Live TV için PVR Addonlar bu pakette yok. İlk çıktığında uğraşmıştım maalesef olmuyor.
slm arkadaslar Laptop da kodiyi kurdum,live tv yide aktiv hale getirdim PVR Simple Client de ayarlardan gereken adreside yazdim,aktiv ettim,live tv de yerli kanallar ve yabanci kanallar dahil 346 Kanal oldu hepsi süper calisiyor,ben bunun aynisini VU+ Solo2 de basaramadim XBMC de LIVE TV Nasil Aktiv hale getirebilirim yani vu solo2 de bu mümkünmü? yardim ederseniz sevinirim.saygilar
Live TV için PVR Addonlar bu pakette yok. İlk çıktığında uğraşmıştım maalesef olmuyor.
pvr addonsları olsa dahi olmuyor ben denedim normal pc de en sağlıklı çalışan pvr.iptvsimple1.1 i kurdum ama cihazdaki kullanımda olmuyor epey bir denemeler yaptım cihaz o anda xbmc ile meşgul olduğundan tüneri görmüyor; zaten pc dede eğer livetv yi cihaza yönlendirerirseniz cihaz standby durumunda olunca çalışıyor
yaptığım araştırmalara göre bu xbmc plugininde pvr özellikleri kapatılmış doğal olarak pvr plugini kullanıp livetv seyretme şansımız yok ancak yeni plugin yazılırken eğer pvr özelliği açılırsa kullanabiliriz son durum budur aslında plugin açıklamalarında var bilgi ama dikkatli okuma alışkanlığımız yok maalesef:Ç bende bugün araştırıken plugin içindeki açıklamayı gördüm bende diyorum niye oımuyor bu livetv halbuki plugin yazlırken kapatılmış pvr özelliği
Düzenleyen harkan : 11-09-2015 at 20:09