yazık ülkemde sansür
Ankara 5. Sulh ceza mahkemesi kararıyla kayyum atanan kanaltürk ve bugün tv kapatılıyor. Kararı şirketlerin başına atanan kayyumlar vermiştir.
Kanaltürk ve bugün tv çalışanlarına geçmiş olsun diyoruz..
Konu bilgilendirme amaçlıdır.
yazık ülkemde sansür
Kapatılmaz satarlar..
Benim siyasetle falan işim olmaz kanaltürk ve bugün tv nin kapanmasını da istemiyorum bu kadar mı çıkarcı gerizekalı bir toplum olduk ya. ben ister çizgi film ister sinema ister spor hatta p_rno kanalı bile izlerim benim ne izlediğime bi Allah kulu karışamaz devletin neyine... ben her ay digitürke d-smarta dünya kadar para ödüyorum keyif benim keyfim bu kadar
bu sabah bugün tv ve kanaltürk polisin zorla, kanunsuz olarak içeri girip kanala girmesini ve yayını sonlandırmasını canlı olarak yayınladılar. bu tarihi anlardan biridir. bundan çok değil 10 sene sonra belgesellerde göreceğimiz kara bir gün.
Düzenleyen Murat Abatlı : 28-10-2015 at 13:50 Sebep: mesaj edit
Yazık yazık yazık güzel türkiyem nereye çekilmek isteniyor 4aya yakın belli neler oluyor buna yüce türk halkı gereken cvp verilecek
kara para aklama iddaları var ya gerçekten suçluysalar sırf medya kuruluşu diye dokunmayacaklarmı
benim düsünceme göre tam isabet olmus, sen basbakana ve cumhurbaskana agzina geleni say sonra kapatirma...
Erdogan Venezuela ya kacacak diyen kisi kendisi simdi yokdur..
Kara para aklamaktan dolayı akın ipekin bütün şirketlerine el konuldu. Sadece bugün ve kanaltürk değil. Tam 22 tane şirkete el konuldu
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düzenleyen hayresoglu : 28-10-2015 at 23:41
Pardon bu konuda herhangi bir mahkeme kararı varmı.? Olaydan daha haberiniz bile yok kurumda yapılan denetlemelerde tek bir belge bile elde edilemedi.Kurumun kapatılması kararı mahkemeye göre TERÖR ÖRGÜTÜNE finansal destek.
Hayırdır hoşunuzamı gidiyor TEK SESLİLİK.? Eğer böyle bir şey varsa MAHKEMEYE gidersin olur biter cezası ne ise o verilir.Bunun cezası kanal kapatma değildir.! Bu olay tamamen SİYASİ dir bu yollarda beraber yürüyüp beraber ıslananların çıkar çatışmalarıdır. 1 kasım seçimlerine günler kalmasına rağmen HÜKÜMET kanadından vatandaşlarını resmen TEHDİT eder söylemler geliyor.Halkın hür iradesine yapılan bu saldırıları neden protesto etmiyorsunuz acaba.?
yakinda tek kanal kalacak....teyip tv .....
sabahdan aksama kadar teyipden hikayeler....
şenol güneşin güzel lafı adalet herkese bir gün lazım olacak bu resmen siyasidir
Ergenekon,balyoz,şikeyi yapanların bugün adelet diye
Bagırması ne kadar trajikomik bir olay değilmi
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner
Ülkede son 8 senedir felan hak-hukuk-adelet vs kavramları kimse için yok.
Yani al birini vur ötekine.
Bakalım hukuki süreçleri Aihm'de devam ettirirler.
İlerde ne olur belli olmaz, takılsınlar bakalım.
herkes hak ettiği cezayı bulsun
@sevgili giresun 28
Ağzına,sağlık
süper bi haber :banana: