Eline sağlık şahin bir kaç tanede caps resim koyabilseydin daha iyi olurdu kolay gelsin.
Arkadaşlar kendi cihazıma kurduğum backup gayet güzel çalışıyor isteye arkadaşlar deneyebilir Vhannibal E2 kanal listesi kullanılmıştır ama sıralamayı kendime ayarladım sizlerde kendiniz sıralama yapabilirsiniz
Düzenleyen şahin1 : 02-11-2015 at 01:26
Eline sağlık şahin bir kaç tanede caps resim koyabilseydin daha iyi olurdu kolay gelsin.
resim nasıl konuluyor hocam
Eline saglik kardes
asagidaki adrese yükleyip linkleri yapistirabilirsin
teş.bir kaç resim atıyorum
işteyim eve gittiğim zama deneyelim
nasıl yaptınız hocam deneme sayfasında uğraştım olmadı
hocam en alttaki yanlis linki almissiniz yani direk link olanini aslinda dogru ama eksik link, verdiginiz linkin önüne eklemeniz gerekir
böyle ugrasmaktansa ikinci sirada cikan adresi(Forumlar: bbcode adli linki) kopyalayip yapistirirsaniz resimleriniz cikar
umarim yardimci olur bir zorlugu yok yaparsiniz
saygilar
Şahin 1 dost merhaba!..İlk deneyim de olsa ellerinize sağlık.Emek verip paylaşıma sunmuşunuz.Sağolun.Ben bacupu indirip UNO multibootuna kurmak istedim,iki deneme yaptım,ikisinde de bootlogo da kaldı.İlerleyen zamanlarda inşallah bu güçlüğü de aşarız.Üreten,paylaşan elleriniz dert görmesin!:wave:
Merhaba Ossi64! Sanırım cihazların kernel değişiminden önceydi;"Bahar dalı" logolu bir bacup vermiştiniz.Allah için çok ta güzeldi.Güzel olan şeyler de beni kendine çekiyor.Demem o ki,sizin gibi böyle güzelliklere imza atan bir dost nasıl olur da kendini bacup verme konusunda inzivaya çeker?..Dost tv seyretmek gibi aşırı bir tutkum yok.Daha çok nelerin olup-olmayacağını test etmekten hoşlanıyorum.Hele siz yeniden bir atağa kalkışırsanız daha ne açılımlar görürsünüz!..Sevgiler,saygılar!..:wave::wave:
Backup için telekkür ederim backup'ı yükledim ancak kendi setting'imi bir türlü atamadım dreamboxedit ile lamadb dosyasını atmıyor cihaza dreamboxedit donup kalıyor neden olabilir. Windows 10 bilgisayar bu işlemi yaptım bu yüzden olabilir mi?
Sanırım sorun işlemler için kullandığım windows 10'lu makineymiş. Dün işyerinde kullandığım windows 7'li makine ile sıkıntı olmadan işlemleri gerçekleştirdim.
Emeğinize saglık yeni backuplarınızı bekliyoruz...