Maasallah Saol paylasimin icin remzi dost
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uzun zamandır çalıştırılmaya ugrasılan kodidirect Giriş modeli vu+zero, formuler f3 vusolo, vuduo, vu uno, vu ultimo gibi cihazlarda stabil hızlı ve bircok repoyu içinde barındırır sekilde 08.11.2015 güncellemesiyle kullanıcılara sunulmuştur hayırlı olsun, içinde Turkce film, dizi ve ıptv barındıran repolar mevcut ve sorunsuzdur, depo olarak Hdd inizi secınız!
Kullandıgınız imagelerin addonsundan kodidirect 3.0 olarak indirip 08.11.2015 tarihli güncellemeyi yaparak aleme akabilirsiniz
ÖNEMLİ UYARI; DNS AYARLARINIZ MUTLAKA YAPINIZ YOKSA İÇERİKLERE ULAŞAMIYABİLİREİNİZ
DNS AYARI ASAGIDAKİNİ TAVSİYE EDERİM
208.67.222.222
208.67.220.220
208.67.222.220
KODİ AYARINI ALTTAKİ GİBİ YAPINIZ(hafıza sorunu olan cihazlar özellikle bu sekilde kullanın duo, uno, solo ve zero gibi) Move addons to cache folder evet secersenız yukleyeceginiz addonslar vs hdd e tasınır flashınız dolmamıs olur ve daha rahat calısma yapar cihaz !!!
Tavsiyeler: kodinin kendi tavsiyeleridir
1) yuklemek istediğiniz addonsların yani listelerin inmesi için 60 sanıye bir sure bekleyın eger cihaz eski işlemcilerdense bu sureyı ayarlardan yukseltin mesela 120 sanıye yapın
2)hdd e indirdiğiniz veya hdd ile yüklemek istediğiniz addon dosyası kaynakları setting.xml ise ayarlardan meta seçeneğini false ayarlayın
3)eger thumbpics yavaşsa - bunu daha hızlı yapmak için config sosyasını editleyin ve show thumbpics -> No. Yapın
4)ayarlardan çözünürlüğünüzü ayarlayın standart olarak 1280x720p ayarlıdır ve 1920x1080p desteklemektedir.
DOWNLOAD (link için Galaxy2002 dosta tesekkurler)
SPORT DEVİL
TNX Vmax
Sent from my iPhone 6s
Düzenleyen remzi arslan : 24-11-2015 at 23:14
Maasallah Saol paylasimin icin remzi dost
teşekkürler bu güzel paylaşım için, remzi üstam android olanıda var mı buşamadım? enıgma2 lerde eklentilerle geliyor. ben kodi yi himedia q3 4K mediaplayerde çok mükemmel kullanıyorum. enigma2 lere göre çok daha kullanışlı.
Vuduo2 yüklenirmi veya nasıl yüklücez teşekkürler
işte budur bu güzel haber için teşekkürler
üstad merhaba
bende ki hdd zorunlu dolu,
16 gb usb 2.0 flash bellek kullanabilir miyiz. vu solo se v2 için,
ayrıca usb çoklayıcı almıştım, wlan usb ona takılı eğer usb flash olursa onu da çoklayıcıya takmam ve tanıtırken medya/hdd tanıtmam
olabilir mi
Düzenleyen remzi arslan : 09-11-2015 at 15:21
Üstad yine farkını koydun :)
Kodi yavaş yavaş devreye girsin artık.
Openpli imajda beceremedik gerçi evde hdd yok 16 gb usb var.. Nasıl yapacağımızı kısaca tarifini alsak..
İptv france kanallarını açtı ama ukturks girince kumanda çalışmaz hale geliyor.
Düzenleyen ketoral : 09-11-2015 at 17:20
teşekürler remzi usta
paylaşım için teşekürler
Sistem oturduya gerisi gelir artık suan için baya cok sıte var film olsun spor tv canlı kanal olsun hepsi var malum kanklardanda varıyıdır ıyı
Sent from my iPhone 6s
Düzenleyen remzi arslan : 09-11-2015 at 19:50
duo1 de çalıştırabilen varmı?
Ben VTI 9 da çalıştıramadım.
openli de ben çalıştırdım ...
Bu iş sh4 tabanlı amiko alien gm sparkreloaded gibi 450mhz cihazlarda olur mu ? Saygılar...
teşekkürler remzi kardeşim eline sağlık
Smart tv de çalışırmı ?
vu solo se v2
uk türk
birçok seçimlerde ana sayfaya yönlendiriyor,
e2 yazan plugin ler kurulduğunda bir çok spor film vs. oynat dediğimizde ana listeye geliyor bazıları açıyor,
ayrıca vlc indirdim onunla da seçtiğimde vlc için hata veriyor
şimdilik denedikçe çıkan durum
Video yazana gir hasan tv kanalıda olsa video yazana gir
Sent from my iPhone 6s