-
Member
Uydu alıcısı tavsiyesi (klişe konu) :D
Arkadaşlar kayıt yapacağım için uydu alıcısı arıyorum. Bende atlanta g4 var. Kayıt yapıyorum ama 2 gb sonra bölmeye başlıyor. Bana haç bölmeyecek ya da istediğim boyuta bölecek uydu alıcısı istiyorum. Fiyat ve performans açısından uydu alıcısı tavsiye ederseniz sevinirim. Zaten televizyona filan bağlamayacağım ilerde bağlaya bilirim. Almışken iyisini al derseniz wifi si , internet üzerinden kayıt yaptırma , ip tv ve cccam olsa süper olur. Çok şey istemiyorumdur inşallah.
-
Member
Arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu ? Şuanlık 150 tl filan almayı düşünüyorum. Kayıtta donması vekayıt yapar iken videou yu parçalamasın yani bölmesin. Ayarlanabilir olsun.
-
Adviser
Arabam Ferrari olsun ama fiyatı Doğan slx olsun demişsiniz aradıgınız özellikler Next Machina 3D cihazda var.550tl.
-
Advanced Member
Aynen 150 tl ye bu istediklerinizi yapan cihaz bulamazsınız.bütçenizi yükseltmeniz lazım.ben de next machina kullanıyorum tavsiye ederim.
-
Member
Maddi durum yüzünden yukarıdaki yazdığım ilk mesajda ki özelliklerden vazgeçtim. Bana kayıt yaparken dolmayan ve dizi ve ya film kayıt ederken videoyu bölmeden full videoyu kayıt yapan cihaz istiyorum.
-
Member
DREAMSTAR MİNİ HD İP TV önerirmisiniz? istediğim iptv ve cccam iyi çalışsın gayet hızlı internetim var cevaplarsanız sevinirim
-
New Member
Uydu cihazları konusunda bilgisi olan arkadaşlar bilgi almak istiyorum daha evvel sunny mini 14100 ful Hd cihazı aldım görüntü kalitesi iyi olmasına rağmen çok sorunlu bir cihaz donmalar,kasmalar,kendi kendine bütün kanalları silmeler gibi sorunlar yaşadım şimdi ise tekrar bir mini Hd cihaz almak istiyorum bana sorun yaşatmayacak fiyatı 150 Tl civarında cihazda çok fazla özellik istemiyorum öyle kayıtmış,internetiymiş,ip tv ve cccam bunları istemiyorum görüntü kalitesi iyi olsun birde kanalları toplu taşıma olsun istiyorum yarımcı olursanız sevinirim Saygılar.
-
Average Member
Next amigo var ama fiyatı 180-200 tl.
Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Gönderme Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konuda cevap yazamazsınız
- Eklenti yapamazsınız
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
-
- BB Kodları Açık