KarizmaHD Resimleri
KarizmaHDSiyah Resimler
Sevgili dostlar uzun bir aradan sonra yeniden yeni backubumun tanitimiyla karsinizdayim.Malum önümüz bayram olmasi sebebiyle buda benden kücük bir bayram sekeri olsun istedim.Tek tek detayli sekilde yazmadim ama gerekli her türlü pluginin bulundugu cok serii ve hatasiz calisan bir backup oldugunu söylemek isterim.
4 adet arayüz modladim bunlar PbmcHD PBmcHDSiyah KarizmaHD KarizmaHDSiyah
Resimlerinde bakarak fikir edinebilirsiniz skinlerini kullandigim Pbenigma ekibine tesekkürlerimi sunuyorum
Setting kendi kullandigim kücük 3 uydulu iptv lerden olusan bir setting Remzi dostumdanda IPTV ekledim onada tesekkür ediyorum
Simdiden herkesin bayramini en icten dileklerimle Kutlar Sehitlerimize Allahtan Rahmet bütün milletimize sabir ve güzel günler diliyorum
Backup adrenalinnrw openatv 5.1
http://s6.dosya.tc/server2/51fyjd/AdrenalinNRW-Openatv5.1-21.09.zip.html
Camdmanager kullanildi Reco dostuma tesekkürler tavsiyesi icin
VFD sagdan sola kayan kanal info yukaridan asagiya kayan saat ten olusan klasik adrenalinnrw
LCD Resimleri
PbMCHD Arayüzünden Resimler
PbMcHD SIYAH Resimler
Düzenleyen AdrenalinNRW : 21-09-2015 at 21:56
KarizmaHD Resimleri
KarizmaHDSiyah Resimler
Düzenleyen AdrenalinNRW : 20-09-2015 at 18:45
yine bir AdrenalinNRW klasigi
ellerine saglik ustat tesekkürler
Hangi cihaz için hazırladınız.?
Sayın dostum foruma koymuş olduğun resimler hiç gözükmüyor....
ustam,
eline sağlık,yine çok şık görünüyor..
edit....
Düzenleyen ozonder35 : 20-09-2015 at 16:04
emeğine saygı.
türk bayrağı mükemmel olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Beautiful, but how long to wait for downloads?: Tflag:: Ok:
Sevgili Adrenalin,bu güzel paylaşım için teşekkürler.Özenle seçilmiş işlevli eklentiler,göz dolduran skinler gerçek bir bayram coşkusu yaşatacak emek ürünü...Hani birde Multiboota yüklenirse Camii avlusunda bayramlaşma zevki verecek..:wave::wave:
Resimler yok..
sabırsızlıkla bekliyoruz
şimdi denedim imgur.com yasaklı değil. açamayanlar çerezleri temizleyip tekrar denesinler.