Selam hocam. Öncelikle cevap için teşekkür ederim.
Kameraların bağlantı kablolarına baktım; dediğiniz gibi 2 çıkış gözüküyor. Bu kameralar yüksek çözünürlüklü olduğundan, HD kayıtlar için diskin de büyük olması tavsiye ediliyor. Hocam benim DVR cihazı eski, AHD kameralar olmuyor galiba. Bu kameralarda tek çıkış gördüm. Yurt dışı sitelerin fiyatları buraya göre daha makul. Burada 50$ satılan kameraya 50$ ya da daha az bir ek ile HD-CVI kamera getirtmek mümkün gibi gözüküyor. O kadar çok kamera var ki insanın kafası karışıyor. :)
Hocam başka bir soru daha sorabilir miyim? DVR cihazına bağlı mikrofonlu bir dome kamera var. Bu kameranın ses kayıtlarında çok fazla sinyal sesi var. Sesi bilgisayara çekip dinlesem bile yine aynı sinyal sesi var. Bu sinyal sesinden dolayı arkamdan konuşanları bazen net duyamıyorum. :smiles31: Kameranın kablosu eski, ve 30 metre kadar. Kablonun eski ve uzun olması, yoksa DVR cihazının kalitesinin düşüklüğü, ya da kameranın mikrofonun kalitesizliği bu sinyal sesini yapıyor olabilir mi? Aklıma 3 seçenek geldi.
Sevgiler bizden. :wave:
EX-SDI vs. HD-CVI vs. HD-TVI vs. AHD kameralarının karşılaştırmalı bir video örneğini gördüm. Merak edenler için ekliyorum... Bu EX-SDI olanının görüntü kalitesi güzel.