Bak kardesim Oscam yada doskam kullan Tikir tikir calisir
Arkadaşlar benim cihaz giga se plus son zamanlarda cihazda önce eutelsat uydusunu izlemek istediğim zaman cccam of durumuna geciyor, cccamı tekrar başlattığım zaman cihaz resetleniyordu bir kaç gün sonrada bu bütün şifreli kanallarda olmaya başladı ne zaman cccamı çalıştırsam ciahaz kitleniyor mecburen fişi çıkarıp tekrar takınca açılıyor ve bu olay tekrarlanıp duruyor.Bu olay opendroıd,openmips.open atv open rsı yani her imajda denedim olmadı hepsi dijitali aradım bootloder yükle dediler onuda yaptım olmadı cihazın hafızasının temizlenmesi lazım dediler ben bu cihazın hafızasını nasıl temizleye bilirim yada bu sorunu nasıl aşabilirim bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum
Bak kardesim Oscam yada doskam kullan Tikir tikir calisir
deneyelim bakalım ama neden cccamde böyle bir şey yapıyor onu araaştırmak lazım
Hiç sürümlerle uğraşma..cccam to oscam converter ile cline ını convert edip oscamymod ile çok daha hızlı şekilde izleyebilirsin..
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gigablue Quad Plus kullanan arkadasta ayni sorun vardi ve hemen hemen herseyi denedik ama sorun gitmedi.Bugün Gigablue firmasini aradi ve nedenini sordu.Openatv ve Openmips imagelerinde(23 hazirandan sonraki imageler)bu sorun oluyor ve düzeltmeye calisiyorlarmis.
Cözümü 23 hazirandan önceki openatv yada openmips yüklenecek ve update yapilmayacak.Yada baska imageler yüklenecek.Yani sorunun cccamlarla bir iliskisi yokmus.Bilginize!
Bazı kanallarda ccccam i durduran atak var aynı kanalda dream dede yapıyor gigadada yapıyor gigada yeni yazılımda ortadan kalkacak dediler.
Arkadaşlar gigablue cihazlarında free server var mi ? varsa hangi modellerde vardır ? Şimdiden teşekkür ediyorum.