Uydumarket Banner  

16 sayfadan, 1. sayfa 1234567891011 ... SonSon
Gösterilen Mesajlar: 320 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: Redline TS 5000 CI HD Plus tavsiye edermisiniz

  1. #1
    Member
    Giriş Tarihi
    29-01-2008
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    52
    Mesajlar
    168
    Üye No
    414910

    Redline TS 5000 CI HD Plus tavsiye edermisiniz



    arkadaşlar Redline TS 5000 CI HD Plus almak istiyorum
    kullananlar yada cihaz kakında ilgisi olanlar bilgi verebilirmi
    ccam nasıl çalışıyor görüntü kalitesi nasıl

    bu linkte 300 tl filbox da 1 yıl hediye

  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-09-2014
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    883
    Üye No
    609052

    Bu makine benide cezbetmeye başladı.Lakin geniş bir bilgi yok henüz.Turbo HD2 nin hdmi çıkışı yandı yine plazmanın ana kartıyla birlikte.Hangisi hangisini yaktı bilemiyorum yalnız.Şu anda skart ile kullanıyorum, görüntüler harika ya :( şu Turbo HD2 gerçekten güzel makina ama bu 3. defadır hdmi çıkışı yanıyor. anlamadım gitti :(

  3. #3
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    29-03-2006
    Mekan
    33 Mersin
    Yaş
    48
    Mesajlar
    2,635
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    202809

    Redline TS 3000, 4000 ve 5000 HD PLUS modeller, aynı işlemciye sahip cihazlarını ben de araştırıyorum fakat tam yeterli bilgim yok. Pek kullanıcısı da yok herhalde. 5000 modeli modül girişli olanı.

    Genel olarak;
    -SPHE SunPlus 1506A İşlemcili
    -2 Yıl Youcam Server,3 ay İP Hediye


    Fakat, benim sorularım;
    -merkezi santral sisteminde sorunsuz çalışır mı
    -Youcam Serveri nasıldır, hangi uydularda hangi kanalları kapsıyor, stabil mi?
    -Isınma, kanal geçişleri ve kumanda hassasiyeti durumları
    -Donma ve kilitlenme durumları oluyor mu vb. gibi

    Kullanan arkadaşlar bilgi verirlerse seviniriz. Teşekkürler

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    01-08-2013
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    713
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    596236

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi dr_jivego Mesajı Göster
    arkadaşlar Redline TS 5000 CI HD Plus almak istiyorum
    kullananlar yada cihaz kakında ilgisi olanlar bilgi verebilirmi
    ccam nasıl çalışıyor görüntü kalitesi nasıl

    bu linkte 300 tl filbox da 1 yıl hediye
    Drjivego abi öncelikle merhaba ben bu cihazı ön7müzdeki ayın 16sında aldım cihazın hem artılarını hem eksilerini yazacağım 9nce eksi yönüyle başlayayım
    1 : uyduyu taratırken radyo ve tv diye ayırmıyor hepsini tarıyor
    2 : herhangi bir şifreli kanalda şifreleme sistemini göstermiyor
    3 : birden fazla uydu tararsanız kanal taşıma eziyet insanı çok yoruyor
    Şimdilik bunlar daha sonra ekleme yapabilirim gelelim artısına
    1 : youtube çok seri ve harika çalışıyor
    2 : 2 yıl youcam hediyeli
    3 : 3 ay 600 civarı iptv hediyeli
    4 : cccam 2 saniyede açıyor ( ben neti telden wifi aracılığı ile veriyorum ttnet kullansan bu süre dahada düşer)
    5 : iptvsi çok güzel çalışıyor hiçbir sıkıntı yok
    6 : bende dsmart modül var modülü takar takmaz anında dsmart kanalları açıldı
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar ben memnunum gayet iyi cihaz beni verem eden next ye 18500 hdcxplustan gayet iyi iyiki almışım diyorum tabiki eksi yönlerine gözümü kapattım karar sizin abi

  5. #5
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    05-06-2013
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    918
    Üye No
    594609

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi SERDAR3401 Mesajı Göster
    Drjivego abi öncelikle merhaba ben bu cihazı ön7müzdeki ayın 16sında aldım cihazın hem artılarını hem eksilerini yazacağım 9nce eksi yönüyle başlayayım
    1 : uyduyu taratırken radyo ve tv diye ayırmıyor hepsini tarıyor
    2 : herhangi bir şifreli kanalda şifreleme sistemini göstermiyor
    3 : birden fazla uydu tararsanız kanal taşıma eziyet insanı çok yoruyor
    Şimdilik bunlar daha sonra ekleme yapabilirim gelelim artısına
    1 : youtube çok seri ve harika çalışıyor
    2 : 2 yıl youcam hediyeli
    3 : 3 ay 600 civarı iptv hediyeli
    4 : cccam 2 saniyede açıyor ( ben neti telden wifi aracılığı ile veriyorum ttnet kullansan bu süre dahada düşer)
    5 : iptvsi çok güzel çalışıyor hiçbir sıkıntı yok
    6 : bende dsmart modül var modülü takar takmaz anında dsmart kanalları açıldı
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar ben memnunum gayet iyi cihaz beni verem eden next ye 18500 hdcxplustan gayet iyi iyiki almışım diyorum tabiki eksi yönlerine gözümü kapattım karar sizin abi
    hocam merhaba,
    cihazınız hayırlı olsun ben ip tv de arnavut kanalları ( albanian ) bölümünde kaç kanal var acaba ve hepsini açıyor kaliteleri nasıl ?
    3 ay ip tv bittikten sonra 1 yıl serveri ne kadar ip tv nin bilginiz var mı ?
    teşekkürler.

  6. #6
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-09-2014
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    883
    Üye No
    609052

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi SERDAR3401 Mesajı Göster
    Drjivego abi öncelikle merhaba ben bu cihazı ön7müzdeki ayın 16sında aldım cihazın hem artılarını hem eksilerini yazacağım 9nce eksi yönüyle başlayayım
    1 : uyduyu taratırken radyo ve tv diye ayırmıyor hepsini tarıyor
    2 : herhangi bir şifreli kanalda şifreleme sistemini göstermiyor
    3 : birden fazla uydu tararsanız kanal taşıma eziyet insanı çok yoruyor
    Şimdilik bunlar daha sonra ekleme yapabilirim gelelim artısına
    1 : youtube çok seri ve harika çalışıyor
    2 : 2 yıl youcam hediyeli
    3 : 3 ay 600 civarı iptv hediyeli
    4 : cccam 2 saniyede açıyor ( ben neti telden wifi aracılığı ile veriyorum ttnet kullansan bu süre dahada düşer)
    5 : iptvsi çok güzel çalışıyor hiçbir sıkıntı yok
    6 : bende dsmart modül var modülü takar takmaz anında dsmart kanalları açıldı
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar ben memnunum gayet iyi cihaz beni verem eden next ye 18500 hdcxplustan gayet iyi iyiki almışım diyorum tabiki eksi yönlerine gözümü kapattım karar sizin abi
    Serdar Bey , güle güle kullanın.önümüzdeki ayın 16sında nasıl aldınız cihazı pek anlamadım ama önemli değil:) eksik ve gediklerini paylaştığınız için teşekkürler, lakin en büyük özellik olan, SD ve HD kanallardaki görüntü kalitesi konusunda herhangi bir şey yazmamışsın. Birde, bu server hotbird uydusundaki kanallar için de çalışıyormu acaba.Teşekkürler.

  7. #7
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-09-2014
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    883
    Üye No
    609052

    Serdar Bey, birde sizi yakalamışken, bu TS 5000 CI nın arkası nasıl? yani hdmi yanında Scart çıkışı varmı? Left-right ses çıkış yuvaları varmı? Dvd player a ses çıkışları bağlayıp 5+1 ses almak için.

  8. #8
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    21-05-2007
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    35
    Mesajlar
    3,523
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    351358

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi dr_jivego Mesajı Göster
    arkadaşlar Redline TS 5000 CI HD Plus almak istiyorum
    kullananlar yada cihaz kakında ilgisi olanlar bilgi verebilirmi
    ccam nasıl çalışıyor görüntü kalitesi nasıl

    bu linkte 300 tl filbox da 1 yıl hediye
    Serdar abiye birlikte aldık ona yanılmıyorsam 220 TL ye aldık tabi filbox yoktu :D Ayrıca Bende Redline TS7500 HD Twin Tuner (Satsharing) modelini 2 seneden fazladır kullanıyorum... Bir yaramazlıgını görmedim gayet stabil hoş bir cihaz ancak karar yine de sizlerin...
    Düzenleyen habib_723 : 04-10-2015 at 00:27

  9. #9
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-09-2014
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    883
    Üye No
    609052

    Jivego, birde verdiğin link te, modül hediye diye yazıyor.ve resimde modülün içi de boş, bunlar sadece boş modül veriyor olmasınlar sakın?Yani kart yok. boş modül ne işe yararki?

  10. #10
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    01-08-2013
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    713
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    596236

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi CUMHUR45 Mesajı Göster
    Serdar Bey, birde sizi yakalamışken, bu TS 5000 CI nın arkası nasıl? yani hdmi yanında Scart çıkışı varmı? Left-right ses çıkış yuvaları varmı? Dvd player a ses çıkışları bağlayıp 5+1 ses almak için.
    Teşekkür ederim cumhur ustam önümüzdeki ay derke eylülün 16sı cihazın arka kısmında scart yok ama video ve ses çıkışları var birde youcam hotbirt var 36 derece ruslar hd ve cd açık thor stabil olmamakla beraber cd açık yanlız ben konum itibariyle thordan sadece 70 kanal alıyorum sd ve hd görüntülere gelirsek imzamda kullandığım tvyi kullanıyorum bence her 2 görüntüde iyi

  11. #11
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    01-08-2013
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    713
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    596236

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi CUMHUR45 Mesajı Göster
    Jivego, birde verdiğin link te, modül hediye diye yazıyor.ve resimde modülün içi de boş, bunlar sadece boş modül veriyor olmasınlar sakın?Yani kart yok. boş modül ne işe yararki?
    Cumhur ustam o modül boştaki kastınız galiba içinde kart görmediğinizden boş diyorsunuz zannedersem ama boş değil filbox kart ve modül kullanmıyor içinde özel çip var karta gerek kalmıyor yeni teklonoji

  12. #12
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    01-08-2013
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    713
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    596236

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi balkan2013 Mesajı Göster
    hocam merhaba,
    cihazınız hayırlı olsun ben ip tv de arnavut kanalları ( albanian ) bölümünde kaç kanal var acaba ve hepsini açıyor kaliteleri nasıl ?
    3 ay ip tv bittikten sonra 1 yıl serveri ne kadar ip tv nin bilginiz var mı ?
    teşekkürler.
    Merhaba balkan kardeşim arnavutluk kanallarını pek inceleyemedim ama planeta tv müzik kanalı var bu çok hoşuma gitti çünku diyarbakırdan hellasatı alamadığım için bu kanal iyi oldu benim için 3 ay iptv bittiği zaman verdikleri fiyat 6 aylık iptv fiyatı 120 tl dediler ama fullll iptv )))))))

  13. #13
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    05-06-2013
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    918
    Üye No
    594609

    hocam müsait olduğunuzda ip tv de açık arnavut kanallarının listesini buraya yazmanız mümkün müdür ?
    bir de bu cihazın kanal editörü var mı 4 uydu var bende favori vs kanal editörü ile yapılıyor mu ?
    sd-hd resim kalitesi nasıldır memnun kaldınız mı ?
    teşekkürler.

  14. #14
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    01-08-2013
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    713
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    596236

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi balkan2013 Mesajı Göster
    hocam müsait olduğunuzda ip tv de açık arnavut kanallarının listesini buraya yazmanız mümkün müdür ?
    bir de bu cihazın kanal editörü var mı 4 uydu var bende favori vs kanal editörü ile yapılıyor mu ?
    sd-hd resim kalitesi nasıldır memnun kaldınız mı ?
    teşekkürler.
    Balkan ustam allah nasip ederse akşam kontrol eder yazarım kanal editörü dediğiniz şeyi anlamadım lakin favori listesi var birde ben 10lu dayzek kullanıyorum sıkıntı çıkarmıyor dediğim gibi hd ve sd benim için normal düzeyde

  15. #15
    Member
    Giriş Tarihi
    29-01-2008
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    52
    Mesajlar
    168
    Üye No
    414910

    genel olarak makinaya karsı bir sempati var
    cumhur arkadaş hdmı çıkışı yanmasınının sebebi şimşek den dolayı olabilir diye düşünüyorum
    serdar arkadşın belirtdiği gibi filbox modul kartsız oluyor iş bankası kampanyasından aldım kullanıyorum
    bende büyük olasılıkla almayı düşünüyorum.
    cıhaz için turkeyforumda paylaşım köşesi açılsa çok güzel olur.

  16. #16
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-09-2014
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    883
    Üye No
    609052

    Her ikinizide teşekkür ederim arkadaşlar.
    jivego, makina bu fiyata baya özellikli çünkü, o yüzden sempati görmemesi mümkün değil.Modul,server,iptv,mediaplayer,wireless,3g mevcut bildiğim kadarıyla.ve Wifi i cep telefonu 3g sinden bile çalışıyormuş.Daha ne olsunki.Dur bakali nolcek:)
    HDMI çıkışın şimşekten yandığını sanmıyorum pek doğrusu, hem plazma hem uydu aynı anda yanıyor.Tv mainboard 2.defa yandı, uydu alıcının HDMI i 3. defa yandı.Diğer komşulardan hiç duymadım böyle birşey.:(Birinden birinde sorun var ama bilemiyorum hangisi.

  17. #17
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-09-2014
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    883
    Üye No
    609052

    Yoksa bu hiremco turbohd2 den çok ama çok memnundum.şu anda skartla kullanıyorum, bazı kanallar nerdeyse hd gibi.Teledünyanın neta hd sine bin basıyor.

  18. #18
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-09-2014
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    883
    Üye No
    609052

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi SERDAR3401 Mesajı Göster
    Cumhur ustam o modül boştaki kastınız galiba içinde kart görmediğinizden boş diyorsunuz zannedersem ama boş değil filbox kart ve modül kullanmıyor içinde özel çip var karta gerek kalmıyor yeni teklonoji
    Serdar Bey, bir de son olarak, ethernet girişi var değilmi? yani sadece wifi a bağlı kalmayalım sonra.

  19. #19
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    01-08-2013
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    713
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    596236

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi CUMHUR45 Mesajı Göster
    Serdar Bey, bir de son olarak, ethernet girişi var değilmi? yani sadece wifi a bağlı kalmayalım sonra.
    Evet ethernet girişi var

  20. #20
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    09-09-2006
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    6,849
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    259792

    kullanan arkadaşlar kanal resimlerini cekip koyarsa bizde fikir edinmiş oluruz.

  21. Merih Banner Alt
16 sayfadan, 1. sayfa 1234567891011 ... SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı