cnbc-e deki yayın 4:3 tü
ntv (ntv para) de 16:9 du
Formu araştırdım NTV ile ilgili konu bulamadım. Bu yüzden yeni konu açtım. Az önce NTV, NTV para logosunu kullandı. Bence çok şık bir logoydu. Bence NTV normalde bu logoyu kullansa daha iyi olur.
Düzenleyen maviekran : 29-10-2015 at 21:29
cnbc-e deki yayın 4:3 tü
ntv (ntv para) de 16:9 du
CNBC-e kapandıktan sonra ekonomi yayınları artık NTV'de NTVpara kuşağı olarak yayınlanacak.
HD yayına geçmediği sürece yerinde sayacaktır !
ntv eski popüleritesini kaybetti bence
İlgili frekanstan cnbc-e nin ayrılmasıyla yer açılmış olacak buraya ntv hd yada ntv spor hd gelebilir yılbaşından sonra star hd ve ntv spor hd ile ilgili şifresiz yayın yapma konusunda gelişme yaşanma ihtimali var inşallah bu duyumum gerçekleşir.
İnşallah duyumun doğrudur...
İnşallah.
arkadaşlar ntv ye hazırladığım mesajı iletişim bölümü, soru şekli diğer kısmından gönderelim.
NTV haber kanalınızı tarafsız yayın yapması hasebiyle beğenerek izliyoruz. Türkiye'deki çoğu haber kanalı Türksat uydusundan HD yayın formatına geçmiştir. Beğenerek izlediğimiz NTV haber kanalı HD yayına başlayacakmı. Cevap vereceğinizi umar, yayın hayatınızda başarılar dilerim.
İşala hd ye geçer
HD yayına geçse ne olacak sanki şifresiz olacak önce star tv ntvspor HD kanallarını şifresiz yapsınlar ntv eksik kalsın..
2016'de yer açıldıktan sonra yeni HD kanallar gelir sanırım
Türksatta şu an doluluk oranı 90
ntv hd'yi ne zaman yayına başlayacak bilgi verecek mi?
2016'da en geç gelir