyduda şifresiz oldu. Artık Teledünyanın bu soruna bir çözüm bulması lazım. Bir çok şifresiz HD kanal eklenmedi. FOX HD, KANAL D HD, CNN TURK HD, TV2 HD gibi ulusal kanalların acilen eklenmesi gerekiyor Teledünya'ya.
Düzenleyen rentor11 : 10-11-2015 at 16:57
Düzenleyen qwalist : 11-11-2015 at 10:54 Sebep: listeleme
Merhaba qwalist;
Acaba bu listede "Haber Türk HD" yerine yanlışlıkla "Kanal Türk HD" yazmış olabilir misin ? Yüksek ihtimal listesinde bulunan Kanal Türk HD kanalının sd yayını savcılık kararı uyarınca teledünyadan geçen ay çıkarılmıştı. Kesinlikle beklemeyin dediğiniz kanallar ile aynı kategoride bir kanal, Bu durumdayken HD yayının platforma eklenme ihtimalinin yüksek olması mantıklı gelmedi bana..
Arkadaşlar kanalların başvurması gerekli hd yayınımızı teledünya platformunda yayınlamak için. Kanallar başvurduğunda hd kanallar gelecektir.
Orijinal Mesaj Sahibi lostsailor Mesajı Göster
Arkadaşlar kanalların başvurması gerekli hd yayınımızı teledünya platformunda yayınlamak için. Kanallar başvurduğunda hd kanallar gelecektir.
Teledünya rekabet etmiyor mu diğer platformlarla... Niye ayağına gelmesini beklesin ki?
Düzenleyen rentor11 : 11-11-2015 at 00:10
Foruma yeni üye olmuşsunuz ve ilk mesajınız.benim teledünyaya attığım mesajlara verilen klasik cevabı vermişsiniz.belli ki teledünya calisanısınız. Para vererek hizmet aldıgımız platforma ücretsiz şifresiz kanalları istemek en dogal hakkımız.bu mesajı yazacagınıza nasıl o kanalları hızlıca getiririz diye düşünmeniz lazım. Bir mesaj at oh herkesin gazını al olmaz oyle sey
Sent from my iPhone using Tapatalk
Valla bir odada serverle uydu var vusolose , diğer odada sadece turksat var ve ucuz internet için teledünya temel var.. Tv ye hem uydu hem teledünyayı bağladım inanaın şifresiz türksat izliyorum teledünyaya bakmıyorum bile, kanald hd ve star hd de şifresiz oldu tüm ulusallar hd turksatta.. Teledünyayı açası gelmio insanın işte en fazla nat geo discovery için açarsam açıyorum turksat sarmazsa..2 sene dolsun internete devam ederim teşedünyaya 5 kuruş para vermem