Eklendi..
İmaj OpenATV Tabanlıdır ve Tüm ayarlar yapılmıştır
Settings için Kayacan dostuma Teşekkür ederim 4 Uyduludur
Paylaşım satırınızı Usr/Keyss altına aditleyiniz.
Mavi tuş Info Panel> SoftcamPanel, Sağ sol tuşlar ile cam start yapınız.
Gerekli eklentiler yüklenmiştir Resimlerden ön bilgi edinebilirsiniz.
Herkez et yer Memo çalışır Bu çalışmalarda Duo Kullanıcılarını bayağı idare eder sanırım İyi bayramlar..:smiles10: :wave:
Düzenleyen memorist : 30-09-2015 at 08:25
Eklendi..
bana pm atabilirmisiniz size atamıyorum da yeni üyeyüm :)
Allah yeterki dert vermesin.Et yemesek te olur!..:smiles10::wave:
Herkez et yer Memo çalışır Bu çalışmalarda Duo Kullanıcılarını bayağı idare eder sanırım İyi bayramlar..
[QUOTE=rselturk;9157024]Allah yeterki dert vermesin.Et yemesek te olur!..:smiles10::wave:
Amin baba :wave:
Droid de görüntü muazzam güzel baba kullan.
Düzenleyen memorist : 28-09-2015 at 22:43
bakup için teşekkürler.
tuş kurulumunda,kanal +- tuşları ile kanallist, sağ sol tuşları ilede kanal, aşağı-yukarı yapamıyorum.
imagenin kendi eklentilerinden multiquici indirdim çalışmadı.tuş kurulumu için uyumlu bir pluging varmı acaba,
selam
her şey için teşekkürler.
yalnız CCcam yükleyemedim.
yardımcı olursanız sevinirim.
Kolay gelsin
Ccam yüklüdür Mavi tuş Info Panel> SoftcamPanel, Sağ sol tuşlar ile cam start yap
Paylaşım satırınızı /usr/k.e.y.s/ altına atacaksınız.
tesekkur ederim memorist usta. bugune kadar bircok backup unu kullandim cok memnunum tekrar tesekkur ederim
emegine saglik kardesim
Bu imajda görüntüler gerçekten güzel!..Memorist dostta alışık olmadığım eklentiler sayesinde de bacup bambaşka bir işlev kazanmış.Tv izlemekten çok hoşlanmam ama İP tv lere bir takıldım bir daha ayrılamadım.Yeni hava durumu eklentileri de ayrı bir güzel.Kısacası yoğun emek, vazgeçilmez görseller "Buyurun bana!"der gibi davetkâr.Ellerine sağlık dost.Son günlerde yalnız "DUO" cu dostlara değil benim gibi bacup tutkunlarına da çalışmış oldun!..:smiles34::smiles34::wave:
Memorist ustam emekleriniz için çok teşekkürler.backupları meboot atıp ordan izliyorum,oDreamy arayüzünde iken kanal barında camlar görünmüyor,default ta görünüyor bir ayarı varmı acaba.
USTAM eline sağlık.İki kez Multiboota yükledim.Arasıra cresh oldu.Zaten geç açılıyor.Tuş sorununu da çözemedim.Görüntü harıkaydı,ancak sildim.Sevgiler
sevgili memorist, backup harika, emeği geçen herkese teşekkür ederim, bir sorum olacak, şu zap history olayını nasıl iptal edebilirim, bazı ayarlara baktım ancak bulamadım.
saygılar,sevgiler
memorist us duo2 yüklesem olurmu duo2 de bekliyorum şimdiden tesekkürler
multiboot la nasıl yapilır