Mrb,
Arkadasim ayni sorun bendede var openmips imagede,hatta cccam kitlenme diye baska birbaslikta bu konu islenmisti.usta arkadaslar oscam.server üzeri cccam izlemeyi acikladilar,konuyu okumani tavsiye ederim.
Saygilar
Merhaba,
Quad Plus cihazım var ve OpenATV 5.1. image yüklü.. cccam230 bazı kanallara geldiğinde (özellikle şifresi çözülmeyen kanallarda) kopuyor.. tekrar başlat yapmak gerekiyor.. cccam i tekrar başlat yapınca sorunlu kanala gelince yine hemen düşüyor.. bu nedenle cam'i çok sık resetlemek zorunda kalıyorum.. yardım bekliyorum. teşekkürler
Mrb,
Arkadasim ayni sorun bendede var openmips imagede,hatta cccam kitlenme diye baska birbaslikta bu konu islenmisti.usta arkadaslar oscam.server üzeri cccam izlemeyi acikladilar,konuyu okumani tavsiye ederim.
Saygilar
bu cccam 2.1.3 ü kullan benim bu güne kadar kullandığım en iyi cccam.
Düzenleyen CONKER : 15-10-2015 at 14:51
şuana kadar yazılmış en iyi cam CCcam 2.2.1 dir bac door olmayan güvenli cccamdır ve durma klitlenme olmaz gayet stabil bir camdır.herkese tavsiyem CCcam 2.2.1 kullanın.prio dosyasını en sağlıklı okuyan camdır aynı zamanda.
CCcam230 dışındaki cccam'leri seçtiğimde şifreli kanala geldiğimde cihaz kilitleniyor.. sadece cccam230 da kilitlenmiyor.. ama onda da sık sık cam i resetlemek gerekiyor.. oscam içerisinde ccam server aboneliğimi nasıl işleyeceğimi bilen bir arkadaş tarif edebilir mi ? yani oscam içinde C: satırını nereye kopyalayacağım.. teşekkürler
arkadaşlar başka forumdan link verdiğim için silmişler.
sadece video linkini veriyorum
GigaBlue Control Center
cand meneger
ccca m to oscam yazıca google ye çıkıyor.yada mach1 ustanın anlattığı şekilde yapabilirsiniz
aynı sorun bende de vardi,hatta ornegin astra bein izlemek istedigimde yeniden baslatmam gerekiyordu,ancak opendroid imaji kurdum dikkat ettim bu sorunu artık yapmıyor.camd manager kullanıyorum resetlemek daha kolay.Opendroid imajı yukleyip denemeni tavsiye ederim.
cccam to oscam dönüşüm yaptım ama.. etc/tuxbox altında config klasörü yok.. olmadığından convert ettiğim dosyayı atamadım.. nereden nasıl yükleyeceğim
fransiz beinsports larda kopma oluyor 230 ile.
2.2.1 tavsiye ederim cok saglam!
bu videoyu izle
@musdata ,arkadasim,yazdigin gibi ayni sorunlar(restart) bende hala devam ediyor,camdmenaggerle cccam her türlü sekilde calisiyor,mach1 ustanin tarif ettigi sekilde oscam üzeride oluyor.artik kullandigim serverlemi alakali yoksa aktuel yüklü olan openmips yazilimindami hata var artik bilmiyorum.yayinda kisa süre donma oldugu zaman cam lari degistisem dahi restart yapmadan görüntü gelmiyor.artik su cikacak olan ci + yazilimini bekliyorum,olmassa cihaza sifirdan yeni image kuracam.
saygilar
Düzenleyen macomen : 11-11-2015 at 19:06
ayni sorun bendede oldu ben cözümü 2.21 le cözdüm..
Düzenleyen Sekipbey : 15-11-2015 at 19:47
ccam en iyi çalışan 2.2.1
19.2 fransız paketi cccam ile beklersiniz
oscam üzerinde anında acar
cccam 2.2.1 de direk aciyor fakat prio dosyasinda 0100 öne cikararak cözebilirsiniz!
Düzenleyen digi1903 : 15-11-2015 at 21:54