vay süper 5000tl olmasın fiyatı alamayız bak osman :Ç
İşte bir resim leichter Ladungsträger Goliath:
vay süper 5000tl olmasın fiyatı alamayız bak osman :Ç
Bi gelemedi bu cihaz umarım bu açılan son konu olur.
gelir gelir bencede iste ne zaman gelir orasi bilinmiyor:hhh:
bu saaten sonra 4k olarak gelmezse piyasada zor tuturur.
Ne zaman konu açılmıştı bilmiyorum ama baya uzun zaman önce çıkacağı söylenmişti bakalım daha ne kadar daha bekleyeceğiz çıkışını.
Ön siparişler açılmış
Dreambox GOLIATH Enigma 3 E3
dalga geciyorlar millet ile sanirim enigma3 s2 yani bana göre bes kurus etmez bosuna para kaybi.
@redbull911
Arkadaşım ortada bir resimden başka bir bilgi belge fiyat yokken ön şipariş açan bir internet sitesini baz alınamaz.
Cihaz çıksın bilgileri fiyat belli olsun sonra eleştiri yapnız.
Sitesine girerseniz herşeyini görürsünüz. Link https://www.facebook.com/pages/Dreambox-Goliath/204646306344676
bu cihaz millete 2 numara büyük gelir dreamboxun hiç bir cazibesi kalmadı boşuna 2 kat fiyata almışız şimdiye kadar .....
uydu piyasası teknoloji geliştikce ucuzluyor
bazı firmalar, yüksek fiyattan cihaz satmaya devam ediyor
şu bir gercek vu solo4k cihazın cıkmasıyla
dreambox 7080 darbe vuruldu
ipk eklentilerin calışmadığı, 4k uydu receverlerin cıktığı piyasada dreambox tutunması çok zor
bugün 7080 fiyatı 2500 tl civarlarında
şoyle bir düşünelim, bu cihazları merakllılar ve hobby olarak kullanılıyor
normal tv izleyen vatandaşlar kullanmıyor
bugün cihaz alsam en yeni teknoloji 4k cihaz alırım
1800 tl 4k cihaz
dizayn a bakin panzere benzetmeye calismislar,yani önüme geleni ezer gecerim´´ :-) bir ciksan ortayada görsek Goliath
dm piyasayı başkalarına daha çok kaptırmadan bir an önce yeni modelleri çıkarması gerekir diye düşünüyorum. yoksa 3-5 seneye kalırsa dm unutulur.
dm acilen 4k cihaz çıkarması gerekir enigma3 ve 4k olursa cihaz 2000tl yi geçmemesi gerekir yoksa vu ve giga ile başedemez...
Dreambox öbür firmalardan farkli birsey cikartacagini beklemeyin en cok 4k olabilir.
share ile açılan kanalların tamamına yakını share ile açılamayan sisteme geçtikten sonra yeni sistemleri çözecek enigmalar yazılacak. bundan önce çıkan cihazlar satılmaz. extra hiçbir getirisi yok. belki biraz daha hızlı veya 4k özelliği. bunlar hiç önemli değil. 4k kanal için kimse kolay kolay cihaz değiştirmez. doğru dürüst 4k kanal yok.
Düzenleyen hamdullah1 : 09-11-2015 at 00:55