cihaz : Openbox SX4 Base HD
frekanslar : 12188 H ve 12341 H
Düzenleyen CAN : 17-10-2015 at 22:07
Yukarıdaki reaimlerde, SAT 7E yani 7 derece doğu görünüyor, Ama frekanslar Astra 4A frekansı.
Düzenleyen sami ertaga : 18-10-2015 at 22:09
kanalları boş uydulardan birinde frekans girerek tarattım (user 03) çanak hotbird ayarlıydı buradan sırasıyla 9doğu, 7doğu, 4.8doğu, 0.8batı uydularını gezerek multistream modülasyonlu kanallarla powervu şifreli kanalları test ettim. heralde 7doğuda iken cihaz provider kısmından veri alarak uydu ismini 7E yapmış.
Çanak antenle mi sinyal aldınız? Ya da hangi sistemle?
Sent from my iPad using Tapatalk
ciddi soruyorsunuz değil mi? istanbuldan 90lık sabit offset çanak ile sinyal aldım tabiki. cihaz ilk mesajda yazıyor zaten.
Multistream olduğu için sordum. Ben sinyal alamıyorum.
her cihaz bu modülasyondan sinyal alamaz zaten. openboxlar bu özellikleriyle lanse edilmişti.
Salam arakadaslar bende 12188 H ve 12341 H siqnallar her ikisini taradiginda kanallar bulur ancaq siqnal kalitesi 0-100 arasi gidir gelir.neden olar?
12341 H den sinyal alamıyorum ancak 12188 H den sinyal var ama sinyalide %75 %0 gidip geliyor cihazım redline ts7500 hd
powervu eklentisini ET9000 ya da DM800 SE ye kurabilir miyiz?
Çok güzelmiş, fotolar için teşekkürler.
Ben de şimdi fatkettim, sinyal 12188H frekansında 100-0 arasında gidip geliyor ama, taramada kanalları bulamıyor.
ebs pro ile tbs 6982 tv kartı kullanılmıştır herhangi bir sorun görülmemiştir blintskan taramada 2 uyduda blintskan tarama yapılmıştır frekanslar ve semboller bu şekildedir alta resimler ile veriyorum
bu verdiğim ilk 3 resim ebsproda acm yayınların açıldığının resmidir 4.8 doğu uydusunda ilk 3 fotoğraftaki frekanslara dikkat edin siz nereye açıyorsunuz acm vcm multistream olan kanalı bir kaç model uydu cihazı açarbunları tv dvb s veya dvb s2 tv kartında blint skan olan lar ile taramada bulur açarsınız bu sistemler çoktan beri vardı kimse kalkıp vermediği için bu günlerde gördünüz elimdeki tv kartı açtığı için size veriyorum görün altdvb de ebs proda 2 acm vcm frekansta açılmıştır kanalar görüntülere bir bakın
altta verdiğim fotoğraflar şuanlık olandır
Düzenleyen NEXX45 : 25-10-2015 at 08:06
Beyler bu Multistream yayını olayını bi anlatabilir misiniz bana ?
Beyler bu MultiStream olayını biraz açıklayabilir misiniz ?? Teşekkürler.
açılsa ne olcak ne yapalım elin rus kanallarını..