korax mini vipbox ta ücretli cccam server lerde takılma oluyor mu . bilgilendirirseniz sevinirim .
Sorunmu yok?
Haklisin hic donma falan yok.Nasil donsunki zaten dogru durust yayin yok.Bu cihazdaki gscam bes para etmez.Gunlerdir calistigi yok.Ikide bir altif degil oluyor.Aktif etsende bir kac dakikada bir sifreli kanal deyip donuyor.Yabanci kanallar ise hicten seyredilecek gibi falan degil.Actim gene benim yadigar dreamboxu,sorunsuz bakiyorum.Bakalim bu Gscam bakimda falan diyorlar.Duzelir insallah.
Sayı[email protected] 64hakan Gscam serveri birkaç gün içinde yeniden sistem kuruluyor,sorun olmayacakmış.
Gscam Aktif değilse, Menü 6666 yapın, GSCAM bölümüne ok.eyleyerek girin, Hesap yazan yere Ok.eyleyip 124 124 88 99
yazın ve Aktif üzerinde Ok.eylesin. Aktif olur. Şayet buna rağmen aktif edemiyorsanız;
Sorunu devam eden arkadaşlar, Mesai saatletl içinde aşağıdaki yardım alın işiniz çözülür.
Teknik destek için [email protected] msn ile veya 0 352 333 4444 numaralı telefondan teknik destek alabilirsiniz..
gscam olsa ccamde olsa 7 batı açmaz çünkü şifreleme sistemi değişti. basımız sağolasın ,sadece bi sorum var hellesat 39 derecede ne kadar açıyor azer uydusu ile 2 si arasında kaldım ne dersiniz