ben güncelledim ... çokta güzel oldu ...
Merhaba arkadaşlar apple sonunda bugün ios 9 güncellemesi yayınladı 4s ve üzeri bütün iphone ipad 2 ve üzeri bütün ipad modelleri bu güncellemeden yararlanacak ama bildiğiniz üzere geri dönüşü olmayan bir yola girmek kimsenin istemediği bi durumdur. sizce güncelleme yapmalımıyız yoksa biraz daha beklemek daha mı iyi olur!
ben güncelledim ... çokta güzel oldu ...
Bir türlü güncelleyemedim, bir süre sonra "hata oluştu" uyarısı alıyorum, Yoğunluktan olduğu söyleniyor.
6 saattir inmedi sıkıntılı biraz
İos 9 u 4s yükledim fakat yükseltmek icin kaydırin diyor..... kaydırıyorum iphone logosu geliyor tekrar yükleme gibi bir şey yapıyor acilıp kapanıyor fakat yine aynısi defalarca yaptim yine aynı yükseltmek icin kaydırın hep aynı
İki gün oldu yükliyemedim, hep hata veriyor (ipad 3).
bende sanki azda olsa yavaslama oldu 5s te . Ama kurduk artık yapacak bırsey yok
5C sıkıntı yok. New iPad sıkıntı yok.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bende güncelledim herhangi bir sorun yaşamadım eskisinden biraz daha hızlı hareket ediyor uygulamalar arası geçiş hızlı.
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ben de çok beğendim. Pil her zamankinden daha iyi gidiyor..
Cihaz İphone 6
bende arkadasa yükledim sorun yok ( itunes ten güncelleyin )
Güncellemeyi indirdim iphone6 cihaz fakat bazı sıkıntılar oldugu yazılınca bir sonraki güncellemeyi beklemeye karar verdim daha stabil olması acısından ...
Sent from my iPhone 6
Sonunda yüklendi. İlk anda cihaz sanki daha geç tepki veriyor gibi geldi ama sonra düzeldi. (ipad3).
ios 9 da biraz kasıyor gıbı geldi beta 9,1 kullanıyorum daha iyi ve şarjı daha uzun gidiyor beta9,1 de.
İOS9 güncellemesi sonrası sorunlar
sri açtığında cevap alırken titreme oluyor, batarya yı hissediyorsun. Sesten yazıya çevirken, ikinci bir sesli yazım yaptığında takılma oluyor
Düzenleyen cakiremin : 20-09-2015 at 12:50
Bariz şekilde kasılmalar var .
9 dan sonra bariz kasılmalar mevcut o kadar yazılım yükledim ilk kez böyle oldu. 9.1 yakında verilir bence..
süper ben yükledim harika 4s mükemmel oldu ...
Benim 4s yükseltmek icin kaydırin yazisindan baska bir sey gelmiyor nasil cozecegim bu surumu tel hic acilmiyor