zerre donma olmadan izliyorum net hızım da 8mbit ama 3 e düşüyor ozamanda sıkıntı olmuyor 1200k yayın alıyorum
Diğer forumda bir kullanıcı bugünkü maçta dondu hata mesajları verdi dtplay yazmış maç üyeliği olan bakan arkadadaşlar bugün sizde durum neydi wetek droidde ?
Düzenleyen mach1 : 28-09-2015 at 00:52
zerre donma olmadan izliyorum net hızım da 8mbit ama 3 e düşüyor ozamanda sıkıntı olmuyor 1200k yayın alıyorum
Ok bilgi için sağol..
bende de bağlantı hatası vermişti dün akşam derbi maçta.
Derbide samsung smart tv de bağlantı hatası diye 4 kez kapandı yeniden başlattım bilginize
Sistemden demekki cihazla alakası yok dtplay eklentisi ana sistemden sorun var...
Ne zor işmiş arkadaş LED den DT Play izlemek yav !!! Wetek dede böyleyse Digitürk biraz bu mevzuya ağırlık vermeli ve fakat sanırım bilinçli olarak uğraşmıyorlar; Uydu sisteminden 600 küsür kazanmak varken neden 300 küsür kazansınlar !!! Saygılar...
LED TV'de ne gibi sorunlar oldu ki illallah ettiniz?
Sevgiler...
Dtplay ligtvde en yakın maç ne zaman kaçta arkadaşlar 1 ay üye olup bakayım bende test edeyim maç saatinde
LED TV derken smart tv lerde android modülü olan TV lerde demek istedim...Her hafta özellikle smart tv üzerinden digitürk play izleyen pek çok arkadaş donma, ekran uyumsuzluğu, vb. sorunları dile getiriyor. Dandik bir sunny android modüllü TV aldık onda birkaç izle öde maçı seyrettim, sorun olmadı ama modül gümledi; atmaca elektronik çok gerilerde kalmış((( Ben şahsen digitürk play in sorunsuz hale gelmesini beklemekteyim wetek türü bir cihaz almak için )) Saygılar...
2 Ekim cuma konya-trabzon 8 de mach1 usta...Saygılar.
Düzenleyen zipkin71 : 01-10-2015 at 14:03
wetek sorunsuz gösterıyor lakın led tv boyutu büyüdügünden ne yazıkkı çamur deryasında göruntuye bakabılıyoruz.
1200K da olsa .
çözümüde sadece pc-tablet laptopta ızlemek olsa gerek.
ekran boyutu tvde büyüdükçe alınan görüntü çok dağılmakta.
Yarın akşam ok bakarım maç saati inşallah.
Çözünürlüğe göre ayrı ücret alıyorlar ;)
Acayip evet..
Trabzon maçını satın aldım bakalım 8 de durum nasıl göreceğiz akşama..
Maç başladı 03.20 ci dk yayın açık bir problem yok henüz dtplayde..
Dk 12 kesilme gitme donma hata mesajı vs yok gayet güzel devam ediyor 0:0
Dk 31 sorunsuz..