Uydumarket Banner  

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 25 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: Atlanta Smart G5 Mini Yeni Yazılım (v1.1.0)

  1. #1
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    03-03-2013
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    1,164
    Kan Grubu
    B Rh ( - )
    Üye No
    591241

    Atlanta Smart G5 Mini Yeni Yazılım (v1.1.0)



    Merhaba değerli Atlanta kullancıları,

    Atlanta Smart G5 Mini için yeni yazılım yayınlanmıştır. Uydunuzun güncelleme sayfasına gelerek internet üzerinden güncelleştirmeyi yapabilirsiniz.

    Yapılan Değişiklikler/Giderilen Hatalar

    - Bazı kanallarda yaşanan daralıp yan taraflarının siyah kalması problemi giderildi.
    - Kullanım kılavuzuna bakılmak istendiğinde boş çıkıyordu. Şu an için girip görülebilmektedir.
    - Booting logo değişti.
    - Mediaplayer'da .srt formatlı altyazıların çalışmaması problemi giderildi.

    Cihazınızı nasıl güncelleyeceksiniz?
    1) Menu
    2) Kurulum (Şifre: 0000)
    3) Güncelleme
    4) İnternetten yazılım güncellemesi
    5) Download yazısına tıklayarak cihazın güncellemesini yapabilirsiniz.


    Sizlerin görmüş olduğu hatalarla ilgili dönüşlerinizi bekliyoruz.

  2. #2
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    48
    Mesajlar
    1,146
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    77681

    güncelledim fabrika ayarlarına dönmeye gerek var mı?

  3. #3
    Average Member
    Giriş Tarihi
    03-05-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    43
    Mesajlar
    337
    Üye No
    12843

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi biperva34 Mesajı Göster
    Merhaba değerli Atlanta kullancıları,

    Atlanta Smart G5 Mini için yeni yazılım yayınlanmıştır. Uydunuzun güncelleme sayfasına gelerek internet üzerinden güncelleştirmeyi yapabilirsiniz.

    Yapılan Değişiklikler/Giderilen Hatalar

    - Bazı kanallarda yaşanan daralıp yan taraflarının siyah kalması problemi giderildi.
    - Kullanım kılavuzuna bakılmak istendiğinde boş çıkıyordu. Şu an için girip görülebilmektedir.
    - Booting logo değişti.
    - Mediaplayer'da .srt formatlı altyazıların çalışmaması problemi giderildi.

    Cihazınızı nasıl güncelleyeceksiniz?
    1) Menu
    2) Kurulum (Şifre: 0000)
    3) Güncelleme
    4) İnternetten yazılım güncellemesi
    5) Download yazısına tıklayarak cihazın güncellemesini yapabilirsiniz.


    Sizlerin görmüş olduğu hatalarla ilgili dönüşlerinizi bekliyoruz.
    sevgili kardeşim birde şu info barı düzeltseniz harika olacak bu cihaza böyle bir info bar hiç yakışmıyor...(g4 de çok söylendi ama değişmedi inşallah g5 değişir.) kolay gelsin yazılım için teşekkürler..

  4. #4
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    03-03-2013
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    1,164
    Kan Grubu
    B Rh ( - )
    Üye No
    591241

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi 53murat Mesajı Göster
    güncelledim fabrika ayarlarına dönmeye gerek var mı?
    Fabrika ayarlarına dönmenize gerek yoktur.

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi serkanadp Mesajı Göster
    sevgili kardeşim birde şu info barı düzeltseniz harika olacak bu cihaza böyle bir info bar hiç yakışmıyor...(g4 de çok söylendi ama değişmedi inşallah g5 değişir.) kolay gelsin yazılım için teşekkürler..
    İnfo bar için önerileriniz varsa bekliyoruz.

  5. #5
    Average Member
    Giriş Tarihi
    03-05-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    43
    Mesajlar
    337
    Üye No
    12843

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi biperva34 Mesajı Göster
    Fabrika ayarlarına dönmenize gerek yoktur.



    İnfo bar için önerileriniz varsa bekliyoruz.
    1. yeni yazılımdan sonra google play durduruldu hatası alıyorum cihaz açılışında ve sonrasında google play bastığımda açmıyor ne yapmam lazım..

    2.info bar konusunda daha önce aşağıdaki linke konu açmıştım ,bunlar linux cihazlar için bize olmaz derseniz siz olabilecekleri atsanız buraya veya benim eklediğime benzer info bar harika olur..


    buda başka bir arkadaşın açtığı konu
    Düzenleyen serkanadp : 05-09-2015 at 00:49

  6. #6
    Average Member
    Giriş Tarihi
    03-07-2009
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    43
    Mesajlar
    390
    Üye No
    498572

    G4 mini var ilgilenmiyorum zaten Atlantada bizimle ilgilenmiyor!!!

  7. #7
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    03-03-2013
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    1,164
    Kan Grubu
    B Rh ( - )
    Üye No
    591241

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi serkanadp Mesajı Göster
    1. yeni yazılımdan sonra google play durduruldu hatası alıyorum cihaz açılışında ve sonrasında google play bastığımda açmıyor ne yapmam lazım..

    2.info bar konusunda daha önce aşağıdaki linke konu açmıştım ,bunlar linux cihazlar için bize olmaz derseniz siz olabilecekleri atsanız buraya veya benim eklediğime benzer info bar harika olur..


    buda başka bir arkadaşın açtığı konu
    Serkan bey,

    Sizden fabrika ayarlarına dönüp tekrar güncelleme yapmanızı isteyeceğim. Sorunu almaya devam ederseniz buraya lütfen bildiriniz. Bir hata olabilir. Hızlıca çözüm sağlayalım.

    Info bar için göndermiş olduğunuz konuları inceledim. Bununla ilgili mühendislerle görüşüp yapabileceğimiz bir şey varsa yardımcı olmaya hazırız her zaman.

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi mur4t Mesajı Göster
    G4 mini var ilgilenmiyorum zaten Atlantada bizimle ilgilenmiyor!!!
    Size nasıl yardımcı olabiliriz?

  8. #8
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    48
    Mesajlar
    1,146
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    77681

    cihazın info barının değişmesini G4 den buyana istiyoruz fakat Atlanta bu isteği hep göz ardı etti. İnşallah G5 e güzel bi info bar gelir.

    Düzenleyen 53murat : 05-09-2015 at 12:20

  9. #9
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    03-03-2013
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    1,164
    Kan Grubu
    B Rh ( - )
    Üye No
    591241

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi 53murat Mesajı Göster
    cihazın info barının değişmesini G4 den buyana istiyoruz fakat Atlanta bu isteği hep göz ardı etti. İnşallah G5 e güzel bi info bar gelir.

    Bu konuyla ilgili çalışmalarımız başlamıştır.

  10. #10
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    02-10-2010
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    51
    Mesajlar
    543
    Üye No
    543721

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi biperva34 Mesajı Göster
    Bu konuyla ilgili çalışmalarımız başlamıştır.
    sayin biperva34 merhaba, g4 mini icinde yapilmasini istiyoruz. bu kadar kotu bir info bar olurmu? Ali beye defalarca yazdik ama malesef sonuc 1 yil oldu hale bir info bar hayel oldu. birde sayin biperva g5 minide varmi bilmiyorum acilis kanali? G4 MINIDE YOK 3 yazilim verildi malesef bunuda defalarca ALI BEYD'EN RICA ETMEMIZE RAGMEN ODA GELMEDI 50 TL cihazlarda bile var. ornek: diyelimki ben yetiskin kanali seyrettim.dalginligima geldi cihazi o kanalda kapadim. cocuklar geldi cihazi acti cok kotu bir durum. sizden ricamiz bu iki ozelik gelsin baska bir sey istemiyoruz saygilar kolay gelsin.

  11. #11
    Average Member
    Giriş Tarihi
    03-05-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    43
    Mesajlar
    337
    Üye No
    12843

    [QUOTE=biperva34;9144240]Serkan bey,

    Sizden fabrika ayarlarına dönüp tekrar güncelleme yapmanızı isteyeceğim. Sorunu almaya devam ederseniz buraya lütfen bildiriniz. Bir hata olabilir. Hızlıca çözüm sağlayalım.

    Info bar için göndermiş olduğunuz konuları inceledim. Bununla ilgili mühendislerle görüşüp yapabileceğimiz bir şey varsa yardımcı olmaya hazırız her zaman.



    biperva34 kardeşim fabrika ayarlarına döndüm fakat yazılım 1.1.0 olduğu için tekrar yükleme yapamadım ,fakat sorunum düzeldi teşekkürler..
    sizlerden tek ricam biran önce info bar olayını çözün lütfen...Birde olursa cihaza emu eklenmesini rica ediyorum herkezde internet ve ccaam server yok malum..kolay gelsin..
    Düzenleyen serkanadp : 05-09-2015 at 23:35

  12. #12
    Average Member
    Giriş Tarihi
    03-07-2009
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    43
    Mesajlar
    390
    Üye No
    498572

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi biperva34 Mesajı Göster
    Bu konuyla ilgili çalışmalarımız başlamıştır.
    bu calisma umarim g4 mini icinde gecerli olur!!?
    g4 mini kullanicilari bunu basindan beri dile getirdi cihaza yakisir bi info bar..


    saygilar..

  13. #13
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    06-09-2006
    Mekan
    43 Kütahya
    Mesajlar
    665
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    258948

    Güncellemeyi yaptım. Google play store ve Google ayarları "yanıt vermiyor" şeklinde hata veriyordu. Google play store uygulamasını kaldırıp tekrar kurdum problem çözüldü.. (Google play store uygulamasını kaldırıp tekrar kurduktan sonra cihazı kapatın 5dk kadar bekleyin.Ben sorunu bu şekilde çözdüm). Biraz kurcaladım başka bir pürüze rastlamadım.

  14. #14
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    21-04-2004
    Mekan
    64 Uşak
    Mesajlar
    999
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    11395

    Cihaz bugün geldi gelir gelmez güncelleme olduğunu gördüm güncelleme yaptım. daha sonra sorun oluşmaması için fabrika ayarlarına aldım. Smart marketten Google play store yi yükledim Google play stora insaller diye bir şey çıktı buna basıyorum tepki vermiyor. tekrar tekrar fabrika ayarlarına aldım yine olmadı bu şekilde olursa cihazı iade edeceğim. Eylül uydudan aldım oradan bir arkadaşla görüştüm bana server yükleme sitesinde sorun olacağını 1-2 saat sonra tekrar deneyin dedi 4-5 saat geçti halen aynı sanırım cihaz sıkıntılı.

  15. #15
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    03-03-2013
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    1,164
    Kan Grubu
    B Rh ( - )
    Üye No
    591241

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi atakan81 Mesajı Göster
    Cihaz bugün geldi gelir gelmez güncelleme olduğunu gördüm güncelleme yaptım. daha sonra sorun oluşmaması için fabrika ayarlarına aldım. Smart marketten Google play store yi yükledim Google play stora insaller diye bir şey çıktı buna basıyorum tepki vermiyor. tekrar tekrar fabrika ayarlarına aldım yine olmadı bu şekilde olursa cihazı iade edeceğim. Eylül uydudan aldım oradan bir arkadaşla görüştüm bana server yükleme sitesinde sorun olacağını 1-2 saat sonra tekrar deneyin dedi 4-5 saat geçti halen aynı sanırım cihaz sıkıntılı.
    Cihazda bir problem yoktur. Google Play Store'la ilgili bir sıkıntı yaşanmaktadır. Bu sorun en kısa zamanda giderilecektir.

  16. #16
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    21-04-2004
    Mekan
    64 Uşak
    Mesajlar
    999
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    11395

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi biperva34 Mesajı Göster
    Cihazda bir problem yoktur. Google Play Store'la ilgili bir sıkıntı yaşanmaktadır. Bu sorun en kısa zamanda giderilecektir.
    Siz denediniz mi sabahtan beri uğraşıyorum eğer bütün cihazlarda ise geri iade etmeyeyim.

  17. #17
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    21-04-2004
    Mekan
    64 Uşak
    Mesajlar
    999
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    11395

    Yokmu bunun çözümü ya evimde başka recever yok geri iade etmek istemiyorum lütfen yardımcı olun.

  18. #18
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    16-07-2008
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    48
    Mesajlar
    591
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    444995

  19. #19
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    17-09-2010
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    39
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    542337

    Merhaba, google play sorunu bende de var ve asamiyorum. Yeniden kurunca tam acilacakken hata verip kapaniyor.
    Ayrica herhangi bir uygulama acikkan tv izlemek icin pip tusuna basinca ekrana kucuk tv goruntusu gelmesine ragmen ses gelmiyor. Bu iki sorun icin yardim bekliyorum tskler.
    Ayrica klavyeli kumanda ile birlikte gelen pilleri siz ekliyorsaniz lutfen baska marka tercih edin, piller akmis icine. Kucuk kizim zaman zaman oynuyordu kumandayla hatta isiriyordu biz elinden alana kadar insallah o oynarken de akmamistir o piller sukur uzun suredir hastaligi yok lutfen bu konuda daha dikkat olun
    Düzenleyen thusen : 05-10-2015 at 00:19 Sebep: ekleme

  20. #20
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    21-04-2004
    Mekan
    64 Uşak
    Mesajlar
    999
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    11395

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi thusen Mesajı Göster
    Merhaba, google play sorunu bende de var ve asamiyorum. Yeniden kurunca tam acilacakken hata verip kapaniyor.
    Ayrica herhangi bir uygulama acikkan tv izlemek icin pip tusuna basinca ekrana kucuk tv goruntusu gelmesine ragmen ses gelmiyor. Bu iki sorun icin yardim bekliyorum tskler.
    Ayrica klavyeli kumanda ile birlikte gelen pilleri siz ekliyorsaniz lutfen baska marka tercih edin, piller akmis icine. Kucuk kizim zaman zaman oynuyordu kumandayla hatta isiriyordu biz elinden alana kadar insallah o oynarken de akmamistir o piller sukur uzun suredir hastaligi yok lutfen bu konuda daha dikkat olun
    Pip tuşu hangisi ki 2 yıldır kullanıyorum pip tuşunu bilmiyorum.

  21. Merih Banner Alt
2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı