Emeğin ve paylaşımın için Teşekkürler..
Gigablue HD Quad OPEN Droid 5.0 Kernel 3.14.2 NFR4X Multiboot By M.ERKAN 27/09/2015
MASTER İMAGE :
(open DROİD 5.2-gbquad-09232015_usb)
VİDEO OUTPUT AYARLARI :
1080i
Multi
otomatik
TAM EKRAN
AĞ AYARLARI :
Ethernet Girişi Aktif
DHCP evet
İP AYARLARI :
DHCP evet :192.168.2.238
PİCON AYARLARI :
güncel piconlar indirmiştir.Türksat-eutalsat ve diğerleri.. (piconlar için forumdan kalper ve mustafaemre ye teşekkürler.
***TUNER AYARLARI
TUNER B: DİSEQC A:TÜRKSAT
DİSEQC B:AZERSAT olarak ayarlanmıştır....Bu ayarlar sizde farklı olabilir
YÜKLENEN SKİNS :
Skin Hdglass 9.80
SETTİNGS AYARLARI :
Motor (Vhannibal Setting-22.09.2015)
(85E-45W arasındaki uydular)
Açılış Kanalı:TRT-SPOR HD
YÜKLENEN PLUGİNSLER :
SA-keyUpdater
Buyukbang Panel v1.4.1
Menu sort
NFR4X Multiboot
CCcam İnfo v1.3c
Nstream WOD-TürkMediaCenter
türkvod 5.7 (Güncel haliyle)
Seyirtürk V 4.54 (Güncel haliyle)
Tspanel v7.5 (Güncel haliyle)
Satloader Plugin
Live Footbal
Glass System Utility
Vlc Player
Altyazı oynatıcı
Backup Suite
Webradiofs-.......
YÜKLENEN CAM + CONFİG GLASS SYSTEM UTİLİTY :
CCam v 2.3.0
GCamd v1.38c
Oscam ymod v18-t56
Doscam 0.23
NOT.Emu ve bissli kanallar sorunsuz çalışmaktadır.
SERVER BİLGİLERİNİ GİRME :
CCCAM İÇİN: FTP ile cihaza bağlan /etc/ altındaki CCcam.cfg dosyasını editle ve size verilen c: satırını uygun yere kopyala yapıştır
MGCAMD İÇİN: FTP ile cihaza bağlan /usr/k eys/ altındaki cccamd.list dosyasını editle ve size verilen c: satırını uygun yere kopyala yapıştır
OSCAM İÇİN: FTP ile cihaza bağlan /etc/tuxbox/config/ altındaki oscam.server dosyasını editle ve size verilen c: satırını uygun yerlere kopyala yapıştır
CAM ÇALIŞTIRMA :
UCM PANEL İÇİN: Kumandadan Mavi Tuşa Uzun Basın Gelen Arayüzden Glass UnivCam Manager tuşlayın istediğiniz Cam i Çalıştırın
TS PANEL İÇİN: Kumandadan Menu + TS panel + Softcams Tıklayın Gelen Arayüzden İstediğiniz Cam i Çalıştırın
CAM SCRİPT AYARLARI :
Cam start ve stop scriptleri kendi derlememdir GSU panel ve TS panel de bulunan cam lerin sadece birini çalıştırınız her ikisinide aynı anda çalıştırmayınız
Not:tercihim GSU panel dir(Glass System Utility).
BACKUP İNDİRME LİNKİ:
***Arkadaşlar bu forumda yaptığım 18.backubum.....Backupta ip tv li (mms ve normal) 4 dosyada kanallar vardır…
***Olumlu ve olumsuz yorumlarınız bekliyorum... İYİ GÜNLERDE KULLANIN…
Emeğin ve paylaşımın için Teşekkürler..
ellerine ve emeğine sağlık. indiriyorum birazdan yükleyeceğim. bu arada herkeze ve sana hayırlı bayramlar.
Ben yükledim. görüntü çok güzel..
türksat (42) ve azersat(46) dereceler çalıştıramadım,acaba nedendir?
ustam eline sağlık bide open atv için yaparsan seviniriz
Düzenleyen yasaban : 27-09-2015 at 23:12
teşekürler usta
Eline sağlık
Akşam yüklüyeceğim hemen, teşekkürler
Üstad teşekkürler, emeğinize sağlık. Tuner ayarlarında, Tuner A yerine B'yi kullanmanızın sebebi nedir?
teşekkürler emeğine sağlık usta.
Şimdi yükledim, ellerin dert görmesin ustam, cccam de düzgün çalışmayan kanallar oscam ile senin sayende düzeldi
Slm, Bu İmage'de History nasıl çalışıyor ? en son seçilen kanala nasıl geçiş yapacağım ?
İmage güzel ama bunlar olmuyorsa çok kötü...!
Selamlar
muhyatu kardeşim, emeğin için çok Teşekkür ederim.
Lakin benim için çok önem taşıyan Media Portal'ı kuramıyorum bu İmage'de. Hata veriyor (Kurulamadı Hatası).
Yardımcı olabilirmisin ?
Cevabın Teşekkür ederim xptuncay, evet 0 tuşu ile yapıyor ama sadece iki kanal arasında değişiyor.
Eski image'lerde son kullandığın kanalları sırası ile açıyordu, ve hatta birde History Listesi vardı (History tuşunua bastığında karşına Liste çıkıyordu)
Bu History meselesi ve MediaPortal benim için çok önemli idi, ne yapalım eğer olmazsa tekrar İmage'i silip başka yükleyeceğim.
Aslında bu İmage hoşuma gitmişti halbuki ama olmazsa olmazlarım var.
Selamlar
Düzenleyen bigdaddy0751 : 30-09-2015 at 16:34
Ben bu İmage'i tekrar silip Flash'e başka image attım bu arada.
Şimdi ise bu İmage'i tekrar yüklemek istiyorum ama Flash'e değilde USB'ye.
Bu İmage'nin USB' si Varmı ???
Saygılar