kendisi eski kalecidir. Yani ellleri baya seridir :)
Arkadaşlar bu yaz Cunda'da lokma yemek nasip oldu.Tavsiye üzerine gittiğim bir yer ve gerçekten lokmaları bir harika.Yapılışı da bir o kadar enteresan usta sanki makinalı gibi.Cunda'ya gidenler yada gidecekler muhakkak bu lezzeti tatsınlar.İşte lokamanın seri yapılış videosu
Düzenleyen bluenight_54 : 08-10-2015 at 01:06
kendisi eski kalecidir. Yani ellleri baya seridir :)
Tezgahın üzerinde bu kadar bağıra bağıra konuştukça ağzından tükmükler savrulur etrafa kardeşim.
okadar övülecek bi yanı yok bence :) gerçekten çünkü izmir bölgesinde bunu yapan tonlarca insan var bu bize normal geliyor hayır yapanlar bile ballı veya serbetli olarak bundan dagıtıyorlar :) bergama izmir kınık dikili ayvalık seferihisar aliaga edremit vs vs bunlarda köşe başı lokma bulabilirsiniz. bu adam bagıra bagıra abartmıs kendini hehe sırada dondurmacının yanında hemen daha önce yemiştim tadı iyiydi afiyet olsun
Başlıktaki işyeri için yazmıyorum, lokma ile aram iyi değildir.
Çoğu yazlık yerde olduğu gibi bana tuhaf gelen bir fiyat anlayışı var bu Alibey Adası'nın: Sizde 2-3 kişisiniz bir şey satın alıyorsunuz, size başka fiyat, yüksek fiyat tabiki, başka bir 2-3 kişi geliyor; yok grup indirimi yok öğrenci indirimi diye bir şey diyorlar gözünüzün önünde sizi enayi yerine koyuyorlar, o 2-3 kişiye düşük fiyat veriyorlar gözünüzün önünde hiçde çekinmiyorlar tuhaf gerçekten.
Herkes bir düzen tutturmuş gidiyor işte.