Uydumarket Banner  

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 23 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: Hometech 1200 (sunplus_1502) backup.

  1. #1
    Adviser
    Giriş Tarihi
    25-05-2004
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Mesajlar
    9,143
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    15091

    Hometech 1200 (sunplus_1502) backup.



    "A.Bozoğlu" Hometech 1200 (sunplus_1502) backup.
    Kişisel problemlerden dolayı uzun süredir takip edemiyordum forumu, backup'u yeniledim iyi seyirler.

    Not:1502 işlemcili Ht_1200 içindir, 1200SE olan modele yüklemeye çalışmayın!...


    Kod:
    Kumanda problemi yok.
    Youtube çalışıyor.
    iptv çalışıyor.
    Free server çalışıyor. (Mgcam)



    Düzenleyen A.Bozoğlu : 11-09-2015 at 09:25

  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    25-08-2012
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    816
    Üye No
    583079

    bir deniyim tşk elinize saglık az önce yükledim daha önce bulsat paketinide açıyordu bu server açmıyor tşk elinize saglık
    Düzenleyen arzum_34 : 11-09-2015 at 15:11

  3. #3
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    25-08-2012
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    816
    Üye No
    583079

    guncel dup yaptım baktıgım uydular iyi seyirler

  4. #4
    Member
    Giriş Tarihi
    06-10-2009
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    232
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    509168

    Hocam merhaba, bu cihazda 7 Doğu açık mi?
    Düzenleyen mgaberoglu : 12-09-2015 at 06:18 Sebep: Imla

  5. #5
    Adviser
    Giriş Tarihi
    25-05-2004
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Mesajlar
    9,143
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    15091

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi mgaberoglu Mesajı Göster
    Hocam merhaba, bu cihazda 7 Doğu açık mi?
    Emü ile açık değil, emü alt yapısına rsa keylerin eklenmesi şart muadillerdede açan yok bildiğim kadarıyla. serverle açılıyor.

  6. #6
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    25-08-2012
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    816
    Üye No
    583079

    Yumatunun cihazı açıyordu

  7. #7
    Adviser
    Giriş Tarihi
    25-05-2004
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Mesajlar
    9,143
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    15091

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi arzum_34 Mesajı Göster
    Yumatunun cihazı açıyordu
    Yumatu 1512 ißlemcili, yumatu, taplin ve kamasonic bunlar 1512 bizdekiler 1502 işlemciler ve yazılım lar farklı.

    Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  8. #8
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    25-08-2012
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    816
    Üye No
    583079

    dm500 s ve dm 800 pvr sim3 kolan cihazımda açıyor ilgili uyduyu biri 70 tlik cihaz biride 350 tlik cihaz iyi seyirler serversiz açıyor yazılım destegi ile
    Düzenleyen arzum_34 : 12-09-2015 at 23:38

  9. #9
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    48
    Mesajlar
    1,146
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    77681

    bunun güncel ip tv listesi varmı

  10. #10
    Member
    Giriş Tarihi
    10-08-2010
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    56
    Üye No
    538658

    bunda her 10 dk da bir yazan "wifi çıkarıldı" yazısı düzeltildi mi acaba? bide online film izleme (VOD) eklentisi var mı?

  11. #11
    Adviser
    Giriş Tarihi
    25-05-2004
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Mesajlar
    9,143
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    15091

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi cumhurozan Mesajı Göster
    bunda her 10 dk da bir yazan "wifi çıkarıldı" yazısı düzeltildi mi acaba? bide online film izleme (VOD) eklentisi var mı?
    Ben böyle bir hata ile karsilasmadim, online film izleme bu modelde yok. 1512 işlemcili modellerde vardı.

    Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  12. #12
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    25-08-2012
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    816
    Üye No
    583079

    Bende yukledim ht1300 cihazına sorun yok wifiden iyi seyirler

  13. #13
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    25-08-2012
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    816
    Üye No
    583079

    bu gun az önce baktım free server çalışmıyor tşk

  14. #14
    Member
    Giriş Tarihi
    10-08-2010
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    56
    Üye No
    538658

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi arzum_34 Mesajı Göster
    bu gun az önce baktım free server çalışmıyor tşk
    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi A.Bozoğlu Mesajı Göster
    Ben böyle bir hata ile karsilasmadim, online film izleme bu modelde yok. 1512 işlemcili modellerde vardı.

    Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bende tam bugün fırsat bulmuştum güncellemek için, tüh bu kötü oldu :(

  15. #15
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    25-08-2012
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    816
    Üye No
    583079

    ben denedim boşuna yüklemeyin derim bende benim serverim var yüklemiştim cihazda bu versiyon yüklü benimde ht1300 cihazımda

  16. #16
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    14-07-2015
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    33
    Mesajlar
    37
    Üye No
    615012

    1200se uydusunun azersat İDMAN TV biss *** numaralarını bilen birisi yazabılırmı ?

  17. #17
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    25-08-2012
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    816
    Üye No
    583079

    free server terkarda aktif olmuş iyi seyirler

  18. #18
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    14-07-2015
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    33
    Mesajlar
    37
    Üye No
    615012

    hometechte biss bolumunde sırasıyla sid.fre.satdeg.indeks. ve 16 hanelı biss bolumu var..bu numaralar lazım bana azerı kanalları ıcın

  19. #19
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    25-08-2012
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    816
    Üye No
    583079

    free server yükledim sizinle paylaşmak istedim iyi seyirler ccam yüklü içinde bir cok uyduyuda açmakta şu an için

  20. #20
    Average Member
    Giriş Tarihi
    21-03-2005
    Mekan
    52 Ordu
    Yaş
    49
    Mesajlar
    284
    Kan Grubu
    B Rh ( - )
    Üye No
    85189

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi arzum_34 Mesajı Göster
    free server yükledim sizinle paylaşmak istedim iyi seyirler ccam yüklü içinde bir cok uyduyuda açmakta şu an için
    teşekkürler emeğine sağlık ellerin dert görmesin

  21. Merih Banner Alt
2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı