aynen remzi eline sağlık opanspa multiboot stabil çalışır daha öncede bunun çalışmasını vermiştim sevgiler...
Arkadaşlar multibootta çok iyi çalışmaktadır ham image olarak eklenti yüklemeden multiboot kurun hemen hemen tüm backuplar çalısır,
Ftp ıd: root
Ftp password: openspa
Bu sürümün güzel tarafı yüklenemeyen backup dahi olsa cihazı restart yapınca multiboot seçim ekranı geliyor acılmayan backupa takılı kalmıyor...
Düzenleyen remzi arslan : 04-09-2015 at 00:51
aynen remzi eline sağlık opanspa multiboot stabil çalışır daha öncede bunun çalışmasını vermiştim sevgiler...
backup yükleyen arkadaşlar güncelleme yapmasın flash bozuluyor arkadaşlar bilgilerinize.
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler ustad
Tam müdahale edilecek bir konu.Multiboota yüklenecek ham imajeler/bacuplar "asla güncellenmemeli!" Ee bunu da Memorist dosttan başkası çözemez.Durum buysa hoş değil:ozaman imaje/bacupu online güncelleme yerine silip yeniden kurmak gerekecek.Bu da 8 imajlık meoboot değilki silip yeniden kurasın.Bir de Multibootun çok yüklü ileri aşamasındaysan yandı gülüm keten helva!..Uğraş dur!..
abi bende 22 image vardı onlara bişey olmuyor vti yi silip flashı yeniden kurdum düzeldi
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Memorist üstad bu konuda uzmandır, bizde öğrencisifakat arkaya bir baktım su gibi delikanlı kardesim aykutta bu konulara gayet hakim gelecek ısık veriyor böyle kardeslerimizi gördükçe, meraklı ve cihaza acımayan sert basan ama bilinçli yerine göre tam gaz veren kardesim
, velhasıl kelam openspa bu konuda vazgeçilmezlerdendir, openspayı sadece kurun hiç kanal setting , plugin vs oscam ccam hiç birşey kurmadan sadece internet ftp ve telnet ayarı yapın yani onu sadece bir ana işlemci olarak kullanın ve image yüklerken multiboot uploaddakini ayarları kaydetsinmi diye ekranda altta bir soru sorar hayır deyin , imagelerin ayarları birbiriyle uyuşmadıgı içinde sorun çıkartabiliyor, dostlar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Düzenleyen remzi arslan : 04-09-2015 at 00:56
Estafurullah remzi dostum bende sizler gibi öğreniyorum bir farkım yok sizlerden azimle uğraşıp yapabilen aykut gibi arkadaşlar ilede gerçekden gurur duyuyorum Yıllarca kullanıcılar multiboot kullansınlar diyede çok baskıda yapmıştım özellikle yaptığım çalışmaların Backup boyutlarını yüksek paylaşmak gibi.
zaten amaç flashdaki openspa imajı boş bırakmaktır tam olarak kurmak değil yani temel olarak kullanılması gerekir aynen dediğin gibi öncede bahsettik copy settins to the new image karşıtı hayır yapılmalıki uyumsuzluk yaşanmasın ve Mboot daki imajların güncelleme esnasında flash daki imaja zarar vermesi vakit sıkıntımızı bir nebzede alması gibi
sevgiler..:wave:
Memorist dost merhaba!Ben multibootu sizin buradaki anlatımlarınıza bakarak kurdum.Ama bayağı zahmet çektim.Nedeni de sizin anlattıklarınızla karşılaştığımız şablonların birebir uymaması.Bence sanki arada bir kaç resim yada görselin eklenmesi gerekiyor.Hala pek çok arkadaşın bunu kurmada başarısız olmasının nedeni de bu olsa gerek.Herkes "arif" değil ki,leb demeden leblebiyi anlasın.Eğer zahmet olmayacaksa bu Kızılay desteğine bir kaç görsel daha ekleyiverin!..Vallahi Cennete vize alırsınız!..:wave::wave: OLOR="#B22222"][/COLOR]
Baba herşey birebir tüm etik capsları aldım daha extra görsellik yada kurma aşamasında farklılık yok her şey birebir ve duo2 geldiğinden beri multiboot kullanmıyorum yeni imajları ne gibi reoksiyon gösterdiğini bilmiyorum tek imaj kullanmaktayım açıkcası hiç imaj yada mboot uğraşılarım yok şimdilik ev ahali benim odaya daldılar kış gelince tekrar uğraşılarım olacak paylaşırım.
sevgiler..