bir deniyim tşk elinize saglık az önce yükledim daha önce bulsat paketinide açıyordu bu server açmıyor tşk elinize saglık
"A.Bozoğlu" Hometech 1200 (sunplus_1502) backup.
Kişisel problemlerden dolayı uzun süredir takip edemiyordum forumu, backup'u yeniledim iyi seyirler.
Not:1502 işlemcili Ht_1200 içindir, 1200SE olan modele yüklemeye çalışmayın!...
Kod:Kumanda problemi yok. Youtube çalışıyor. iptv çalışıyor. Free server çalışıyor. (Mgcam)
Düzenleyen A.Bozoğlu : 11-09-2015 at 09:25
bir deniyim tşk elinize saglık az önce yükledim daha önce bulsat paketinide açıyordu bu server açmıyor tşk elinize saglık
Düzenleyen arzum_34 : 11-09-2015 at 15:11
guncel dup yaptım baktıgım uydular iyi seyirler
Hocam merhaba, bu cihazda 7 Doğu açık mi?
Düzenleyen mgaberoglu : 12-09-2015 at 06:18 Sebep: Imla
Yumatunun cihazı açıyordu
dm500 s ve dm 800 pvr sim3 kolan cihazımda açıyor ilgili uyduyu biri 70 tlik cihaz biride 350 tlik cihaz iyi seyirler serversiz açıyor yazılım destegi ile
Düzenleyen arzum_34 : 12-09-2015 at 23:38
bunun güncel ip tv listesi varmı
bunda her 10 dk da bir yazan "wifi çıkarıldı" yazısı düzeltildi mi acaba? bide online film izleme (VOD) eklentisi var mı?
Bende yukledim ht1300 cihazına sorun yok wifiden iyi seyirler
bu gun az önce baktım free server çalışmıyor tşk
ben denedim boşuna yüklemeyin derim bende benim serverim var yüklemiştim cihazda bu versiyon yüklü benimde ht1300 cihazımda
1200se uydusunun azersat İDMAN TV biss *** numaralarını bilen birisi yazabılırmı ?
free server terkarda aktif olmuş iyi seyirler
hometechte biss bolumunde sırasıyla sid.fre.satdeg.indeks. ve 16 hanelı biss bolumu var..bu numaralar lazım bana azerı kanalları ıcın
free server yükledim sizinle paylaşmak istedim iyi seyirler ccam yüklü içinde bir cok uyduyuda açmakta şu an için