Merih Banner  

Gösterilen Mesajlar: 11 mesajdan 1 ile 11 arası

Konu: Tivibu uydu süper pakette olması gereken ama olmayan kanalları bulma

  1. #1
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    11-08-2011
    Mekan
    04 Ağrı
    Yaş
    34
    Mesajlar
    513
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    566773

    Tivibu uydu süper pakette olması gereken ama olmayan kanalları bulma



    MERHABA ARKADAŞLAR ÖNCE KOMŞUM TİVİBU UYDUYA GEÇTİ AMA BANA TİVİBU SİTESİNDE YAZILAN KANALLARIN OLADIĞI KENDİSİNİN DE MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIĞINI ARIZA KAYDI AÇTIKLARINI AMA DEĞİŞEN BİRŞEY OLMADIĞINI SÖYLEDİ ARDINDAN BEN ALDIM TİVİBU SÜPER PAKETİ BAKTIM Kİ BENDEDE AYNI SORUN CİHAZ 10.CU KANALDAN 22.Cİ KANALA 100.CÜ KANALDAN 111.Cİ KANALA ATLIYOR ARAKİ SİNEMA VE BELGESEL KANALLARI ÇIKMIYORDU MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM TELEFONDAN BİRŞEYLER TARİF ETTİLER AMA YİNE OLMADI ARIZA KAYDI AÇTILAR VESTEL SERVİSİ SÖZDE İLGİLENDİ AMA YİNE SORUN DEVAM EDİYORDU AMA SORUNU KENDİÖ ÇÖZDÜM...



    BU SORUNU OLAN ARKADAŞLAR KUMANDANDAN MENÜ>AYARLAR>KURULUM>İLK KURULUM OKEYLESİNLER ŞİFRE 0000 DİR...ARDINDAN CİHAZ YENİDEN BAŞLIYACAK DİL TÜRKÇE SEÇİLDİKTEN SONRA TV EKRAN AYARLARINIZI YAPIN ARDINDAN TEK ÇANAK KULLANANLAR İÇİN DİREK KURULUM SONRASINDAN ÇIKAN EKRANDA MAVİ TUŞ İLE İSTASYON LİSTESİ SEÇİLİR ARDINDAN 11747 YATAY 27500 FREKANSI SEÇİLİR ARDINDAN OKEY TUŞU İLE ARAMA BAŞLATILIR VE ARAMA SONUNDA MUTLAKA KANALLARINIZ GELECEKTİR...:jump::jump::jump: HERKESE İYİ BAYRAMLAR

  2. #2
    Member
    Giriş Tarihi
    14-04-2013
    Mekan
    21 Diyarbakır
    Yaş
    36
    Mesajlar
    88
    Üye No
    593024

    s.a hocam sinematv sinematv1001 kanallarını da buldu mu ? bilgi verirsen sevinirim

  3. #3
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    09-01-2012
    Mekan
    42 Konya
    Mesajlar
    962
    Üye No
    573436

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi aydin700 Mesajı Göster
    s.a hocam sinematv sinematv1001 kanallarını da buldu mu ? bilgi verirsen sevinirim

    Sinema tv kanalları tivibu uydu platformunda şuan için yayın yapmamaktadır.

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    11-08-2011
    Mekan
    04 Ağrı
    Yaş
    34
    Mesajlar
    513
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    566773

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi aydin700 Mesajı Göster
    s.a hocam sinematv sinematv1001 kanallarını da buldu mu ? bilgi verirsen sevinirim
    7 sinema kanalı geldi benim listede mevcut Sine TV adrelanalin vs ...

  5. #5
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    09-01-2012
    Mekan
    42 Konya
    Mesajlar
    962
    Üye No
    573436

    7 değil 6 olması lazım (sinetv 1-2 Sinetv adrenalin 1-2 sinetv karnaval 1-2)

  6. #6
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    11-08-2011
    Mekan
    04 Ağrı
    Yaş
    34
    Mesajlar
    513
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    566773

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi adige42 Mesajı Göster
    7 değil 6 olması lazım (sinetv 1-2 Sinetv adrenalin 1-2 sinetv karnaval 1-2)
    evet 6 imiş yanlış saymışım :) sonuç itibari ile sinema ve belgeselle kanallarım yoktu onlar yukarıdaki yöntem ile listedeki yerlerini aldılar ...

  7. #7
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    09-01-2012
    Mekan
    42 Konya
    Mesajlar
    962
    Üye No
    573436

    Bende ilk bağlattığımda bazı kanallar yoktu mh. Telefon görüşmesi yaptım ve merkezden cihaz güncellemesi yaptılar sonrasında kanallar gelmişti 👍

  8. #8
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    11-08-2011
    Mekan
    04 Ağrı
    Yaş
    34
    Mesajlar
    513
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    566773

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi adige42 Mesajı Göster
    Bende ilk bağlattığımda bazı kanallar yoktu mh. Telefon görüşmesi yaptım ve merkezden cihaz güncellemesi yaptılar sonrasında kanallar gelmişti 
    ben 3 defa aradım 3 defada gelmedi kanallarım vesteli yönlendirdler onların cevabı manidardı tekrar aktivasyon yapmamız lazım dedi :) sonra kendim çözdüm kanalları olmayalar müşteri hizmetlerini aramadan bu şekilde kanallarını bula bilirler

  9. #9
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    03-03-2015
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    32
    Mesajlar
    581
    Üye No
    613007

    teşekkürler denedim.sonrada tivibu kurulumu yaptırdım tam liste açıldı.
    Düzenleyen whatsapp : 29-09-2015 at 02:46

  10. #10
    Member
    Giriş Tarihi
    31-10-2015
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    27
    Mesajlar
    221
    Üye No
    616805

    Arkadaşlar benim tivibu spor 1 2 tanıtım sinema kanalları sinyal yok diyor ama ulusal açıyor birde bu tivibu spor 3 4 açılıyor

  11. #11
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    11-08-2011
    Mekan
    04 Ağrı
    Yaş
    34
    Mesajlar
    513
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    566773

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi fbbr10 Mesajı Göster
    Arkadaşlar benim tivibu spor 1 2 tanıtım sinema kanalları sinyal yok diyor ama ulusal açıyor birde bu tivibu spor 3 4 açılıyor
    kar yağıyorsa şayrt bulunduğunuz yerde çanak kar tutmuş olabilir kontrol etmenizi tavsiye ederim

  12. Merih Banner Alt

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı