Emu Açma: 7788
Biss Girme: Kanalın üstünde ok tuşuna sonra mavi tuşa basınız.
şeklinde denermisiniz.Son yazılım 04.05.2015 imiş.
arkadaşlar bu modelde emu desteği yok sanırım ..kimse bu konuda net birşey yazmamış..
Düzenleyen deiztop : 22-09-2015 at 10:42
Emu Açma: 7788
Biss Girme: Kanalın üstünde ok tuşuna sonra mavi tuşa basınız.
şeklinde denermisiniz.Son yazılım 04.05.2015 imiş.
teşekkürler...sadece biss desteği var gözüküyor..mezzo için düşünmüştüm yapacak bişey yok demekki..
Arkadaşlar Bu ürün Şifresiz Kanallardan Kaydedilen görüntüleri PC'de açıyor mu ? ( PS formatında kayıt yapıyor mu ? )
Kendi sorumu kendim cevaplayayım ürünü dün temin ettik.Ürün fiyatına göre ideal yazılım olarak diğer minix cihazlar ile aynı en son üretilen minix serisi cihaz diye biliriz
Üzerinde Smart Kart girişi var,eğer yerli platformlar Smart Kart ile hizmet verirse çok daha güzel olur.
Kayıt konusuna gelince ürün Şifresiz kanallarda .ts formatı ile kayıt yapıyor,yapılan kayıtlar Bilgisayardan Smart TV'den Tabletten Android Telefondan ( MX Player ) çok rahat format değiştirmeden oynatılıyor..
Selamlar,
punto plus'a 26.11.15 tarihli yazılım çıktı.Yeni yazılımda wireless desteği ve freeshare desteği eklendi.Bu yazılımı kullanan arkadaşlarda cihazda kilitlenme problemleri oluyormu? Kanal taraması yaparken bile makine kilitlenip kalıyor. Wirless için next in MT7601 alıcı kullanıyorum.
Arkadaşlar next minix hd punto plus kullanıyorum. Aldığım ilk günden beri sıklıkla görüntü de bozulmalar oluyor. Servisine gönderdim cihaz sağlam dediler. Ama görüntü bozulması devam ediyor.