aman aman vestelmi tövbeler tövbesi kaç sn acaba kanal degişimi :) 6 sn anca açar galiba 4k yı :)
vestel 4k receiver yakında fuarda tanıtılılacak ve yakında piyasaya sürülecek 4k piyasası baya şenlenecek gibi
gözüküyor fullhd cihazlar analog receiverler gibi tarih olacak gibi gözüküyor...
4K/2K HEVC (High Effiency Video Codec) / H.265 Decoding
Built-in 802.11ac Wi-Fi with Bluetooth (optional)
DLNA, HBB TV, Portal Application (opt)
Opera web browser
CI+, PVR Ready
Enhanced Media Player with wide range of codec support
SW Update via OAD (Over Air Download - DVB-SSU compliant) or USB
HDMI 2.0 with HDCP 2.2, up to 4K/2K p60 resolution support
aman aman vestelmi tövbeler tövbesi kaç sn acaba kanal degişimi :) 6 sn anca açar galiba 4k yı :)
enigma2 sistemi koyacaklarını zannetmem ama yazılım team ları ile anlaşıp enigma2 yazılımı verirlerse cihaz çok satar...
evet zihniyetleri belli enigma2li 4k lı cihazı vestel çıkartsa gümrük vergisi falan ödenmeyeceği için cihazlar muadilinden 300-400tl daha indirimli alınabilir hiç olmazsa paramız ülkemizde kalırdı inşallah bu yazılarımı vestel yada türk firmaları okurda ona göre güzel bir cihaz çıkartırlar...
uydu cıhazlarında sunny bıle Vestelden daha ıyıdır başka bır seyde yazmama gerek yok sanırım..
cihaz android 5 tabanlı...yanı herseye acık..ılk defa sasırttır vestel..cıhazın ozellıklerı dıger makınalarda yok suan..sabırsızlıkla beklıyorum..ucuz da olursa yok satar...
Böyle özellikleri olan cihazı ucuz satmazlar.bekleyelim görelim bakalım ne olacak.Vestel şaşırtacakı mı?
inşallah iyi bir cihaz sürerler piyasaya elin gavuru kazancağına biz kazanalım
İnşallah şaşırtır
Isletım sıstemı androıd ise gerçekten ıyı bır cıhaz çıkar ozaman ortaya
Fıyatıda uygun olursa bu cıhazın bence alınır andorıd oldugundan ve kodı kurulumu ıle cıhaza cıhaz mükemmel olur...
Ne zaman. Pıyasaya çıkacak acaba bılgısı olan varmı
Isletım sıstemı androıd ıse yukarda arkadaş yazmış..
Bence alınabılır bır cıhaz...
android 5 ve cı+ 4k alınabilir fuardan sonra piyasaya sürebilir...
fazlada beklentim yok vestelmini uydu alıcılarını nexte üretiyordu. çıktığı alana 4k receiver ile muhteşem dönüş(!) yapacak
vesteli efsaneleştirmeye gerek yok yıllardır vestel ne değişecek uydu hobi ile uğraşanlar daha iyi modellere yönelir .
ucuz olursa android,4k.cı+ tercih edilebilir...