bu kanallar internet bağlantısı ile mi açılıyor yoksa internet bağlantısız mı açılıyor...
Selamlar dostlar
imaj güncelleme zamanı geldi Gemini imaj verecem son zamanların modası PowerVU kanallar ile PowerVU kanalları test ediyorum kanallar hızlı bir şekilde açılmakta ve takılma, donma yok testler bitsin en kısa zamanda geliyor backup
Gemini için arayüz bakıyorum kafama göre arayüz bulamadım AdrenalinNRW dostumu DM7080 e transfer edemedik o güzel arayüzlerinden mahrum kaldık
Dostlar için birkaç resim ekleyelim
bu kanallar internet bağlantısı ile mi açılıyor yoksa internet bağlantısız mı açılıyor...
en azından hangi oscam ve config kullanıyorsunuz onu paylaşırmısınız ?
bende size uyan cihaz yok. enigma2 oe 2,00 ios 200 var. config dosyanızı bekliyoruz. slmlar
Kolay gelsin audi06_19 arkadaşım yakın zamanda bekap ını bekliyoruz....
internet bağlantısı ile alakası yok uydudan yayın yapan kanallar burayı inceleyiniz
Diger forumdada açıkladım ''Confing dosyası yok, softcam *** dosyası yok, Havucu bisi misi hepsi içinde gömülü testler bitsin verecem backup ve dosyaları''
Cihazınız 2.0 ise burayı inceleyin
Teşekkürler dostum yalnız acayip sorunlu en ufak hatada yeşil ekran veriyor 9 derece uyduyu ayarlıyorum 1 derece uyduyu ayarlıyorum geri 9 dereceye geliyorum yeşil ekran veriyor maalesef sorunlu sistem en azından şimdilik çözüldü devamı gelir artık...
Dm-7080HD
Powervu kanallarında cihazın kullandığı ram, ne kadar seri kanal açıldığının bir nevi göstergesi
selamlar backup dosyasını sabırsızlıkla bekliyoruz içinde Stream Server function da olacakmı ?
Ama şunu söyleyim asıl bombayı yarın patlatıyorum 7080 cihazı olmayanlar neler kaçırdığının farkına varacak
Şimdilik 7080 olmasa da heyecanla bekliyoruz.
Düzenleyen sami ertaga : 11-09-2015 at 02:15
7080 değilde en azından 8020 almanın zamanı geldi gibi..
Dost hadi bekletme sonunda bulduk bari değişik bir şeyler görelim
Ben de heyacanlandım, yeni cihaz mı geliyor diye.