İspanyolca menumü cihaz comenzar başla demek kurulum aşamasında cihaz sıfır olsa öyle bir menu yazı gelmiyor setup aşamalarında hiçbirinde öyle bir uyarı yok ispanyolca sd kartta güncel imagı android yazıp arkadan bastırarak sıfırla cihazı
slm ustalar biraz once wetek geldi calistirdim ekran acildi soyle bi yazi preparado para descubrirlo?Todo incilido altindada mavi yazi COMENZAR yaziyo kumandada tepki vermiyo yani comenzar yazan yere basamiyorum kumandanin isiklara yaniyo fare kipirdamiyo
İspanyolca menumü cihaz comenzar başla demek kurulum aşamasında cihaz sıfır olsa öyle bir menu yazı gelmiyor setup aşamalarında hiçbirinde öyle bir uyarı yok ispanyolca sd kartta güncel imagı android yazıp arkadan bastırarak sıfırla cihazı
Sanırım arkadaş yurtdışında...
Hayırlı olsun...
slm bilgisayarin muis ini taktim ve mavi yere basabildim simdi ayarlara girebildim update basladi bide kumanda ayarlari sonrami yapiliyo
Mouse kumandanın pilini değiştirip dene kumanda ayarı sonra yapılmıyor kutudan çıkıp pilini takıyorsun aktif çalışması lazım cihazda çalışmasa zaten ana kurulumu nasıl yapacak insanlar daha ilk aşamada klavyen varsa usb wireless vs onuda usbden takıp onlada kullanabilirsin cihazını..
simdi tekrar basladim ayarlara kumandanin pilini degistirdim sonuc 0 telefona control yukledim o calisiyo herhalde makinayi bana bos yolladilar hala biseyler yapmaya calisiyorum
kumandanin sadece acma kapama tusu calisiyo yani cihazi acip kapatabiliyorum diger tuslar ve fare sirsey yapmiyo
ustam cihaza nand atmak istiyorum usb card a hangi yazilim yuklemem gerekiyo videodan pek anlamadim
bende ki sorunun aynisi kumada sadece ac ma ve kapa yapiyor acaba kumada sekronunu yanlismi yapiyorum
Sıfır kumandada senkron yapmaya gerek yoktuki yanlış yaptıysanız zaten sonra düzgün çalışmaz bende meraktan yavaşlatayım diye yaptım çok önce gidiş o gidiş eski haline hiç dönmedi kullanılmıyor :)
yardimlariniz icin tsekkler cihazi geri gonderecegim kumanda calismiyo
slm yonetici arkdslar konuyu kapatabilrsiniz cihazin kumandasi problemli simdilik cihazi askiya aldim geri gonderdim
Geçmiş olsun şimdilik.
Sevgiler...