Ben sadece Sistem > Canlı TV > Genel'deki Etkinleştirmeyi kapatıp açıyorum.
Ama durum dediğin gibi, bir de bende 3 PVR mevcut, üçünü de TVH'den halledebilirsem süper olacak da daha çözemedim. :)
Sevgiler...
OpenElecde Tvheadend client ile Pvr Iptv client kurulu.Wetek'n her yeni başlatılmasında Tvheadend eklentisi çalışmıyor.Clear data yaptıktan sonra çalışıyor.Eğer Pvr ıptv kurulu olmazsa Tvheadent sorunsuz çalışıyor.İkisi birlikte kurulu olursa Pvr ıptv çalışıyor. Tvheadend ise çalışmıyor.Buna bir çözüm bulamadım.Sizlerde durum nasıl?
Ben sadece Sistem > Canlı TV > Genel'deki Etkinleştirmeyi kapatıp açıyorum.
Ama durum dediğin gibi, bir de bende 3 PVR mevcut, üçünü de TVH'den halledebilirsem süper olacak da daha çözemedim. :)
Sevgiler...
Teşekkür ederim.Tvheadent aslında oluyor.Yalnız kanal değiştirir gibi kanal değişmiyor.Liste açılıyor liste üzerinden okeyleyince tamam ama uydu yayınına gidince liste bozuluyor.
İşte kanallar sapıtıyor x kanalı tıkladığında y kanalı açılıyor vs vs.
Neyse bir yolunu bulacağız. : )
Sevgiler...
2-3 tane pvr istemci etkin iken çakışır vdr tvh dada bende oluyordu tek tek kullanmak diğerini devre dışı yapmak lazım
Beraber çalışmasının bir yolu olmalı.İki gündür uğraşıyorum bakalım.
ikisi birden saglikli calismayabilir.
merak ettim, niye ikisini birden calistirmak istiyorsunuz?
sevgi ve saygilar
200 yakın IP kanal listesi ve 15 uydu kanal listesi var.Bazen IP Tv seyrettikten sonra uydudan bir kanal seyretmek için eklenti aç kapa oluyor.Bende aç kapa olmaması için uğraşıyorum.Bazen kapatmayı unutuyorum evdekiler tv seyredemiyorlar.
anlasildi.
extrem bir image gerekiyor.
sinirlari zorladiginiz icin size cok tesekkurler.
sevgi ve saygilar.
Iptvler free ise paylaşırsan seviniriz listeyi yoksa redtechmi 240lık :)
Çözüm şimdilik buldum.IPTV leri ana menü üzerindeki Tv Show veya video eklentisi üzerinden dosyalardan çalıştırıyorum.Tabii m3 olarak.Kanal listesi oluşuyor.Sadece kanal değiştirirken tekrar ana menüden girerek değişiyor.
Üstat 240 lık.Free olanlar var ama onları pek kullanmıyorum.Zaten onlarda buralarda var.Onlarında bir çoğunun ömrü kısa oluyor.
Aynen free ler devamlı çöküyor değişiyor..
Bende sadece OpenELEC açılırken oluyor, sonra bir daha kopmuyor.
Ayrıca araştırmacı yazarlığımı kullanarak bu rehberi buldum .
İnşallah faydalanırsın abi, yeter ki azim edelim.
Sevgiler...
Teşekkürler.Akşam eve gidince deneme yaparım.