Elinize sağlık Cihazınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Vti 9.0 Vu+ Solo 4k MX_HQ7 FULL HD MOD [email protected] (08-11-2015)
----Kanal Setting----
E2 Kanal Setting-4 uydulu @KAYACAN 01-KASIM-2015
----Tuner Yapılandırma----
Tuner 1 Kullanılmıştır..
Basit olarak ayarlanmıştır.
A Turksat 42E
B Hotbird 19.2E
C Eutelsat 7E
D Astra 13E
----Zaman Dilimi----
Zaman dilimi : (GMT+02:00) Athens,Istanbul,Minsk
-----Ses/Görüntü:------
HDMI.
1080P.
multi.
Justscale
Letterbox
Diğer şeyler standart
-----softcam------
OScam 1.20 Rev 11064
Oscam için LEVİ dostuma çok teşekkür ederim.
----Arayüzler----
MX HQ7 FHD (Aktif Skin)
Blue Shadow2 HD
MuteSpector HD
Revolution FHD
----Yüklü Piconlar----
7E-13E-19.2E-42E yüklenmiştir..
Halus61 Teşekkürler Dostum
-----Yüklenmiş Eklentiler-----
Buyukbang Panel
Cccam İnfo
Dream Explorer
Foreca
Backupsuite
MediaPortal
Multiquicbutton
Seriesplugin
Seyirtürk
Sport1 Ticker
Softcam *** Downloader
Trr Plugin
TSmedia
TSpanel
TurkVod
WEbmedia
Webradio
Elinize sağlık Cihazınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
abilgin73 guzel calisma olmus ben solo2 kulaniyorum bakiyorum da fazlaligi yok solo2 soyleniyordu andriod ve xbmc kodi olacak bilgin varmi yoksa solo4k zaten 4k yayinlari yok sun anda almanin bir anlami yok basarilar
Hayırlı olsun...:)
Eminim Solo4k sahibleri artık Backupsuz kalmayacak......:ok:
selam işlerden dolayı 12 saat benim yazamadım ilk önce şu bilgileride vereyim düşünüyorum almaya bu veya başkası olacak şimdi bir kaç kısa yazacam yazdıklarımızdan yanlış yorumlar çıkartmayın bu vu+ solo 4k uydu cihazı yeni çıkarılmış ve çok özelliği olan bir uydu cihazıdır bu özelliklerinin daha çok çıkartmak adına yazacam arkadaşlar bu gördüklerimiz verdikleriniz çok kapsamlı benim için basit olan bir çalışma değildir şimdi eski olan enigma 2 de olan E2 seddingleri bunda kullanmak sakıncalar doğara bilir kendiniz bulunduğunuz yerdeki uydu antenleri ile taratarak daha randımanlı transponder ve kanal listeleri olabilirdi hazır değil tüner şuan 10 adete kadar çıkıyor bu tüner 10 adet bir görüntüsü olabilirdi tünerin içindeki işlemcisi daha önce verdiğim yazılara dikkat ederseniz 8 psk,16 apsk,32 apsk multi stream acm vcm kanallarında test edile bilinirdi bunlar şuana kadar gördüğüm yazılarda yoktur feet için düşünen kişilerde 4.2.0 harici 4.2.2 ninde test edilebilirdi şuan için kanal tarama özelliği blint skan olarakta kanalar taratılıp tünerin durumu tespit edilirdi bu yazdıklarımız bilgi açısından yoktur çok iyi bilirsiniz feet ve biss ler ile şuan yüzde 90 nınız uğraşmaktadır kanalı seyretmek için 4k kanaldan 2 tüner olduğu için 1 veya 2 kanalda aynı anda bir görüntü olabilirdi aypi tv için almak isteyenler için yazıyorum 10 tüner üzeri olduğu için bunu test edilip olup olmadığı verile bilinirdi ama gördüğümüz eski olan bütün hepsini yükleyip bacup vermek benim için bir önemi yok ilk önce alacak kişi şahıslar özelliklere bakacaklardır 3 adet şuan getirecem diyen firma var en aşağı 5 kişide bu cihaz var bilgi olarak dediklerimiz sorduklarımız yok şu var ben alıp yaparsam ancak ozaman bu uydu cihazın ne olduğunuda göreceksiniz yabancı türk hiç bir sitede tam anlamı ile bilgi yok şuan için bizim burada satışa çıkmasını bekliyoruz işin aslı budur saygılarımla
eline saglik apocan:ok:
nexx45 bilgi teşekkürler yazına bir cevap yazmayacağım sadece iptv çok hızlı ve sorunsuz çalışıyor..yüklediğim eklentilerde çalışmaktadır..bu kadar vakit ayırıp uzun bir yazı yazmışsın bir de emeğe saygı duyup teşekkür etseydin daha şık olurdu diye düşünüyorum..bırakta kararı forumdaşlar versin..eğer gereksiz bir iş yapmışsak bir daha paylaşmayız..vermiş olduğunuz teknik açıklamayı acaba kaç kişi anlamıştır herkez sizin gibi konuya vakıf mıdır? olsaydı kimse backup yüklemezdi cihazlarına..diyeceklerim bu kadar sevgiler..
Paylaşımınız için Teşekkürler..Solo 4k'nın önü açık , güzel bir cihaz..Donanımsal olarak da çok tatmin edici..Sn.NEXX45 nickli arkadaşın her 4k mesajına ısrarla birşeyler yazmasına anlam verememekle birlikte şahsen ben nokta virgül kullanmadığından mıdır bilmiyorum , hiç birşey anlamıyorum..
eline saglik
yazımdan yine yanlış anladınız bu alttaki yazım üst yazımda olan yazıdır ben aldıktan sonra vereceğim yazılara resimlere bir dikkat edin şuan türkiyeye gelmesini bekliyorum
bu vu+ solo 4k uydu cihazı yeni çıkarılmış ve çok özelliği olan bir uydu cihazıdır bu özelliklerinin daha çok çıkartmak adına yazacam
bu vu+ solo 4k uydu cihazı yeni çıkarılmış ve çok özelliği olan bir uydu cihazıdır bu özelliklerinin daha çok çıkartmak adına yazacam bekle gör bu cihazın gelişi biraz sürecek bakacaz yukardaki yazılarıma tek dikkatet 2000 tl verip aldığım uydu cihazına 1 hafta sonra satmak gibi bir düşüncem yok olamaz en aşağı 5 yıl kullanmak için alacam beklediğimiz uydu cihazı budu sen erken aldın iyi günlerde kullan eyer kapsamı hakkında yazdıklarımdan bişey anlamadıysan tv kartı bölümünde tbs 6982 ile ne şekilde bir test yapılmış resimler ile bir bak normal bir kaç resim vermek sıradan bir açıklama olurdu işin aslı geliştirme aldığımda ben gereken testi yapıp verecem resimli olarak yazı olarak o zaman bakarsınız neleri sormuşum altına ne cevap yazmışım hepinizi iyi günler
Düzenleyen NEXX45 : 08-11-2015 at 14:45
eline sağlık apocan cihazın hayırlı olsun iyi günlerde kullan dostum...:ok:
nexx45 in dediği testleri yapıp verin olmazsa tartışmaya gerek yok böylece herkes bu cihazın herşeyini görmüş olur. :)
cihazınız hayırlı olsun güle güle kullanın sizden ricam görüntü konusunda daha detaylı bilgi verebilirmisiniz duo2 ile kıyaslarsak çok fark varmı full hd tvde 4k media player ile izlediğim filmi duo2 ile izleyince bariz fark oluyor eğer bu cihazda gerçekten bu farkı yaratırsa almaya değer backup içinde elinize sağlık saygılar.
Eline saglik apo ilk backup senden oldu
elınize sağlık güzel bir backup olmuş.. yenı cıhazınız da hayırlı olsun bu arada..