Sent from my iPhone 6s
arkadaşlar elimden geldiği kadar opennfr multiboot kurulumunu anlatmaya çalışacağım yukarıdada resimlerden görüldüğü üzere flash belleğimizi cihaza takıyoruz
-storage device menüsüne giriyoruz
-önce sıfırlama yapıyoruz
-sıfırlama bittikten sonra ext 3 ü ext 4 e dönüştür diyoruz
-ext 4 olduktan sonra cihazı restart veya mavi tuşa basıp mount ediyoruz
-sonra menüden nfr4xboot gelip tıklıyoruz ve bize soruyor resimde görüldüğü gibi
-cihaz boot yaptıktan sonra ekrana yeşil flash yazısı geliyor
-ok yapıp cihazı açıyoruz d
-cihaz açıldıktan sonra ftp ile cihaza bağlanıp media hdd içersine giriyoruz orada iki adet klasör oluşuyor birinin adı nfrboot upload diğeri ise nfrboot seçtiğimiz ham image yi nfr4xboot upload klasörü içersine yolluyoruz yeşil tuşa basıp instal ediyoruz ve yüklüyor burada önemli olan copy settings new image karşısını hayır yapıyoruz ok yapıp yüklüyoruz hepsi bu kadar kolay gelsin.
Düzenleyen aykutadar : 21-10-2015 at 20:36
Sent from my iPhone 6s
Anlatım için tşk elinize sağlık.
Eline sağlık kardeşim faydalı bilgiler dagıtıyorsun teşekkürler...
Teşekkürler
Tesekkurler kardesimmm.
merhaba ben f1 aldım daha yeni cihazı tanımaya başladım bazı sıkıntılar yaşıyorum sizden ricam cccam yükleme ile ilgili örnekler yayınlaya bilirmisiniz
bakın openATV için audio_06 usta aşağıdaki linkte anlatım yapmış tekrar teşekkür ederiz usta
burayı bir inceleyin camd ipk olarak verilmiş indirip kurabilirsiniz openatv için tabiiki.
arkadaşlar rica etsem,
usr\lib\enigma2\python\Plugins\Extensions \NFR4XBoot dosyasını pylaşırmısınız? ben bu dosyayı diğer tüm imajelerde kullandım super çalışıyor. şuan elimdeki eski olsa gerek problem çıkrıyor.
bende quadplusta her image da çalışıyordu vu da zero ve solo se kullandım flasha nfr kurun diye uyarı veriyor üstelik solo se için orjinal nfr yazılımı var onda bile kendi yazılımını yüklemiyor.üstelik solo 4k nın ham yazılım dosya biçimi bizim kullandığımız dosyalar gibi değil.
Merhaba Aykut!..OpenNFR4Xkurulumunu öyle güzel anlatmışsın ki,her ayrıntı görselliğe dönüşmüş.Ellerine sağlık.Bu anlatımı okuduktan sonra "ben bunu anlamadım" diyen kalmaz!..:smiles34:
Keşke, diyorum OpenSPA üzerine multiboot kurulumunu da böyle bir görsel anlatıma dönüştüren olsa!..Gerçi Memorist dostun da böyle güzel bir anlatımı var.Ama sanki arada bir-iki resim eksik kalmış gibi.Durumu kendisine ilettim ama onun uğraşacak vakti yok!..
Sevgili Aykut,BlackHole üzerine meoboot kurulumu,Open Black Hole üzerine multiboot kurulumu,OpenSPA üzerine yine multiboot kurulumu ve şimdi de bu.Sen hemen hepsini kullandın,test ettin.Bunların içinden en kullanışlı olan çoklu boot sistem hangisidir.Hangisini salık verirsin? Teşekkürler.:wave::wave:
iyi akşamlar abi öncelikle teşekkür ederim.Benimkisi gerçekten merak malesef bu multiboot işi cihazdan cihaza değişiyor gigablue ve formulerde nfr4xboot çok iyi zero da spa multiboot muhteşem çalışıyor solo se de blackhole ve openblackhole iyi yani her cihazda durum farklı zeroya italysat kurmuştum f1 e kuramadım ama f1 e de pkteam kurdum şu an onu seyrediyorum gayet iyi.
ınstal ımagedediğimde buuyarı çıkıyor "please upload a zip file to instal" ham ımagedan kasıt backup alınmamış imaj mı oluyor