İyimiş. Güle güle kullanın
750 dakka 5000 sms 2gb internet 25 tl bu pakete gectim faturasız iyi oldu benim için :ok:
Düzenleyen hanige : 04-09-2015 at 16:24
İyimiş. Güle güle kullanın
nasıl gectiniz.
mesaj ne yazdınız
İşte Süpersonik Kampanya: Her Yöne 1000 DK + Her Yöne 5000 SMS + 2 GB cepten internet Woopslulara özel ayda sadece 25TL!
avea nın yapmıs oldugu yenı kampanya bumu yoksa
avea tarifeleri ciddi anlamda cok hesaplı fakat dıger oparatorlere gore oldukca gerı kalmıs her yonuyle.şu an avea kullanıyorum , ornegın telefonum kapalıyken benı arayan numaraların bılgısı ucretlı verılmekte.vodafone gecmeyı dusunuyorum tavsıye ederım
Şuan en uygunu her yöne 1000dk.+1000sm+2gb internet 19tl. olan ve sadece türk telekom merkezlerinde yapılan türk telekom ve ttnet müşterilerine özel bir tarifedir.
Alternatif olarak her yöne 400dk. + 2000sms + 2gb internet'li bir paket var.
Avea'nın (ve Woops'un) yeni paketleri çok hesaplı.
Ben şu anda 1 yıl taahhütlü 500 dk+2 GB'a (internet hız düşümlü sınırsız) 30 TL civarı para ödüyorum ve taahhüt bitimine 50 gün kaldı.
Woops'ta 750 dk+1000 sms+3 GB 29 TL, ancak bu fiyatı sadece yeni müşterilere veriyorlar, bana 35 TL dedi call center görevlisi.
Taahhüt bitince paketimi değiştireceğim, bakalım uygun fiyata alabilecek miyim güzel bir paket.
Benzer bir tarife var türk telekom'da;
İşyeri sahiplerine özel deniliyor ama bireysel abonelerede yapılıyor.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler, inceledim.
3 GB internet istersem yine 35 TL'ye geliyor taahhütlü. Daha uygun bir paket bulamazsam bunu da düşünebilirim.
Açıkçası, benim için dakika ve SMS o kadar önemli değil, 3 GB internetli bir paketi daha ucuza bulabilir miyim onun hesabını yapıyorum.
Daha ucuzu yok sanırım, aslında bu paketlerde TTNET ve türk telekom'da abonesi olduğunuz için internet paketine + olarak aynı şekilde internet hediye ediliyor. Yani tarifede 2gb + 2gb toplamda 4gb veriliyor.
Avea bayileri bilmiyor ve geçiş yapamıyor türktelekom merkezleri kurumsal müşteri temsilcileri tarifeye geçiş yapabilir.
Her Yöne 500 Dk + Her Yöne 5.000 Sms + 1 Gb İnternet = 17 TL ( Efsane Yıkılan Paket )
Yedek hattım için kullandığım tarife, DAHA UCUZU YOK SANIRIM
Üstadım tarife bu ama abone alımı kapanmış görünüyor ( Kampanya 22 Mayıs 2014 – 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında geçerliymiş )
ben 4 eylülde gectim arkadaşım Woops Efsane Paket Servisi diyiyor