Persembe günleri UEFA ligi maclarindan birini yayinlasinlar bari...
2 takimimiz var biri Tivibu digeride Smart Spor göstersin :ok:
Dünkü fenerbahçe maçından sonra dsmartın avrupa macerası tamamen bitmiş bulunmakta. Bu saatten sonra neyin reklamını yapacaklar acaba hiçbir ligi alamadılar zaten.
Persembe günleri UEFA ligi maclarindan birini yayinlasinlar bari...
2 takimimiz var biri Tivibu digeride Smart Spor göstersin :ok:
Allahtan Azeri kanalları var maçlara ordan bakacam aslan kaplanlarıda dsamrtaan bakacağım
spor içerikte sadece bundesliga maçları programda gorunuyor diğer içerikler boş
En azından yaz başında boşta olan 2-3 lig ile anlaşsalardı iyi olurdu şuan eurosport 2 sayesinde 1-2 futbol ligini veriyor.
Kusura bakmayın da su anda hangi ligi alırsa alsın reytingi yok zaten sampiyonlar liginden de kar elde edemediği için bıraktı super lig dışında hicbir ligin sizin sandığımız kadar reytingi yok bu ülkede sampiyonlar liginin var bir tek ama oda zaten salı macları turk takımlarının şifresiz millet çokta itibar etmiyor bir de yayınlayan kanal fazla birçok spor sever azersat tan izliyor maçları şifresiz ondan dolayı tivi bu da fazla gelir elde edemeyecek zaten amaçta adsl internet satmakti bu yönden battı bitti diyenler saçmalıyor su anda d smart diğer içeriklere yatırım yapmalı böylece çokta sıkıntı olmaz bu organizasyonlarin elinden gitmesinin bunun yaninda herşey spor diye bakanlar kablolu belli yerlerde hizmeti olan teledunya nin üye sayısına baksın o bile ne kadar yani d smart her yerde o yönden bu çokta üye kaybettirmez d smart â alt lisanslama isi yalan oldu gibi duruyor ama mucize olursa voleyi vurur d smart tam olur ben sinema üyesiyim memnunum hem hd kalitesi güzel hem de f/p yönünden bundan iyisi yok bulan oraya gidebilir sunu izlemek için su paketi alacaksın yok 2 paket daha ekleyeceksin hd için ayrıca para vereceksin diye milleti tirtiklamayi adet haline getirmiş platformlardan bin kat iyidir ayrıca modül serbestisi bile yeter tek başına
maçların yarısı trt de zaten.
süper lig alt lisanslama işin halletmesi lazım dsmartın sadece.
Rusya ligini alsalardı mesela iyi olurdu, rusya kupasinda ki bir kac macida veriyorlardi zaten. Ama onuda tivibu kapti.
Sporu o kadar önemsemiyorlar demek ki. LigTV dışında tabii ki. Onu almaları da simdilik zor.
ingiltere primer liginden aldığım zevki hiç bir ligden alamadım (almanya ispanya ligi dahil ) bizim ligin seviyesi zaten ortada ingiltere 2. ligi bile bizden çok seyirci topluyor kalite ve kültürde olunca iş değişiyor
evinizde internet varsa hiç sorun yok, GS, FB, BJK zaten 3 maçını şifresiz izleyebilirsiniz. bu takımların maçlarını yarın Avrupa kanalları internet olsun idman tv, georgian tv canlı veriyor, kusura bakmasınlar tivibu ya 3-5 maç için 39 TL 2 yıl tahahhütle abone olamam, diginin zaten yanına varılmıyor 60-70 TL. sıkıntı etmeyin.
Dsmart universalıda kaybetmiş flimlerde azalacak
Sent from my iPhone using Tapatalk
d smarttan kimse bişi beklemesin 12-13 tl aylık ile mega paket'i neden verdikleri ortaya çıkmış oldu.ulusal kanallardan başka bir şey yok ellerinde,bu işin sonu iyi değil d smart açısından.tüm popüler lig leri ve spor aktivitelerini kaptırdılar.Bi umut alt lisanslama dedik oda fos çıktı.Ben digitürk'e geçiş yaptım.modülün de daha 6 ay süresi var ama seyredicek bişi olmadığı için sorun etmiyorum.
Arkadaşlar bizler bu platforma hem az para vermek için yarışıyoruz hemde çok şey bekliyoruz.
Durum böyle ise neden bana geçen 160 tl olan yıllık ücreti bu yıl 640. Tl teklif verıyorlar. Bu d smartı kım yönetiyor acaba,zarar ediyorsa kapatsınla platformu..