Film paketi on numara ben çok memnunum bu ayın filmleride çok güzel john wick harikaydı izlemeyenler kesinlikle izlesin
Mesaj fazlalığından dolayı yeni konudan devam edelim, paylaşımlara da devam ediyoruz.
Film paketi on numara ben çok memnunum bu ayın filmleride çok güzel john wick harikaydı izlemeyenler kesinlikle izlesin
Patenti alınan Moviemax Drama neden açılmadı anlamıyorum.hani içerikmi yeteriz diycem ama Digiturkten bahsediyoruz.
Düzenleyen The Chevin : 23-10-2015 at 13:41
stars gider drama olur bence extradan gelmez
Action2 yerine drama gelse bence daha iyi olur
İkinci kanallar bence tamamen gereksiz. Zaten çoğunlukta ya plus kutu var yada iq dan izliyolar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben bir şey soracaktım MGM kanalı Digitürkte (son günlerde içi çok boşaldı eskiden seviyordum) salon hakları Digitürkte ilk gösterim hakları D smarttamı? Digitürkte MGM filmlerini izleyemeyecekmiyiz.(Mesela Rocky serisi) Eğer Digitürk MGM haklarını kaybetti ise benim gibi klasik film severler için büyük kayıp
Düzenleyen rekle16 : 24-10-2015 at 13:58
benim bildigim mgm hakları d smartta arşiv haklarıda d smarta olması lazım bende mgm yi takip ediodum bir dönem
Kasım Ayında Digiturk Salon Kanallarında
TOMORROWLAND (YARININ DÜNYASI)
TERMINATOR:GENISYS
Düzenleyen huaserk : 24-10-2015 at 20:02
Salonlar Bomba gibi ama Yayın SD ya :( Resmen Rezalett varya !!
Ben salonda çikan filmleri hd plus cihazımdan vod tuşuna basıp 3 tl ye kiralıyom hd olarak birde işin başka zevki en iyi sahneleri sardırıp geri izliom 48 saat içinde tekrar izleyebiliyosun kim takar salonları
Hd ve 3D olarak Iq Plus kutularda izlettirmesi harika bir olay gerçekten.Salonları Hd olmasını bazı aylar pek arattırmıyor.Ama, saçma 5 tane izlem3 hakkı yüzünden bazen ekstra fatura geliyor.24 + 5 hakkımın sadece 6 sını kullandığım için ekstra fatura ödemek çok sinir bozucu.
Voddaki filmleri ımdb puanlarına göre listeleme seçeneği olsa çok iyi olurdu
Boyhood ve Birdman filmleri de bu ay Moviemax Premier de
Bu sene şu anki planlamada yeni bir Moviemax kanalı açılmayacakmış. 2 senedir yılbaşında açılıyordu. İzleyici temsilcisinden alınan yanıttır
24 KASIM 2015 SALI DİGİTURK SALON 1
MISSION : IMPOSSIBLE - ROGUE NATION (GÖREVİMİZ TEHLİKE 5)
Polisiye severler, Moviemax Family'ye bu hafta dikkat edelim. :)
Aurora, yakın bir arkadaşının beklenmedik ölümünün ardındaki sır perdesini aralamak üzere kolları sıvar. 17 Kasım Salı - 20.30 ve 18 Kasım Çarşamba - 11.30'da Moviemax Family HD'de.
Dükkanı için benzersiz parçalar bulmak ümidiyle bir açık arttırmaya katılan Jennifer, kendini bir cinayet soruşturmasının içinde bulur. 18 Kasım Çarşamba 13.05 ve 23.45'de Moviemax Family HD'de.
Dünyaca ünlü İngiliz polisiye yazar Agatha Christie'nin unutulmaz karakterlerinden biri olan Hercule Poirot da bu hafta geri dönüyor. 1989'dan 2013'e kadar devam etmiş dizinin her bölümü, başka bir hikayeyi konuyu alıyor. 18 Kasım Çarşamba günü 16.35'de yıllarca Hercule Poirot'yu oynamış David Suchet'nin röportajlarıyla başlıyor maraton. Hafta içi her gün akşam üstü 2 bölüm yayınlanacak. Geceleri de tekrar verilecek. Agatha Christie hayranlarına duyurulur.
Düzenleyen karivaara : 15-11-2015 at 14:53