s.a hocam sinematv sinematv1001 kanallarını da buldu mu ? bilgi verirsen sevinirim
MERHABA ARKADAŞLAR ÖNCE KOMŞUM TİVİBU UYDUYA GEÇTİ AMA BANA TİVİBU SİTESİNDE YAZILAN KANALLARIN OLADIĞI KENDİSİNİN DE MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIĞINI ARIZA KAYDI AÇTIKLARINI AMA DEĞİŞEN BİRŞEY OLMADIĞINI SÖYLEDİ ARDINDAN BEN ALDIM TİVİBU SÜPER PAKETİ BAKTIM Kİ BENDEDE AYNI SORUN CİHAZ 10.CU KANALDAN 22.Cİ KANALA 100.CÜ KANALDAN 111.Cİ KANALA ATLIYOR ARAKİ SİNEMA VE BELGESEL KANALLARI ÇIKMIYORDU MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM TELEFONDAN BİRŞEYLER TARİF ETTİLER AMA YİNE OLMADI ARIZA KAYDI AÇTILAR VESTEL SERVİSİ SÖZDE İLGİLENDİ AMA YİNE SORUN DEVAM EDİYORDU AMA SORUNU KENDİÖ ÇÖZDÜM...
BU SORUNU OLAN ARKADAŞLAR KUMANDANDAN MENÜ>AYARLAR>KURULUM>İLK KURULUM OKEYLESİNLER ŞİFRE 0000 DİR...ARDINDAN CİHAZ YENİDEN BAŞLIYACAK DİL TÜRKÇE SEÇİLDİKTEN SONRA TV EKRAN AYARLARINIZI YAPIN ARDINDAN TEK ÇANAK KULLANANLAR İÇİN DİREK KURULUM SONRASINDAN ÇIKAN EKRANDA MAVİ TUŞ İLE İSTASYON LİSTESİ SEÇİLİR ARDINDAN 11747 YATAY 27500 FREKANSI SEÇİLİR ARDINDAN OKEY TUŞU İLE ARAMA BAŞLATILIR VE ARAMA SONUNDA MUTLAKA KANALLARINIZ GELECEKTİR...:jump::jump::jump: HERKESE İYİ BAYRAMLAR
s.a hocam sinematv sinematv1001 kanallarını da buldu mu ? bilgi verirsen sevinirim
7 değil 6 olması lazım (sinetv 1-2 Sinetv adrenalin 1-2 sinetv karnaval 1-2)
Bende ilk bağlattığımda bazı kanallar yoktu mh. Telefon görüşmesi yaptım ve merkezden cihaz güncellemesi yaptılar sonrasında kanallar gelmişti ğŸ‘
teşekkürler denedim.sonrada tivibu kurulumu yaptırdım tam liste açıldı.
Düzenleyen whatsapp : 29-09-2015 at 02:46
Arkadaşlar benim tivibu spor 1 2 tanıtım sinema kanalları sinyal yok diyor ama ulusal açıyor birde bu tivibu spor 3 4 açılıyor